Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

joi, 27 octombrie 2011

SaLuSa, 21-Octobrie-2011


SaLuSa, 21-Octobrie-2011 
Privim la lumea voastra si vedem ce loc minunat a fost, ca si posibilitati in a va oferi un loc de joaca. Vi s-a permis sa faceti exact ceea ce ati dorit, insa fara indoiala avand responsabilitatea consecintelor actiunilor voastre. Prin multe vieti voi v-ati creat viitorul, insa pentru o lunga perioada de timp ati fost tinuti in vibratiile joase. Odata ce ajungi sa fii angrenati in ele, este intrunita o mare greutate in a va elibera din ele. Si desi v-ati afundat in adancimile intunericului, cumva ati reusit sa gasiti Lumina si sa va ridicati singuri. A cerut o lunga perioada de timp, dar astazi atat de multi sunteti treziti la adevarul fiintei voastre. Credintele impuse voua nu mai sunt capabile sa va tina pe loc si un mare progres a fost inregistrat. Acum va inaltati nivelele voastre de constiinta foarte repede si va dati seama de puterea pe care o aveti pentru a va transforma realitatea.


Cu viziunea voastra ferm ancorata asupra Ascensiunii, voi ati trecut la un nivel nou de promisiuni, care sa va elibereze de catusele trecutului. Multi dintre voi sunteti acum capabili sa iesiti din energiile fricii, care v-au legat in mod involuntar de trecut si de marsul sau spre controlul total al fortelor intunecate. Prin urmare traiti intr-o existanta tip yo-yo (vezi jucaria “yo-yo”, n.t.), in care simturile voastre sunt in continuu intinse intr-o directie sau in alta, pe masura ce Lumina si intunericul se lupta pentru a va atrage atentia. Din moment ce Lumina este cu mult mai puternica, va exista intotdeauna un singur invingator, iar voi, care sunteti Lucratori intru Lumina, deja stiti ca acesta este adevarul. Sunteti prin urmare plasati dincolo de posibilitatea de a fi atrasi inapoi in intuneric si de fapt Lumina voastra este parte integranta din inaltarea care are loc.


Este credinta in propria voastra putere, care este atat de importanta si atunci cand multi dintre voi sunt reuniti in acelasi scop, aceasta este inzecita. Acesta este motivul pentru care demonstratiile, care au inceput pe Wall Street, sunt destinate sa devina chiar si mai puternice. Politicienii ignora ceea ce oamenii doresc si la acel pericol sunt fortati sa raspunda. Energiile care au rezultat din miscarea pentru schimbare nu va dispare, ci din contra, creaza o reactie in multe moduri diferite. Oamenii privesc acum mai atenti la multe aspecte diferite din viata lor si pentru prima data realizeaza cat de rau au fost tratati. Voi toti sunteti Fiinte suverane si va treziti la aceasta realitate, iar acum doriti sa fiti tratati corect si in concordanta cu drepturile voastre.


Dragilor, noi spunem ca indiferent daca politicienii vostri raspund la plangerile voastre sau nu, noi o vom putea face, deoarece voi ati creat conditiile pentru ca noi sa venim la voi. Pentru a pune voi singuri lucrurile la punct ar fi fost prea mult si din moment ce dualitatea si-a incheiat cursul, noua ne este permis sa intervenim. Face parte din planul facut cu eoni de timp in urma si care acum incepe sa se manifeste. Deci totul inainteaza bine indiferent de orice aparente probleme sau intarzieri. Multe s-au realizat in ultimii cativa ani, pentru a aduce circumstantele ideale, care vor permite ca urmatoarea etapa din proces sa inceapa. Noi suntem absolut pregatiti pentru a trece mai departe cu un numar de actiuni, care va vor semnala voua tuturora ca este timpul ca voi sa faceti saltul spre Noua Varsta, care va duce la Varsta de Aur si la botezul vostru Cosmic.


Traiti zi de zi ca cineva care stie ce ii rezerva viitorul si sa nu va fie frica de nimic, din ceea ce se petrece in jurul vostru. Majoritatea dintre voi deja ar trebui sa va aflati la locul potrivit pentru vremurile de pe urma si este locul in care veti experimenta ultimele zile ale acestui ciclu. Ultimele doua luni ale acestui an promit sa fie intense si in sfarsit veti vedea dovada ca totul se afla in miscare spre Ascensiune. Aceasta este pana la urma motivul pentru toate cate se petrec acum si nimic altceva nu este mai important. Se pune un mare accent pe pregatirea voastra pentru acest eveniment si pe durata lunilor de zile ramase, atentia va fi asupra a se asigura ca fiecare suflet intelege ce inseamna vremurile de pe urma. Nimeni nu va fi fara o oarecare intelegere asupra alegerii ce li se ofera. Noi vrem sa vedem cat mai multe suflete cu putiinta facand aceasta inaltare din limitele tridimensionale, spre cele mai inalte.


Seviciul nostru adus voua se bazeaza pe iubire neconditionata si nu judecam pe nimeni. Noi vedem adevaratul vostru sine ca si frumoase Fiinte de Lumina si potentialul vostru de a redeveni zeii care sunteti. Din moment ce suntem Unul, cum altfel ati astepta sa fim si aceasta este o lectie pentru voi de asimilat si trait in gradul de conceptie cel mai inalt. Atunci cand puteti face aceasta, voi de asemenea veti afla ca puteti accepta toate sufletele ca Frati si Surori, in Lumina Creatorului, care este Constiinta ce ii aduce pe toti impreuna. Voi puteti fi canalele prin care se aduce un echilibru pasnic, atunci cand altii isi pierd calea si reactioneaza puternic la ceea ce se petrece in jurul lor. Cu timpul acea faza va trece si nu va dura mult pentru a apare o intelegere generala a perioadei inaltatoare ce urmeaza haosului.


Pastrati-va ochii si urechile deschise, deoarece multe se petrec, care ar trebui sa aiba un impact asupra media-ei. Daca nu, Internet-ul va percepe fara nici un dubiu ca ceva este iesit din comun si de cele mai multe ori este demn de a fi crezut. Totusi, aceeasi libertate de exprimare permite de asemenea acelora cu dezinformarea sa sadeasca dubii. Din fericire versiunea lor este atat de departe de adevar, incat cei mai multi dintre voi veti vedea dincolo de tentativele lor de a va induce in eroare.


Privim Pamantul vostru cu o mare atentie, pe masura ce ea (planeta, n.t.) incepe sa vuiasca, pe masura ce purificarea continua incet. Ca intotdeauna vom urmari sa limitam efectele asupra voastra, insa nu putem opri procesul de la a merge mai departe. Vom continua oricum sa participam la purificarea atmosferei voastre, care este o actiune pe care o facem de o lunga perioada de timp. Responsabilitatea noastra isi va intra in drepturi depline atunci cand vom fi liberi sa venim si sa plecam, fara nici o interferenta cu Cei intunecati.


Sunt SaLuSa din Sirius si va transmit mari binecuvantari si iubire din partea membrilor Federatiei Galactice. Noi vrem sa va vedem trecand prin ceea ce mai ramane din ciclul Dualitatii si noi vom fi acolo cu voi pentru a va oferi toata asistenta. Noi nu vom fi cu siguranta singurii, existand multe suflete din Lumea Spiritului, care va ajuta acum. Plus Fiintele Angelice, care au puteri exceptionale, daca vor avea nevoie sa le foloseasca, ce deja va protejeaza, asa cum au facut-o inca de cand v-ati nascut pe Pamant.


Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
  

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com