Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 24 octombrie 2011

SaLuSa 19-Octobrie-2011


SaLuSa, 19-Octobrie-2011 



Lucrurile merg mai departe, pe masura ce reactiile se amplifica si mai mult si vor continua sa o faca, pana ce energia, care sustine schimbarea, se va manifesta in directia scopurilor urmarite. Asteptarile voastre pot diferi si nu pot fi toate corecte, dar in principiu cu totii veti vedea schimbari acceptabile, care vor intalni macar o parte dintre ele. Datoriile (bancare, n.t.) reprezinta o problema care de departe are primul loc in practic toate tarile si care inca poate duce la caderea Europei. Dupa cum s-a anticipat, aceasta nu va veni ca un soc, insa va oferi oportunitatea indelung asteptata de a remodela complet economia si sistemele financiare. Deci stiti ce este cel mai probabil sa se petreaca pe durata saptamanilor viitoare si va puteti pregati pentru aceasta.

Daca sunteti Lucratori intru Lumina, veti trece prin aceasta perioada intunecata de schimbari deoarece voi stiti ca indiferent de cum lucrurile se vor desfasura, ele vor fi in cele din urma spre binele tuturor oamenilor. Va fi o nivelare in sus, care va permite individualismul sa apara, si totusi sa puna oamenii intr-o categorie in care cu totii sa fie tratati corect si cu aceasi masura. Ca si rezultat nu va exista invidie sau judecata celuilalt, toti fiind tratati in concordanta cu nevoile lor. In noua societate, placerea voastra va fi sa vedeti ca cu totii au tot ce le trebuie si a imparti cu ceilalti va fi ceva firesc. Increderea (in oameni, n.t.) va fi o caracteristica generala, deoarece veti fi constienti ca in spatele planului vietii voastre se afla motive definite pe baze spirituale, care la randul lor se bazeaza pe Lumina si Iubire.

Pentru o vreme veti fi asemenea unui inotator care taie apa, folosind multa energie, dar fara a ajunge nicaieri repede. Apoi brusc usile se vor deschide si totul va incepe sa se miste. Deci este momentul in care jucati jocul de a astepta, pana va veni momentul sa fiti implicati. Aceasta va va oferi oportunitatea de a va asigura ca sunteti pregatiti pentru orice vi se va cere. Vom avea nevoie de o multime de ajutoare atunci cand va veni momentul implicarii oamenilor Pamantului. Voi toti aveti unele talente de oferit si aminitit-va ca va aflati acum aici, in aceste momente importante, pentru ca ati ales aceasta si aici chiar ne referim la toti.

Noi cei din Federatia Galactica suntem cu ochii pe Cei intunecati, deoarece desi ei sunt slabiti, nu e nevoie de multi dintre ei pentru a crea deranj. Lantul lor de comanda este fragmentat si sunt confruntati de aliatii nostri la fiecare colt. Armata nu este nici pe departe pe atat de unita pe cat erau ei si operatiile lor intunecate sunt mai dificil de controlat. Una peste alta, suntem multumiti de progresul inregistrat, mai ales ca noi jucam dupa regulile date. Si totusi nu avem nici un fel de plangeri deoarece noi avem binecuvantarea Creatorului si stim ca suntem Purtatorii de Lumina, care poarta Torta Adevarului.
Peste tot in lume, cei la care va referiti ca si clasa muncitoare se trezesc la realitatea a ceea ce s-a petrecut in jurul lor si pun intrebari. Puterea lor sta in numarul lor si ei nu vor dispare, pana nu vor obtine rezultate. Ei poate ca demonstreaza in multe tari diferite, insa energia lor ajunge sa fie una si aceasta ofera o mare putere cererilor lor. Revolutia pasnica a inceput cu adevarat acum si sunt mult mai multi care o sustin, trimitand gandurile lor pentru victoria Luminii. Dupa cum vedem noi lucrurile, victoria este deja a voastra, deci nu sovaiti nici macar pentru un moment in intentia voastra de a aduce schimbarile mult asteptate.

Noi prevedem unele framantari (de natura meteorologica, n.t.) pe Pamant pe durata urmatoarelor saptamani, insa in parte acestea vor fi sezoniere, cu toate ca tiparele voastre meteorologice au fost intr-un anume mod modificate. Chiar si acestea sunt controlate de catre noi, insa noi putem face doar atat pentru a pastra echilibrul. Exista o demarcatie foarte fina intre ajutor si interferenta, iar noi actionam cu toata atentia. Noi respectam regulile si Legile care se refera la responsabilitatile karmice, deoarece este posibil sa se faca greseli chiar si atunci cand se actioneaza avand cele mai bune intentii. Sa nu aveti nici o frica deoarece avem o ampla experienta in a ne ocupa de Cei rai si de nevoile voastre pentru Ascensiune. Voi pastrati-va atentia asupra telului vostru, iar noi vom fi cu ochii pe voi spre a va proteja.

Cu exceptia schimbarilor Creatorului asupra planului vremurilor de pe urma, nimic nu va modifica deznodamantul si aceasta este asigurarea voastra la Ascensiune. Notati ca aici ne referim la intregul Univers si nu doar la micuta voastra planeta Pamant. Stim ca este greu pentru voi sa va imaginati grandoarea si puterea Creatorului si ramanem uimiti de schimbarile incredibile care au loc. Chiar si noi cei din Federatia Galactica reprezentam decat o mica parte din intreaga activitate, desi trebuie sa mentionam ca fiintele din dimensiunile mai inalte sunt capabile sa isi gestioneze singure Ascensiunea proprie. Noi ne aflam aici pentru voi, deoarece voi aveti nevoie de ajutorul si ghidarea noastra, fara de care era posibil ca voi sa nu atingeti succesul. Totusi, voi ati ajuns atat de departe in relativ timpurile recente, incat voi insiva sunteti un contribuitor major in mentinerea voastra pe calea spre Ascensiune.

Noi nu actionam in numele distrugerii, aceasta nefiind calea noastra de actiune, insa uneori ceea ce este o insulta majora la planul Creatorului va fi inlaturat in acel mod. Aceasta inseamna ca materia este readusa la componentele ei de baza, spre a fi refolosite din nou. In realitate nimic nu poate fi complet distrus, ci este pur si simplu “re-ciclat”. Acelasi principiu se aplica sufletelor, care sunt readuse la Sursa deoarece ele refuza sa recunoasca Sinele lor Divin si propria legatura cu ea (cu Sursa, n.t.). Ele vor fi prezente in urmatoarea emanatie si vor urma o noua calatorie a evolutiei lor. Va asiguram ca foarte putine suflete rateaza sansa de a recunoaste adevarul originilor lor sau refuza sa recunoasca Lumina. Fiecare suflet are ajutor continuu de-a lungul vietii sale si un inalt grad de anticipare a planului vietii lor este atins, pentru a asigura ca vietile sufletului il inalta gradat. Sufletele care decad in intuneric, rareori cad atat de mult incat sa ajunga total absorbiti in vibratiile joase incat sa le fie dificil sa se mai ridice.

In mijlocul haosului zilnic, ca si Lucratori intru Lumina faceti parte dintr-o armata foarte mare, care asista in a aduce si mai multa Lumina pe Pamant. Daca nu faceti nimic mai mult, veti face mai mult decat multi faceti in prezent, pentru a ajuta pe ceilalti, care nu vad nici un viitor imediat pentru ei insisi. Tinerii mai ales sunt cei mai vulnerabili, cu toate ca multi dintre ei au venit in aceasta incarnare cu un nivel mai inalt al constiintei decat generatiile anterioare. Ei isi pot reveni mai usor in urma incercarilor, deoarece ei au venit in aceasta viata pe deplin pregatiti pentru dificultatile acestei perioade. Ei vor avea mai mult de oferit, cel mai probabil dupa ce schimbarile vor avansa si ei sunt constienti de ce este nevoie. Voi veti afla ca va veti intoarce spre tineri pentru raspunsuri si ei le vor avea.

In acelasi timp, ne continuam planul nostru de a-i scoate pe Cei intunecati din pozitiile de control, permitand astfel persoanelor numite sa-l preia, inlocuindu-i pe primii. In cele din urma situatia se va intoarce si sufletele de Lumina vor conduce guvernele si vor inlocui fraternitatea bancara. Vor fi schimbari de sus in jos si se vor concretiza prin restaurarea drepturilor voastre. Prosperitatea va reveni prin distribuirea de fonduri si toate cele care vi se cuvin si v-au fost negate, acum vi se vor acorda. Datoriile sunt create in mod deliberat si aceasta ar fi condus la distrugerea voastra, daca Illuminati ar fi reusit ce si-au propus. Aceasta nu se va intampla si daca va exista vreun act care sa va schimbe viitorul, acesta va fi cel pentru iertarea datoriilor. Voi nu sunteti responsabili pentru ele, dar in prezent purtati greutatea consecintelor lor.

Nu va ingrijorati de nici una dintre problemele curente, raspunsurile la toate acestea fiindu-ne cunoscut si astfel ele fiind doar o faza trecatoare. Ca intotdeauna pastrati-va atentia ferm asupra viitorului, care promite sa va scoata din dificultatile actuale, el apropiindu-se cu fiecare zi. Ganditi-va la Ascensiune si la tot ceea ce ea reprezinta, care este frumos si care va restaureaza increderea, simtind astfel fericirea care o insoteste.

Sunt SaLuSa din Sirius si va multumesc voua tuturor acelora care va faceti cunoscuta Iubirea si Lumina, impartasindu-o cu toate sufletele – voi sunteti cu adevarat treziti la adevar.
Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin





http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/

http://www.galacticchannelings.com/

First Contact Radio
Every Monday night from 8 to 8:55 pm channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012



Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles




Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies




Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com