Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

marți, 4 octombrie 2011

October 3, 2011



  SaLuSa  3-Octobrie-2011




Navele noastre sunt vazute pe cerurile voastre atat de frecvent acum, incat Dezvaluirea abia daca mai e necesara in ceea ce priveste nevoia dovezilor asupra existentei noastre. Perioadele de ascundere a prezentei noastre sunt inutile si atunci cand unii intre astronautii vostri sunt pregatiti sa recunoasca acest adevar, ne intrebam de ce dovezi mai au nevoie cei inca sceptici. Oricum, aceasta nu ne cauzeaza nici un fel de griji, intrucat cei care au dubii trebuie sa descopere singuri propriul lor adevar. Insa voi puteti desigur sa va intrebati de ce autoritatile voastre inca raman cu capul in nisip (continuand sa faca abstractie de aceasta realitate, n.t.). Este Dragilor, perspectiva de a trebui sa raspunda pentru toate minciunile ce au fost spuse si recunoasterea in cele din urma a faptului ca ei insisi au propriile lor Nave Spatiale de multi ani. Mai mult, ei nu doresc ca voi sa stiti ca nu doar au avut contact cu Micii Cenusii, dar au lucrat alaturi de acestia pentru o perioada de aproape 80 de ani, o lunga perioada de deceptii in care ei au permis (Micilor cenusii sa faca)“rapiri” (eng. "abductions", n.t.) si mutilarea vitelor. “Adevarul” nu sta foarte bine pe umerii acestora si de asemenea exista putine referiri la bazele de pe Luna si Marte.

Pentru Cei intunecati adevarul deschide cutia Pandorei si nu in ultimul rand arata directia in care mii de miliarde de dolari, care va apartin, au fost folositi pe operatii secrete (eng. black operations, n.t.). Am putea merge mai departe, insa este suficient sa spunem ca nu va exista nici un refugiu pentru cei care se fac vinovati de cele mai mari acte criminale ce au fost realizate vreodata importiva propriului lor popor (cel american ; SUA, n.t.). Ei sunt raspunzatori pentru atat de multe, incat aici noi doar am amintit de ceea ce formeaza varful iceberg-ului. Stim ca veti intreba cum s-au putut petrece toate acestea chiar sub nasul vostru, fara ca voi sa aveti mici ori zero cunostiinte despre toate acestea. Raspunsul este ca Illuminati si-au ocultat marea lor putere si influenta si au lucrat in directia aceasta de mii de ani. In ciuda a toate acestea, zilele lor sunt numarate si acestea se reflecta asupra faptului ca ei au dat gres la ultimul obstacol. Urmatoarea voastra intrebare va fi "de ce acestia nu au fost opriti" si aceasta s-a petrecut deoarece nu este locul nimanui altcuiva sa interfereze cu evolutia altor specii. Da, noua ni s-a permis sa va ghidam si sa va avansam gradul vostru de intelegere, insa alegerea finala a fost a voastra, in calitate de creatori ai propriei voastre evolutii.

Revenind la momentul prezent, voi experimentati rezultatul propriilor voastre dorinte si intentii, iar voi v-ati dat autoritatea proprie altora. Este creatia voastra si acesta este motivul pentru care o veti vedea implinita pana la capat. Ca intotdeauna, singura exceptie este in cazul Fiintelor Mai Inalte, ce vegheaza aceasta creatie a voastra, actionand in numele Creatorului si permitind interventia. Din moment ce Cei intunecati trebuiau sa fi renuntat la influenta lor asupra voastra cu ceva vreme in urma, s-a ajuns acum intr-un punct in care aceasta trebuie sa le fie luata. Chiar si Cei intunecati trebuie sa sa supuna unor reguli si nu pot sa se revolte dupa cum vor. Faptul de a trece peste vointa acestora in acest ciclu a fost decretul Creatorului, acesta urmand a fi implinit odata cu Ascensiunea. Prin urmare, acesta (decretul Creatorului, n.t.) a fost sustinut de catre Federatia Galactica si de catre alte grupari ale Luminii, cu promisiunea ca acesta se va incheia dupa cum a fost intentionat. Nu ar fi urmat sa se repete ultima catastrofa, cand Atlantii au distrus Atlantida, in urma cu aproape 10 000 de ani in urma.
Istoria voastra este un alt domeniu care are nevoie de o corectie ampla, deoarece din nou ea poarta o mica asemanare cu adevarul. Fiecare tara a scris-o dupa cum a dorit sa si-o aminteasca (istoria). Firesc, ei isi scriu analele despre gloria razboiului si isi ascund atrocitatile si crimele impotriva popoarelor cucerite. Lacomia si setea de putere au acompaniat cele mai multe campanii, iar razboaiele au fost in mod delibearat pornite cu aceste scopuri tinta. Intregul scenariu este unul care reflecta actiunile acelora care au pierdut legatura cu Sinele lor Divin. Acesta nu a fost un fapt neasteptat, deoarece odata cu caderea voastra in vibratiile joase, voi ati uitat cine sunteti cu adevarat. A gresi nu este considerat un asa mare pacat, precum este acela de a nu invata din greselile facute.

Pentru a asigura ca voi nu ramaneti blocati in dimensiunea a treia, a fost conceput un plan, ce a facut sa existe un influx de suflete, care inca sunt capabile sa se ridice deasupra unor vibratii atat de joase. Rezultatul este ca de-a lungul unei perioade de o suta de ani, Lumina a fost restabilita pe Pamant. Acum dispuneti de retele puternice de Lumina, din care va extrageti Lumina pentru voi insiva. Suntem multumiti sa spunem ca dupa ce am ajutat la aceasta crestere peste mii de ani, este imbucurator pentru noi sa vedem in sfarsit rezultate atat de minunate. Aceasta inseamna ca indiferent de ceea ce vedeti in exteriorul vostru, totul se desfasoara conform planului. Ascensiunea este asigurata si inainte de a astepta foarte mult, dovezi clare se vor afla inaintea voastra. Va asteapta vremuri dramatice, insa totul indica spre incheierea ciclului si spre oportunitatea voastra de a iesi din dualitate, asa cum este ea acum. Indiferent spre ce evoluati, voi veti purta in continuare responsabilitatea propriilor voastre actiuni. Totusi, in vibratiile mai inalte ale dimensiunilor inspre care va indreptati, voi aveti un nivel de constiinta care nu contine ganduri intunecate si nici nu permite asemenea actiuni. Voi cu totii ati venit pe Pamant pentru a va mari intelegerea spirituala si pentru a depasi provocarea vibratiilor joase de a reveni la Lumina. Daca priviti la toate experientele voastre ca fiind valoroase si daca va amintiti ca voi ati venit din dimensiunile mai inalte pentru a le trai, voi nu puteti si nu ar trebui sa va vedeti pe voi insiva ca fiind o greseala (eng. a failure, n.t.). Oricum, daca un suflet a fost coplesit de vibratiile joase, este necesar sa urce inapoi in vibratiile inalte inca o data, inainte de a se intoarce pe deplin in Lumina. Din moment ce aveti intreaga infinitate pentru a face aceasta, nu este nici o sursa majora de ingrijorare, voi fiind ajutati pe intregul parcurs inapoi (spre Lumina, n.t.). Dumnezeu este Intreaga Iubire si nu a parasit ori condamnat vreun suflet, dar in schimb le-a inconjurat pe toate cu Iubirea si Lumina care sa le inalte.


Voi veti afla ca pe masura ce sufletele de Lumina se pun in pozitii de autoritate, Cei intunecati vor incerca sa le blocheze, insa fara succes. Acesta este momentul in care schimbarile trebuie sa inceapa si dezinformarea deja a inceput sa circule. Ar trebui la acest moment sa aveti suficient discernamant pentru a fi capabili sa gasiti singuri adevarul. Daca o situatie nu trezeste in voi sentimentul adevarului, atunci puteti trage concluzia ca exista ceva fals. Ca intotdeauna aveti incredere in intuitia voastra si daca va indoiti, lasati aspectul respectiv deoparte pana ajungeti sa cunoasteti cu siguranta care este adevarul. Voi nu sunteti usor de pacalit, insa uneori sunteti predispusi sa reactionati diferit la predictiile bazate pe frica. Suntem aici pentru a ne asigura ca trecerea voastra va fi lipsita de incurcaturi, in masura posibilului. Vor exista victime, insa cu Mama Pamant care are nevoie sa inceapa propria sa purificare, aceasta este de neocolit.

Sunt SaLuSa din Sirius si va transmit Iubirea si salutarile din partea Federatiei Galactice. Nu va mai dura multa vreme pana ce noi ne vom intalni cu unii dintre voi.

 
Multumesc SaLuSa,
Mike Quinsey.
Traducere: Sorin




Originals and translations of Galactic Messages available on


http://peacelovelove.blogspot.com/


http://galacticchannelings.com/


First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012



Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles




Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies




Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com