Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

vineri, 30 septembrie 2011

September 30, 2011  Septembrie 30, 2011


Cei intunecati isi pierd puterea si Lucratorii intru Lumina castiga teren. Obiectivul este acela de a nu le permite sa mai intarzie schimbarile ce sunt atat de aproape, pentru ca planul nostru sa demareze la viteza maxima. Dupa cum va puteti da seama, o munca de organizare imensa a intrat in aceste pregatiri, iar aliatii nostri sunt pe pozitii de o buna bucata de timp. Fiecare proiect este o asumare uriasa, insa cu ajutorul tehnologiilor noastre avansate putem tine cont si de cel mai mic detaliu. Atunci cand dam semnalul de a merge mai departe, totul va functiona precum o campanie militara, coplesind orice opozitie. Dupa cum poate ati ghicit, lucrurile vor decurge mult mai bine atunci cand oamenii potriviti ii vor fi inlocuit pe cei care au autoritatea si care nu va reprezinta cu adevarat. A atinge acest scop este un punct important pe lista noastra si este pe cale sa devina cel mai important.

Ati facut fata schimbarilor atat de bine si acest proces a fost sustinut de intelegerea voastra, a implicarii pe care o aveti si a cat de importanti sunteti pentru noi. Noi vrem ca voi sa priviti la orice urmeaza sa se petreaca in continuare, ca facand parte din dizolvarea vechiului si la interfata lui cu noul. Intr-adevar atatea tin de nou, incat putin din ceea ce tine de vechi va mai ramane asa cum voi il cunoasteti acum. Voi sunteti pe cale sa faceti un mare pas inainte spre Era Surprizelor, aceasta oferindu-va avantajele, ce trebuiau de mult sa va fi ridicat in Noua Varsta. Ati auzit atat de multe despre dispozitive care economisesc energia (eng. energy saving devices, n.t.) si odata introduse, voi nu veti mai fi dependenti de industria petroliera. Dintr-un foc acestea voi inlatura standardele joase de viata si in acelasi timp vor reduce masiv poluarea. In general nevoile de baza ale oamenilor vor fi acoperite si foametea va fi total eradicata. Schimbarile in ceea ce priveste mijloacele de transport vor dura, iar sistemele vor fi de nerecunoscut, fata de cum sunt ele acum. Viteza de contact si comunicatie va fi accesibila tuturora, iar distanta nu va mai fi in nici un fel un impediment.

Depasirea lipsurilor este o sarcina usoara pentru noi, si din nou aceasta se petrece doatorita tehnologiilor noastre si a vastului nostru personal, care cu usurinta se poate ocupa de toate acestea. Ne dorim atat de mult sa incepem si cu siguranta simultan cu aceasta avem rabdare si anticipam fericirea si bucuria ce se indreapta spre voi. Ne place gandul de a vedea expresia fetelor voastre la eliberarea voastra din robia ce a durat ani de zile, de a fi subordonati celor care au detinut bogatiile si puterea. Pacea va cobori in scurt timp, pe masura ce razboiul si armele de razboi vor fi aduse la tacere. Razboiul a fost promovat din multe motive, dintre care nu in ultimul rand a fost acela de a va pastra intr-o constanta stare de nevoie (/lipsa pentru eng. state of need,n.t.).

Adevarata voastra viata va incepe foarte curand, si ea va continua pe masura ce voi va veti inalta si mai mult spre inalt. Viata este menita sa fie distractiva si implinitoare, sa va aduca recompense si provocari, care sa va permita atingerea intregului vostru potential. Pana aici voi ati fost cu fermitate tinuti la locul vostru, avand putine posibilitati de a atinge toate aceste aspiratii. Fiecare dintre voi aveti atat de mute talente si cu atat de mult timp pentru voi insiva in viitor veti fi capabili sa va daruiti lor dupa cum veti dori. Aceasta poate sa insemne autodezvoltare in arta, muzica sau oricare alta alegere veti face. Cu adevarat nu exista o limita a cat de departe puteti ajunge, si cei mai mari invatatori va vor ajuta sa mergeti mai departe.

Viata in prezent poate sa fie exceptional de plictisitoare, dar in viitor ea va deveni plina de oportunitati si de aventuri, ce va pot purta spre alte universuri. In cea mai inalta stare de constiinta a voastra, voi veti intalni alte suflete de acelasi nivel, care il recunosc pe Creator, la fel ca si voi. Voi veti avea tot timpul de care veti avea nevoie, durata vietii voastre marindu-se odata cu ridicarea nivelului de vibratie si 1000 de ani (de viata, n.t.) nu vor fi ceva iesit din comun. Dupa cum fara indoiala incepeti sa va dati seama, viata pe Pamant are cu adevarat o mica asemanare cu ceea ce veti defini drept firesc, odata ce veti ascensiona. Dimensiunea a 3-a si casa dualitatii ei este prin insasi natura sa locul unde ati experimentat o testare severa si cu toate acestea voi v-ati dorit aceasta experienta.

Date fiind toate cele pe care le cunoasteti la acest moment, veti castiga multa putere pentru a infrunta ultima perioada din dualitate. Va fi o perioada agitata si uneori va va ameninta viata si integritatea corporala, cu toate acestea Varsta de Aur prinde forma si va asteapta prezenta. Va intrebam din ce motiv v-ati mai dori sa ramaneti in dimensiunile joase, cand tot ceea ce ati putea visa vreodata va asteapta. Realizati ca voi va puteti atinge intregul potential doar in dimensiunile inalte, iar incarnarile voastre pamantesti sunt planuite in principal spre a va accelera evolutia. Ganditi-va la ce va rezerva viitorul si suntem siguri ca aceasta va va purta cu usurinta prin ceea ce v-a mai ramas din viata. In acest mod voi puteti chiar sa va bucurati de ea, nemailasand nici un fel de negativitate sa va afecteze.

Pe scena mondiala actori cu greutate se polarizeaza in asa fel, incat Lumina are mai multa sustinere decat oricand pana in acest moment, si continua sa creasca exponential. Impreuna cu cantitatile in crestere (de Lumina, n.t.), ce sunt trimise catre Pamant, este vizibil pentru noi ca acest an se va sfarsi cu cele mai inalte niveluri de Lumina din acest ciclu. Nu exista absolut nici un dubiu ca voi sunteti pregatiti sa treceti in urmatoarea etapa, care va face accesibila o cale libera spre Ascensiune. Acest an se va incheia cu o victorie rasunatoare a Luminii si odata cu ea va veni perspectiva pacii totale pe Pamant, pentru prima data de mii de ani. Pastrati aceasta viziune si astfel voi veti ajuta la manifestarea sa si ii veti emula si pe cei din preajma voastra.

Sarcinile noastre raman aceleasi ca intotdeauna, concentrandu-ne asupra Celor intunecati si asupra activitatilor acestora. Ii cunoastem bine si suntem bine pusi in tema cu planurile lor, care urmaresc o ultima incercare disperata de a pune mana pe putere, prin inscenarea unui fals atac extraterestru. Ni se permite sa il prevenim si nu vom ezita sa o facem. Dupa cum vedem noi lucrurile, alte evenimente vor preceda o asemenea inscenare si care vor face un asemenea eveniment imposibil. Noi ramanem alaturi de Consiliile Inalte (eng. High Councils, n.t.), care decid aspectele politice si suntem la curent cu Decretul Divin cu privire la vremurile de pe urma (eng. end times, n.t.). A sosit vremea ca Lumina sa devina o influenta care sa detina controlul in a decide care va fi deznodamantul viitorului.

Sunt SaLuSa din Sirius si gasim ca feedback-ul din partea voastra este foarte prietenos si (obsevam ca, n.t.) acceptati prezenta noastra. Unora le este frica de motivele noastre, insa aceasta rezulta din ani de conditionare, in care s-a urmarit ca voi sa ne percepeti ca pe o amenintare la viata voastra. Stim ca noi vom putea in curand sa le inlaturam, iar dezvaluirea ne va oferi ocazia de a ne prezenta voua. Veti afla (atunci, n.t.) ca insasi cuvintele noastre poarta vibratia iubirii si acestea vor calma asemenea frici. Actiunile noastre nu au fost niciodata amenintatoare, dar au aratat grija si iubirea pe care v-o purtam voua tuturor.


 
Multumesc SaLuSa,
Mike Quinsey.
Traducere: Sorin


Originals and translations of Galactic Messages available onhttp://peacelovelove.blogspot.com/

http://galacticchannelings.com/

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com