Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 5 septembrie 2011

July 22, 2011July 22,  2011


Exista numai de castigat si nimic de pierdut prin alegerea drumului catre Ascensiune. Intr-adevar, veti castiga atat de mult incat veti privi inapoi spre vietile pe Pamant si va veti intreba cum le-ati facut fata. Indiferent ce vizualizati ca frumusete, bucurie si fericire a mutarii intr-un lacas divin, noi suntem de parere ca veti fi, oricum, uluiti de splendoarea pura a tot ce exista. Oriunde mergeti, voi sunteti tinta iubirii si atentiei oferite de toate formele de viata. Ati putea crede ca ati experimentat deja iubirea, dar va asteapta foarte multe surprize. Va inconjoara si va simtiti, efectiv, ca si cum ati calca pe aer. Asa ar trebui sa fie, iubirea reprezentand o trasatura naturala a dimensiunilor superioare. Fiecare suflet intalnit vi se va parea ca un Dumnezeu, desi, pana atunci, si voi veti fi un Dumnezeu. Nu ati fost creati in asemanarea lui Dumnezeu? Nu e firesc sa va recunoasteti ca fiind voi insiva Dumnezei? Adevaratul vostru sine seamana foarte putin cu ceea ce sunteti acum, dar recunoastem faptul ca multi dintre voi incearca din rasputeri sa se inalte si sa fie fiinte care traiesc in Lumina si Iubire.
Pe Pamant va este foarte greu sa va debarasati de vibratiile joase, de aceea putine suflete se pot inalta fara ajutor semnificativ. In prezent, primiti un fel de ajutor neobisnuit in mod normal, unul intens deoarece Creatorul doreste inaltarea a cat mai multi dintre voi in aceste vremuri. Pana la urma, e vorba de o ocazie speciala care permite Inaltarea in masa, pe masura ce ciclul dualitatii se incheie pentru toate formele de viata de pe Pamantul-Mama. Dupa cum stiti, toate astea nu va priveaza de dreptul vostru divin de a alege liber. Prin actiunile, cuvintele si intentiile voastre decideti cum vreti sa fie experientele traite. Daca hotarati sa continuati a trai in aceeasi conditie a dualitatii ca pana acum, e perfect acceptabil si nimeni nu va va admonesta sau va va privi ca pe o Fiinta inferioara.

Michael a adaugat intelegerii sale cateva Orase de Lumina, drept o alta fateta a ceea vor experimenta sufletele pe calea spre Ascensiune. Pe masura ce timpul trece, informatii despre aceste orase magnifice vor fi cunoscute la scara larga, iar voi veti descoperi despre ele ca sunt centre tehnologice terapeutice avansate, care va vor schimba complet. Nu vor fi singurele de acest fel, intrucat vor exista multe cai disponibile voua menite sa va ridice nivelul vibratiilor. Multe civilizatii ale Federatiei Galactice vor contribui la sarcina de a avea grija de nevoile voastre si fiecare civilizatie are propria specializare. Fiti siguri ca inainte sa va inaltati, veti avea parte de vindecare bazata pe Lumina, Sunet si Culoare. Caile voastre pamantesti sunt adesea destul de dure, dar nu va minimalizam incercarile de a vindeca toate felurile de afectiuni si de boli. Puteti intelege multe din noile metode, dar va lipsesc, de multe ori, fondurile necesare pentru a le dezvolta. Si mai mult, exista Corporatii in cadrul industriei medicamentelor care impiedica orice progres care le-ar putea inlocui produsele si care, implicit, le-ar reduce profiturile.

Dragii nostri, lumea voastra nebuna se prabuseste pentru ca nu se mai poate sustine singura. Traiti intr-un Univers in schimbare, unde totul e in miscare, chiar daca aceasta miscare nu e mereu sesizabila. Nimic nu poate sta nemiscat, si, chiar daca cei Intunecati ar vrea sa va tina sub controlul lor pentru totdeauna, asa ceva este imposibil. Fiecare civilizatie trece printr-o perioada de dezvoltare si experimentare, iar istoria voastra demonstreaza ca toti predecesorii vostri s-au destramat. Cu toate astea, lectiile invatate sunt duse mai departe la un nivel subconstient, iar civilizatia voastra din prezent a fost responsabilizata cu completarea ciclului propriu, fara a se autodistruge. Fara interventia noastra in aceste vremuri recente, ati fi putut da gres cu usurinta, insa noi am primit permisiunea da a ne asigura ca sufletele pregatite sa se inalte vor avea parte de aceasta oportunitate. In dualitate, punctele joase si inalte ale evolutiei voastre vin si pleaca in functie de nivelul constiintei maselor. Atingand un punct foarte jos, in prezent, ati depasit incercarile de a va mentine la un nivel scazut si va situati foarte bine pe calea spre concluzia incununata cu succes.

Adesea vorbiti de oameni care traiesc in lumea lor, insa asta chiar nu e de acceptat in aceste timpuri si s-ar putea sa fie confuzi in legatura cu tot ce se intampla in jurul lor. Continuati sa credeti si nu permiteti influentelor exterioare sa va debalanseze si pastrati-va obiectivele limpezi in minte. In asa fel, va puteti crea o protectie exterioara care va va permite sa traiti in lume, dar nu dupa ea, iar acest lucru e perfect in ordine si chiar de dorit. Asta nu inseamna ca nu puteti fi activi in actiuni care va intereseaza, dar asigurati-va ca aceste actiuni sa fie de vibratii inalte. Trebuie sa renuntati la orice e mai prejos, ca parte a procesului vostru de curatare, iar acest aspect se aplica si gandurilor voastre. Pastrati-vi-le pure si curate, intrucat, altfel, orice lucru asupra caruia se staruie in mod constant va fi atras catre voi. Ganditi-va la Inaltare, si, pe cat posibil, fiti persoana la care va asteptati ca veti fi dupa ce va veti fi inaltat.

Cei care nu cred in Inaltare sau in profetiile New Age, in general, vor apela, deseori, la ridiculizare in momentul in care vor fi pusi fata in fata cu aceste aspecte. Trebuie sa permiteti exprimarea acestor comentarii fara sa va afecteze si asa veti demonstra cu cat de multa putere credeti. Situatia se schimba in momentul in care vi se cere punctul de vedere, insa Fiintele Luminii nu-si folosesc cunostintele pentru a obliga un alt suflet sa creada ca ele. Fiecare isi va descoperi propriul drum, iar acela va fi, in mod clar, cel mai bun drum pentru ei. Cand ati facut progrese considerabile, s-ar putea ca Maestrul sa-si faca aparitia, iar asta inseamna ca ati atins un nivel superior de intelegere. Nu vi se va impune nimic, totul va fi asternut in fata voastra, pentru ca voi sa va dati sau nu acceptul.

In curand veti descoperi ca nivelurile constiintei voastre s-au ridicat considerabil si veti sti, fara tagada, ca progresul vostru a capatat viteza. Asta va va permite sa incepeti 2012 cu increderea ca va aflati demult deja pe drumul catre constienta deplina. Atunci veti realiza cat de inchise obisnuiau sa fie nivelurile voastre si ca obisnuiati sa va aflati, efectiv, in intuneric. Unele suflete inca bajbaie la niveluri joase si sunt constiente ca se intampla ceva ciudat, iar asta ii face sa se simta incomfortabil. Necazurile lor nu sunt ignorate si vor avea oportunitati de a cauta adevarul si odata ce-si vor arata interesul, vor primi si mai mult ajutor.

Eu sunt SaLuSa din Sirius si sunt foarte incantata ca mesajele se dovedesc a fi de ajutor pentru multi oameni. Fiti binecuvantati si Domnul fie cu voi.

 
Multumesc SaLuSa,
Mike Quinsey.
Traducere: Sorin


Originals and translations of Galactic Messages available onhttp://peacelovelove.blogspot.com/

http://galacticchannelings.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com