Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 28 noiembrie 2011

28-Noiembrie-2011


SaLuSa, 28-Noiembrie-2011 

Cantitatea de iubire ce este trimisa spre frumoasa voastra planeta este in continua crestere si ea va continua astfel, ajutandu-va sa atingeti un nivel mai inalt de constiinta. Multe Fiinte de Lumina pura sunt implicate si puterea lor este dincolo de ce va puteti voi imagina. Ele sunt capabile sa controleze debitul de Lumina, pentru ca voi sa nu fiti coplesiti si de fapt intregul proces al Ascensiunii este cu atentie orchestrat, pentru a asigura un succes maxim. Deoarece in termeni generali, voi ati fost capabili sa aduceti energia pe Pamant, retelele au fost intarite si aceasta va ajuta la cresterea nivelelor voastre de constiinta. Nu putem sublinia indeajuns cat de importante sunt aceste vremuri pentru voi toti si va indemnam sa folositi avantajul acestei minunate oportunitati de a ascensiona, ce vi se ofera. Nu va dura mult perioada in care o atat de concentrata energie va fi focalizata asupra Pamantului, ce va oferi fiecarui suflet mijloacele pentru inaltare. Tot ceea ce este necesar initial este intentia de a va schimba viata intr-una in care sa vedeti toate sufletele ca fiind Una cu voi si sa le tratati in consecinta cu iubirea si cu grija pe care vi le doriti pentru voi insiva.

Nimic altceva in viata voastra nu este mai important decat evolutia voastra spirituala si daca nu doriti sa ramaneti in nivelele joase de vibratie, voi trebuie sa cautati cum sa va ridicati constiintele la un nivel mai inalt. Orice ati simti, voi aveti in voi insiva dorinta naturala de a cauta scopul vietii si aceasta va va propulsa mai departe. Lasati deoparte comentariile oamenilor, care sunt incapabili sa inteleaga ca voi sunteti mai mult decat trupul vostru si sa stiti ca exista o parte din voi care este indestructibila si care sunteti cu adevarat voi. A experimenta ca si Fiinta Umana in spatiul tridimensional este doar o parte dintr-o mare aventura, care acum se incheie odata cu finalizarea ciclului dualitatii. De aici inainte, pentru cei care ascensioneaza, ei vor trece la o noua experienta, intr-un corp format din celule cristaline, ce vor avea un mai mare grad de constiinta. Toate neajunsurile de pana acum, ce va afectau, cum ar fi imbatranirea, nu vor mai avea loc, iar viata voastra va fi cu mult mai placuta si mai implinitoare.

Voi nu puteti sa ramaneti cu adevarat nemiscati in ceea ce priveste evolutia voastra, desi poate voi nu percepeti schimbarea din voi. Totul in jurul vostru evolueaza si voi nu puteti sa nu fiti influentati de ceea ce se petrece. In viitor voi va veti dori sa mergeti mai departe de nivelul vostru actual, voi deja avand lectia invatata si dorindu-va sa cautati o alta noua. Schimbarile pe care le aveti in fata va vor convinge ca vechea paradigma a incetat sa mai aiba vreo valoare si ca cea noua va ofera mult mai multe oportunitati de a evolua. Aceasta nu este un fapt intamplator, ci este o parte a planului pe care Creatorul il are pentru voi si care este dus la indeplinire de suflete ce s-au reintors la Sursa. Atunci cand noi cei din Federatia Galactica, in cele din urma, aparem si putem discuta cu voi, aceasta va va oferi oportunitatea de a primi raspunsuri la intrebarile voastre. Noi suntem mentorii vostri pentru aceasta perioada de timp si deja v-am deschis inimile si mintile spre o mai mare intelegere, prin intermediul contactelor noastre mai vechi, pe care le-am avut cu voi.

A existat o necesitate ca voi sa va asumati o mai mare responsabilitate pentru propria voastra evolutie spirituala si sa castigati o mai mare cunoastere din interior. Pana aici voi ati fost in cea mai mare parte dependenti de altii pentru aceasta si in multe cazuri ati fost indrumati pe carari gresite, ceea ce v-a intarziat in mod sever abilitatea de a progresa spre adevar. Noi aflam ca in cazul credintelor foarte puternice, este dificil sa inlaturam rezistenta la schimbare, insa vor veni vremuri in care adevarul va fi greu de respins. Noi va vom expune adevarul despre istoria voastra in asa fel incat el va fi greu de respins, el fiind acompaniat de dovezi de netagaduit. Aceasta nu va va afecta liberul arbitru, el fiind un dar daruit de Dumnezeu, pe care nimeni nu vi-l poate lua.

Ceea ce va fi convingator pentru toata lumea, va fi abilitatea de a va arata evenimente trecute asa cum ele s-au petrecut in realitate. In aceasta directie nu poate exista nici o negare a adevarului si istoria voastra poate fi rescrisa in concordanta cu modul in care ea chiar s-a petrecut. Aceasta este important pentru ca voi sa puteti intelege pe deplin, modul in care vietile voastre au fost controlate, de catre influentele negative, care au fost intalnite in Universul vostru. Totusi, atunci cand voi veti ascensiona, ele nu vor mai avea o asa putere asupra voastra, vibratiile lor fiind prea joase pentru a mai exista la un asa nivel.

Putin cate putin voi incepeti sa aveti o imagine mult mai ampla a unde voi va aveti locul si in ciuda tentativelor Celor intunecati de a preveni acest lucru, voi sunteti destinati sa aveti succes in ceea ce priveste Ascensiunea. De fapt ea este o parte fireasca a experientelor voastre, fara de care voi nu puteti merge mai departe in dimeniunile mai inalte. Noi am fost martori la un numar de procese de Ascensiune inainte de aceasta, iar Ascensiunea voastra este de departe cea mai unica dintre ele, ea permitandu-va sa ascensionati cu tot cu trupul vostru fizic. Poate ca suna dincolo de ce va puteti imagina, si totusi in subconstientul vostru, voi aveti amintiri ale altor dati asemanatoare. Intotdeauna amintiti-va ca voi cu totii ati fost Fiinte cu mult mai Inalte si ati parasit asemenea tinuturi, pentru a castiga o experienta a unei existente mai fizice.

Dragilor, saltul din punctul in care va aflati acum, spre o dimensiune mai inalta va fi cu adevarat remarcabil datorita vitezei cu care el va avea loc. Noi suntem responsabili pentru o mare parte a progresului ce va fi facut si el ne conduce la concluzia ca trebuie sa incepem foarte curand. Sincronizarea este flexibila si noi nu avem acelasi raspuns pe care voi il aveti (in fata amanarii acestui termen de inceput, n.n.). Noi stim exact cand anumite evenimente trebuie sa inceapa, deci avem avantajul de a fi capabili sa asteptam cu rabdare momentul nostru, pana atunci cand ni se va permite sa intram in actiune.

Lumea are nevoie de o infuzie finala de Lumina, care va cauza ca nivelele de constiinta sa creasca exponential si sa va duca mai departe la un nivel ce va va pozitiona dincolo de influenta Celor intunecati. Pentru a va pune intr-o asemenea pozitie, voi trebuie sa va concentrati pe deplin asupra pasilor finali, care va conduc spre Ascensiune. Voi deja va aflati pe acea cale si noi va vom oferi orice ajutor veti avea nevoie, pentru a continua sa mergeti mai departe. Va fi victoria glorioasa pentru care ati muncit de eoni de timp si intotdeauna ati stiut ca ea va fi a voastra.

Sunt SaLuSa din Sirius si va voi spune ca noi ne pastram promisiunea de a va face mai constienti de prezenta noastra pe cerurile voastre. Este intentia noastra de a avea un contact mai larg cu voi si o mai mare expunere a navelor noastre. Aceasta va trebui sa aduca dezvaluirea cu mult mai aproape, iar noi o primim cu bratele deschise si o consideram primul pas spre noi revelatii.Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
   

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com