Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 5 septembrie 2011

August 1, 2011August 01, 2011


Usa schimbarii se deschide mai larg si dupa cum incepeti sa realizati, nu mai exista cale de reintoarcere la vechile cai. Devine chiar mai evident decat oricand, ca o civilizatie (care se afla, n.t.) pe marginea Ascensiunii trebuie sa treaca pe un nou nivel de vibratie. Lumina va semnaleaza sa lasati in urma tot ceea ce nu mai serveste scopurilor voastre. Este atat de evident ca vechile cai au dat gres, insa nu datorita voua ca si indivizi, deoarece nu voi ati detinut puterea. Acestea au dat gres deoarece sistemul nu a putut sustine un cadru monetar, care a plasat atat de multa bogatie in mainile a atat de putini oameni. Sunt miscari ce au loc si care va vor permite in curand sa faceti pasii necesari care sa puna lucrurile in ordine, lasand locul unui cu totul nou sistem financiar. Unul care sa fie corect si just, care sa va protejeze banii de legi nedrepte si taxe. Totul este pregatit sa mearga mai departe si introducerea acestui sistem nu mai poate astepta inca mult timp.

De fapt voi sunteti asigurati ca veti avea o perioada foarte interesanta in luniile imediat urmatoare. Haosul continua si deoarece oamenii cauta raspunsuri si deoarece acestia cer ca actiuni sa fie intreprinse de catre guvernele lor, care par incapabile sa raspunda. Motivul este acela ca acestia se agata de vechile metode de a petici un sistem care este distrus si dincolo de limita la care i se mai putea face vreo reparatie. Acestia au o vaga idee sau chiar nici una despre cum sa faca fata si a sosit timpul ca noi guvernari sa apara. Acest aspect este de asemenea sub control, si desi nu ati vazut nici o actiune pana acum, acestea nu sunt atat de indepartate. De cativa ani noi am pus planurile noastre putin cate putin in practica, acestea se vor dezvolta atat de rapid incat veti fi uluiti de cat de repede lucrurile pot sa cada la locul lor. Voi sunteti suflete foarte speciale care si-au mai mult decat incheiat ciclul in dualitate si vi se cuvine un salt cuantic inainte, care va va inalta in vibratiile mai inalte. Cu 11.11.11 apropiindu-se din ce in ce mai aproape veti realiza ca cu o asemenea ocazie veti experimenta o inaltare brusca.

Verificand nivelele voastre de constiinta, noi stim ca in acest an a avut loc o ridicare dramatica a acestora, atat de mult incat aceasta s-a reflectat in abilitatea voastra de a manevra vibratiile joase. Voi sunteti cu mult mai priceputi la a va concentra asupra Luminii si in consecinta la a fi neafectati de vibratiile joase. Doar prin simpla prezenta a cuiva, este suficient sa faceti o impresie asupra persoanei respective. De asemenea multi dintre copiii Indigo sunt acum suficient de maturi pentru a-si aduce talentele lor pe masa si ei au un nivel foarte inalt de intelepciune de impartasit. Totusi, aceste sulflete atat de avansate arareori vorbesc despre abilitatile lor, si isi vad de treaba lor abia fiind observati. Sunt multi printre ei care au un rol important in viitorul imediat si calitatile lor de lideri vor fi foarte binevenite.

Noi, cei din Federatia Galactica avem cu siguranta un mare rol in viitorul imediat si acum pare sa existe o acceptare generala a existentei noastre. Acesta este esential succesului vostru si noi suntem responsabili sa asiguram ca cei care doresc sa participe la Ascensiune, vor fi pregatiti in timp util. Exista un mic risc sa se petreaca altfel, si la randul nostru chiar si noi facem parte dintr-o confederatie mai mare, la care putem apela, daca va fi necesar. Cei intunecati ai vostri nutresc ganduri de a ne stagna progresul, insa spus franc ei nu au nici o idee cu cine se pun cu adevarat. Ei pot fi opriti in demersurile lor atunci cand vor intalni tehnologia noastra superioara, deci nu ne exista nici o frica de altceva decat o victorie a Luminii.

Noi ne intalnim in mod curent in intalniri secrete pentru a discuta pozitia noastra, iar planul nostru este ajustat daca este necesar. Poate ca a durat mult timp pentru a ajunge in acest punct particular, insa avem satisfactia planurilor de a va trece mai departe. Multe se petrec chiar si acum si Cei intunecati incep sa oboseasca in lipsa lor de succes. De unde odata se simteau invincibili, in multe feluri, ei au fost arhitectii propriei lor decaderi. Inscenarile atat de evidente precum 9/11 (11 Septembrie 2001, n.t.) au ilustrat aroganta si desconsiderarea lor pentru viata umana. Indica faptul ca si-au gandit minciunile si tentativele lor de musamalizare in asa fel incat ele sa poata fi inghitite de persoanele profesioniste care pot vedea prin ei. Ramane doar sa fie dati in judecata Illuminati pentru a-i inlatura din pozitiile lor de putere. Aceasta va urma si aliatii nostri sunt bine angrenati pe calea de a realiza o asemenea actiune.

Am inceput planul nostru de a familiariza chiar si mai mult oamenii cu prezenta noastra pe cerurile voastre. Aceasta inseamna multe zboruri prin apropierea zonelor populate si o concentrare asupra acelor zone in care noi nu suntem vazuti chiar atat de frecvent. Exista momente in care acum abia daca ne mai observati si aceasta arata cat de familiari sunteti cu prezenta navelor noastre. Noi am devenit mult mai acceptati ca si prieteni vizitatori ai Pamantului si frica nestapanita este cea mai neobisnuita (dintre reactiile avute printre observatori, n.t.). Din moment ce exista campanii care sa ne ilustreze ca si extraterestrii negativi, aceasta este chiar o reusita si aceasta se datoreaza voua tuturora care urmariti sa aduceti echilibru in aceasta privinta. Este chiar important pentru oameni sa tina minte ca atunci cand ei aud de Micii Cenusii, acestia nu fac parte din Federatia Galactica. Acestia se afla pe Pamant la invitatia Statelor Unite, care au lucrat cu ei pentru multi ani intr-un schimb de tehnologie.

Cand vom ajunge pe Pamant, aceasta se va petrece deoarece noi am discutat cu Presedintele vostru si nevoia de a merge mai departe cu planurile pentru Ascensiune a fost inteleasa si acceptata. Noi vom fi deschisi in legatura de intentiile noastre si voi veti stii exact ce facem in ceea ce va priveste. De fapt noi ne vom adresa natiunii, pentru ca ei sa cunoasca de ce noi ne aflam aici si acest deziderat al ei este intrutotul de inteles. Noi vom avea sustinerea mediei si va exista libertatea jurnalismului, pentru a expune lucrurile asa cum sunt si fara nici un fel de cenzura. In aceasta directie voi va aflati in prezent foarte mult la mana Illuminati-lor, care inca au sub control aproape toate eliberarile de stiri. Voi ati fost pacaliti, mintiti si dupa cum stiti trimisi pe carari gresite pentru multi, multi ani. Veti avea guverne deschise si veti avea prezentari deschise de rapoarte, pentru a va restaura increderea in exprimarea libera.

Sunt SaLuSa din Sirius, si ma bucur de aceste oportunitati de a va trezi la adevar. Pana acum abia am zgariat suprafata si adevarata voastra poveste va va surprinde cu siguranta. Tineti minte ca Cei intunecati au fost in control pentru mii de ani, cladind gradat catre controlul complet al populatiei si al resurselor. In ciclurile trecute acestia au cauzat distrugeri majore, de pe urma carora civilizatii intregi au fost distruse. Aceasta nu se va petrece din nou si acesta este cuvantul Creatorului.

 
Multumesc SaLuSa,
Mike Quinsey.
Traducere: Sorin


Originals and translations of Galactic Messages available onhttp://peacelovelove.blogspot.com/

http://galacticchannelings.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com