Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 5 septembrie 2011

Septiembre 2, 2011  Septembrie , 2011Dragilor, cat de minunat a fost sa vedem marea Lumina ce a rezultat din dorinta voastra de a ajuta pe unul dintre confratii vostri pe cale, in momentul sau de nevoie. Ma refer desigur la Michael (Michael Quinsey, nota traducatorului, n.t.), care a fost coplesit de generozitatea voastra si prin urmare a fost capabil sa depaseasca rapid caderea computerului sau. Cat de des se petrece ca atunci cand unul dintre voi se confrunta cu adversitati iubirea voastra cea mai profunda iese la suprafata. Adesea este o uniune care transcende orice diferente care altfel ar putea pune bariere intre voi. Fiti constienti ca asemenea ocazii va ridica nivelele voastre de constiinta si efectele lor sunt multiple. Chiar acum ele trezesc pe multi care au fost cufundati in somn intreaga lor viata, fara a intelege adevaratul lor rost in a fi aici pe Pamant. Pentru ei va fi o perioada de testare intrucat adevarul in toata frumusetea sa, poate fi un soc brusc atunci cand el incearca sa inlocuiasca credinte indelung sustinute. Inaltarea este in mod intentionat ghidata in asa fel incat in mod normal sa fie o trezire blanda, insa timpul nu mai este prietenul vostru si trece mai repede ca oricand.

Atunci cand va veti afla la un nivel mai inalt de constiinta, voi va veti exprima spontan si veti trai in lumina voastra. Aceasta insemna ca picioarele voastre sunt ferm ancorate pe calea spre Ascensiune, si voi progresati catre un nivel dezirabil de Iubire Neconditionata. Este ceea pentru ce v-ati pregatit pentru eoni de timp si pe masura ce va apropiati de banda liniei de finish, un ajutor extraordinar va este acordat din directia multor grupuri. Este motivul pentru care fiecare suflet este incurajat sa depaseasca ingradirea rigida a credintelor ce il limiteaza. Totusi, daca acestia aleg sa ramana in vibratiile joase, cineva ar putea presupune ca ei nu sunt pregatiti sa imbratiseze linia vietii ce le-a fost prezentata. Desi voi sunteti cu totii Unul, voi ati venit impreuna urmand multe cai diferite si nu veti ajunge in mod necesar la destinatia voastra in acelasi timp, insa experientele voastre va vor servi din plin. La fiecare moment voi sunteti influentati de ele si in realitate, voi nu puteti sa nu evoluati.

Ceea ce a fost evident si foarte binevenit este ca nivelele de constiinta comune au crescut chiar dramatic si aceasta este o indicatie ca voi va desprindeti de energiile joase, care sunt hranite de actiunile Celor intunecati. Ei nu mai au o asa influenta puternica precum au avut pana acum si de fapt aceasta se diminueaza foarte repede. Fiti siguri ca ei stiu ce se pregateste pentru ei si nu pot opri sosirea in cele din urma a Ascensiunii. De fapt de la data ultimului nostru mesaj planurile noastre sunt atat de aporape de fructificare si aliatii nostri sunt pe cale de a-i forta pe Cei intunecati intr-un colt. Asteptam prin urmare un deznodamant favorabil, care ne va permite sa mergem mai departe cu unele dintre primele miscari ce vor conduce la schimbarile necesare spre a merge inainte.

Pentru o vreme acum noi i-m abordat pe liderii lumii voastre cu intentia de a le castiga sustinerea lor in vederea schimbarilor ce le vom introduce. Nu exista alte optiuni si nu exista nici o posibilitate ca vechea paradigma sa fie reinviata. Ea si-a trait timpul sau si pe cat de dureros trebuie sa para pentru unele persoane, care sunt inca nepregatite, voi trebuie sa mergeti mai departe. Majoritatea oamenilor inca trebuie sa invete ce le rezerva cu adevarat viitorul si ar deveni extrem de fericiti daca ar face-o. Cei intunecati desigur ca au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a tine departe de voi adevarul, insa pentru ei este o lupta pierduta, dupa cum se va dovedi indiferent de ceea ce ei pot sa faca.

Orasele de Lumina, de existenta carora voi acum deveniti constienti, va vor da o monstra a modului in care viata este in dimensiunile mai inalte. Totusi ele sunt mai mult de natura Centrelor de Vindecare pregatite in mod special pentru a va ajuta sa va ridicati nivelele voastre de constiinta. Voi veti lua calea rapida de a inlatura toate vestigiile prezentei voastre dimensiuni, care v-au tinut in ea. Aflati ca energiile joase nu pot exista dincolo de un anumit nivel si acolo este locul unde voi sunteti destinati sa va aflati. Noi alaturi de altii ne aflam aici pentru a ne asigura ca veti ajunge acolo si in curand voi nu veti avea nici un dubiu despre aceasta. Va lasam cu Iubirea si Binecuvantarile noastre pentru o experienta emotionanta si implinitoare.

 
Multumesc SaLuSa,
Mike Quinsey.
Traducere: Sorin


Originals and translations of Galactic Messages available on

http://peacelovelove.blogspot.com/

http://galacticchannelings.com/

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com