Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

miercuri, 14 septembrie 2011

SaLuSa, September 12, 2011
SaLuSa, September 12, 2011


Este un caz de a va astepta timpul vostru, dupa cum percepeti ca lucrurile se desfasoara intr-un pas accelerat, este suprinzator sa vezi unde ati fost cu doar un an in urma. In timp ce voi aveati sperante la anuntul mereu asteptat al Dezvaluirii, alti factori necesari s-au bucurat de asemenea de multa atentie din partea noastra. Rezultatul este ca odata ce vom putea incepe, voi va veti regasi putin intr-o cursa de roller coaster. Oricum, va fi o experienta placuta si va va duce mai departe pe un val de fericire. Viata nu poate sa mai continue inca pentru multa vreme in forma in care se desfasoara acum, dar daca veti fi luminati (asupra ceea ce se petrece, n.t.), veti stii la ce sa va asteptati si aceasta ar trebui sa va tina intr-o stare de spirit ridicata.


In acest moment in care amintirile celei mai socante zile din istoria voastra (referire la 11 Septembrie 2001, n.t.) va sunt reanimate, voi va trebui sa va mentineti atentia asupra Ascensiunii. Vor fi simtite din nou sentimente de durere si tristete, care au rezultat din urma acelor zile. Vor starni din nou resentimente impotriva acelora considerati responsabili, dar va fi o echilibrate de cei ce cunosc adevarul. In timpul care s-a scurs din 9/11, multi au invatat ca adevarul are o mica asemanare cu versiunea oficiala. Aceasta la randul ei poate sa evoce ura pentru cei care au facut asemenea fapte impotriva poporului din care fac parte. Totusi, va rugam fierbinte sa permiteti destinului sa aiba grija de cum vor evolua lucrurile, deoarece nimeni nu scapa cu nici un fel de crima impotriva Umanitatii. Priviti totul cu un oarecare grad de indiferenta, insa nu pentru ca nu v-ar pasa, ci deoarece puteti sa va confruntati, fiind calmi, cu aceasta situatie. Lumina este necesara mai mult ca niciodata in aceste vremuri.


Noi v-am urmarit tinand piept Celor intunecati, asa cum ne asteptam sa o faceti, Lumina neputand fi retinuta pentru totdeauna. Ea a crescut in ciuda tentativelor de a crea frica si a multor altor elemente menite de a distrage atentia. Armata Luminii s-a dovedit a fi mai mult decat egala cu armata intunericului. Planul iluminarii voastre spirituale a fost facut cu mult timp in urma si Fratia Alba s-a asigurat ca multe Fiinte marete s-au incarnat pe Pamant, pentru a crea Reteaua de Lumina. Ne referim aici la voi toti, cei care v-ati trezit la sarcinile pe care la aveti si care inca nu realizati ce rol important ati jucat. Nu va subestimati, deoarece faceti parte dintr-o echipa superba, care lucreaza in liniste, fara a cauta faima si publicitate si voi sunteti iubiti cu mult drag de catre noi toti cei care veghem deasupra voastra.


Recent Mama Pamant a fost relativ tacuta, insa aceasta se va schimba deoarece nevoia de purificare devine din ce in ce mai urgenta. Noi suntem perfect constienti despre ce sa asteptam, iar noi cooperam cu ea. Cu siguranta nu vor fi evenimentele catastrofice prevazute de unele grupari si puteti la fel de bine remarca faptul ca au fost aduse schimbari la vremurile de pe urma. Voi puteti sa va asumati o parte din credit pentru ele, nivelele de constiinta au crescut considerabil in vremurile recente. Doar priviti viitorul ca fiind plin de posibilitati si asteptati-va la deznodamantul cel mai benefic si astfel veti putea continua sa adaugati la Lumina existenta, neavand nimic de care sa va fie frica.


Dupa cum va rugam adesea, pastrati-va cu fermitate atentia asupra rezultatelor tuturor schimbarilor, deoarece ele va vor inalta foarte rapid si ocupati-va prima data cu cele majore, care va tin pe loc. Intr-un fel sau altul lipsa banilor a ajuns sa fie un factor de stres, ea are repercursiuni asupra tuturora. Ceea ce guvernele trebuie sa invete, este ca nu conteaza ce vor urmari sa faca pentru a restabili vechiul sistem de finante, nu va functiona. El a fost in cadere de mult timp si a fost doar sprijinit prin imprimarea a mai multor bani, ceea ce nu este o solutie de durata. Aliatii nostri au stabilit o noua structura, care va asigura ca nu se va repeta fiasco-ul financiar in care sunteti acum implicati. Ea va avea succes, deoarece ofera o cale sigura la o problema ce devine chiar si mai apasatoare.


Asteptam ca diferiti lideri sa accepte ca ei nu mai au nici o alta alternativa decat sa se alature planului pentru Ascensiune ori sa demisioneze, deoarece oamenii potriviti trebuie sa va conduca prin aceste ultime zile. Ei vor fi motivati de dorinta lor de a va scoate din incurcatura in care sunteti si aceea de a pune in uz noi sisteme, care va vor respecta drepturile si suveranitatea, iar noi, desigur, vom colabora cu acestia.


Sunt SaLuSa din Sirius si stiu ca voi percepeti apropierea Ascensiunii, iar calea spre fericire se deschide pentru ca noi sa intram, tinandu-ne de mana cu voi, in Lumina si in Iubire. Fiti binecuvantati cu totii, Dragilor.


Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website:
Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com