Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 5 septembrie 2011

July 29, 2011July 29 ,  2011


Pentru unii oameni care sunt constienti de schimbarile care sunt pe cale sa se petreaca, intelegerea lor nu imbratiseaza idea Ascensiunii. Aceasta prin urmare le va limita gama experientelor acestora, insa nivelul lor de constiinta poate sa se mai extinda. Pentru ei aceasta este important, ei continuand in viata urmatoare in dualitate la un nivel similar. Ei inca au amintiri subconsciente ale trecutului, care le va permite sa aspire la nivele mai inalte decat cele de pana acum. Atunci cand ciclurile se schimba, voi nu pierdeti beneficiile experientelor voastre, si veti incepe un ciclu nou cu acel avantaj. Aceia dintre voi care v-ati hotarat asupra Ascensiunii, veti merge mai departe cu o constienta deplina a experientelor voastre si de asemenea nivelele voastre de constiinta vor creste considerabil.

Experientele voastre pe Pamant au fost create de voi, avand libertatea de a alege. Ele au o slaba asemanare cu viata in dimensiunile mai inalte si de fapt voi nu ati fi putut sa creati acelasi nivel de existente, decat daca ati fi experimentat un salt quantic la nivel de constiinta. Este ceea ce se petrece acum, si cu cat nivelele voastre individuale cresc, proportional vor creste si puterile voastre creatoare. Credinta in puterea voastra va va ajuta atunci cand va veti angrena in actiuni de autovindecare, insa trebuie sa fiti 100% siguri si increzatori asupra capacitatii voastre de vindecare. Legea Atractiei intra in scena, si veti avea un succes mai mare daca va veti insusi abordarea pozitiva conform careia “sunteti (deja, n.t.) vindecati”. In mod normal voi considerati ca inainte trebuie sa cereti sa fiti vindecati, decat sa va informati direct corpul vostru ca el “este (deja, n.t.) vindecat”. Aceia dintre voi care afirmati in mod frecvent ca “sunteti (deja, n.t.) sanatosi, in armonie si in echilibru” pastrati o abordare pe deplin pozitiva si, prin urmare, aceea este ceea ce atrageti spre voi. In primal caz, nu este cazul sa consideram ca respectivii oameni isi spun in permanenta ca sunt bolnavi, dar in consecinta ei nu se fac niciodata bine. Nu ca ei nu sunt bolnavi, insa isi prelungesc fara sa stie problemele, mentinandu-se in boala pe care o au, decat vindecandu-o.

Totusi, inainte incheierii acestui ciclu, multe oportunitati vor fi oferite pentru multe felul de boli si afectiuni spre a fi vindecate. Acestea vor veni in tot felul de modalitati de vindecare, dar toate aliniate cu tehnologiile Noii Varste, care nu au absolut nici un efect secundar. Dupac cum deja poate stiti , in dimensiunile mai inalte corpul vostru va fi compus dintr-o materie de o vibratie mult mai ridicata, si nu va putea sa aiba vreo boala/afectiune vreodata. Este motivul pentru care totul in jurul vostru va fi de asemenea intr.-o stare de perfectiune, insemnand ca daca acum aveti imperfectiuni, cum ar fi unele forme de dizabilitati, veti fi corectati inainte de a ascensiona. Aceasta este posibil deoarece chiar si acum voi pastrati matrita originala a corpului vostru perfect, si ea poate sa fie activata. Poate ca cea mai binevenita schimbare este sa aflati ca noble voastre corpuri vor ramane in starea lor perfecta, voi ramanand pentru totdeauna tineri si in floarea varstei (eng. “in your prime”, n.t.). Mai mult, prin puterile voastre individuale, voi veti fi capabili sa va schimbati oricare dintre trasaturile voastre, dupa cum doriti.

Voi ne veti vedea in curand printre voi, si veti observa ca cu totii suntem in la prima tinerete. Ne veti vedea fericiti si mereu intr-o stare de pace totala. Nu suntem predispusi la a avea suparari interioare asa cum au oamenii si cu siguranta noi nu devenim furiosi ori irascibili. Desigur, noi nu avem de trecut prin experientele voastre, insa chiar si asa noi suntem intotdeauna calmi si impacati. Toate aceste attribute pozitive vor deveni de asemenea si ale voastre, sip e masura ce vibratiile continua ca se inalte in preajma voastra, si voi va veti transforma in bine si veti fi capabili sa eliminate orice este mai prejos. Chiar si perioada de acum pana la incheierea ciclului, veti percepe unele schimbari chiar mari in voi insiva. Armonia si echilibrul in toate privintele incep sa se manifeste, si vor continua pana dupa Ascensiune.

Indiferent de ce unele persoane afla despre viitor, ele nu doresc sa-si abandoneze bucuriile pamantesti. Suntem in punctul in care unii dintre ei nu pot fi luati din aceasta dimensiune oricum. Totusi, unii dintre ei pot fi inlocuiti cu ceva care este cu mult mai satisfacator, dar aceasta este pentru voi sa aflati prin intermediul experientelor proprii. Placerile Omului sunt adesea chiar cele care ii cauzeaza afectiuni si probleme, insa unii mamen nu pot vedea legatura dintre cele doua. Voi care sunteti mai luminati veti stii despre ce vorbesc si deoarece nu ati avut nici o dificultate in a renunta la ele. Corpul vostru este templul vostru si este responsabilitatea voastra sa aveti grija de el, daca e ca el sa va serveasca bine. Fumatul si folosirea drogurilor sunt cele care aduc daunele cela mai Mari si uneori acestea sunt ireversibile. Intr-adevar, cele mai multe comportamente de acest gen va conduc la ruinare.

Dragilor, este mai important ca niciodata sa aveti grija cu iubire si atentie de corpurile voastre. Ajutati-l sa isi ridice vibratiile printr-o viata curata, actiuni si vorbire care de asemenea sa tina cont de Lumina. Ceea ce creati in el determina daca veti fi sau nu suficient pregatiti de a strabate intreaga cale pana la Ascensiune. Ganditi-va la ce trebuie sa faceta pentru a deveni o Fiinta de Lumina, deoarece acesta este telul vostru si timpul va scapa cu rapiditate. Daca deja ati depasit cele mai multe dintre vibratiile voastre joase, atunci va aflati plasati bine pe calea spre succes.Aceasta arata ca voi v-ati exercitat intentia de a va purifica de ceea ce noi adesea numim bagaj nedorit. Odata ce stiti ca o puteti FACE, puterea mintii si a vointei voastre va va purta tot mai departe. Veti avea absolut nimic de care sa va fie frica.

Aceasta perioada de timp va fi una dinamica, multe fiind pe cale sa se petreaca. Cei intunecati nu pot sa mai tina stavilarele inchise pentru inca mult timp. Presiuniile cresc si munca intensa a aliatiilor nostri va da in curand rezultate. Lupte intre intuneric si Lumina au loc pe tot Pamantul si oamenii sunt mobilizati sa confrunte autoritatile lor pentru a le cere sa isi incheie conducerea. Inselaciunea si minciunile nu mai pot pacalii oamenii, care si-au reluat puterea cu ceva timp in urma. Nu este nimic mai puternic pentru a forta aducerii schimbarii decat puterea oamenilor, si aceasta continua sa creasca zi de zi. Frica este sa aiba mai putin succes in a pastra oamenii sun controlul Celor intunecati. Ei isi pierd controlul si de asemenea credinta ca pot cu adevarat continua sa ghideze lumea indirectia lor si sa o faca sa se inchine unui Guvern Mondial. Aceea nu se va petrece si sclavia totala iese din discutie.

Eu sunt SaLuSa din Sirius, si vad finalul al celor care sunt responsabili de problemele voastre curente. Credeti-ne ca acestea sunt mai extinse decat va puteti imagina, dar toate vor iesi la suprafata la momentul corespunzator.
/span>

 
Multumesc SaLuSa,
Mike Quinsey.
Traducere: Sorin


Originals and translations of Galactic Messages available onhttp://peacelovelove.blogspot.com/

http://galacticchannelings.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com