Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 5 septembrie 2011

August 5, 2011August 5, 2011


Voi treceti de la ireal la real, Pamantul fiind turnat dupa voi, spre a fi un mediu in care sa va testati puterile de creatie. La inceput a durat multe mii de ani pentru a-l insemanta, cu toate cele care era posibil sa fi fost necesare experientei unui suflet. Odata ce ati ajuns, voi ati trait in armonie cu planeta, ducand o existenta idilica, Mama Pamant si voi ati trait in perfectiunea unei planete de o frumusete absoluta, care nu este depasita niciunde altundeva in Univers. Trebuie sa va amintiti ca ea a fost manifestata in dimensiunile mai inalte, decat in cea in care va aflati acum. Totusi, dupa cum multi dintre voi stiti, in timp voi v-ati permis curiozitatii si dorintei voastre sa va faca sa doriti sa experimentati in vibratiile joase. Usor de-a lungul timpului voi ati cazut si mai mult in vibratiile joase si in consecinta conditiile din jurul vostru s-au schimbat. Eventual voi ati devenit de o natura mai mult densa, decat eterica si lumina care ati adus-o cu voi a devenit atenuata. Pana la urma ati pierdut legatura cu adevaratul vostru sine si a devenit dificil pentru voi sa traiti condusi de Lumina voastra.

Acum va putem aduce la zi si tocmai ati inceput sa va ridicati nivelele de vibratie odata in plus si sa va reintoarceti in Lumina. Daca puteti sau nu sa faceti aceasta a fost rolul intregii voastre perioade in dualitate. Dragilor, nu v-ati dezamagit pe voi insiva si nu exista nici o vina de atribuit niciunuia dintre voi cei care ati atins strafundurile intunericului, deoarece voi ati invatat mult din experientele voastre. A fost prevazut ca voi veti trece prin toate dimensiunile joase si notati faptul ca intre vieti (incarnari, n.t.) voi ati trecut in cele mai adanci nivele astrale. Experientele voastre sunt complete si voi toti va aflati din nou pe calea voastra ascensionala si aceasta afirmatie se aplica si celor care practic se afla acum blocati in dimensiunea prezenta. Nu este posibil sa treci printr-un ciclu al dualitatii, fara a evolua dincolo de punctul in care te aflai la inceput.

Deci de ce punem atat de mult accent pentru a ne asigura ca voi deveniti constienti ca Pamantul vostru fizic a fost pregatit ca o casa a voastra, doar pe durata experientei pe care alegeti sa o aveti. Aceasta se petrece deoarece aceasta este doar o impresie de suprafata a pozitiei pe care ati avut-o la inceput cand ati plecat din dimensiunile inalte. Da, poate ca vi s-a parut familiar mai ales atunci cand ati ajuns prima data pe Pamant, deoarece frumusetea pe care ati lasat-o in urma s-a reflectat in natura. Totusi, este totul fara indoiala o iluzie oferita in mod holografic pentru uzul si bucuria voastra. Ceea ce aveti in jurul vostru acum este o indicatie a schimbarilor pe care le-ati adus de la tiparul original. Atat voi cat si Mama Pamant va reveniti, si pe masura ce faceti aceasta reveniti cu repeziciune la manifestarile inalte ale intregului vostru potential.

Prin urmare pe cat de trist pare sa fie a pierde ceea ce va este familiar voua, nu este decat o perioada trecatoare a evolutiei voastre. Noi credem ca voi veti fi de acord si veti intelege ca daca doriti un nou inceput, atunci tot ceea ce tine de vremurile trecute, va trebui sa fie inlaturat. Poate parea ciudat sa ramaneti cu Mama Pamant in timp ce curatirea are loc, insa ca si civilizatie, voi sunteti parte integrala din ea iar ajutorul vostru este necesar pentru a o ajuta sa treaca prin acest proces. Este modul vostru de a va arata iubirea pentru Mama Pamant si recunostinta pentru tot ceea ce a facut pentru voi. Voi va veti continua calatoriile impreuna de-a lungul Ascensiunii si mai departe intr-o noua etapa de o frumusete neinchipuita, fericire si multumire. De fiecare data cand ascensionati la o noua etapa, frumusetea si armonia devin indescriptibile si cuvintele care sa le descrie devin inadecvate.

In mod firesc, pe masura ce treceti in dimensiunile mai inalte veti intalni alte suflete de asemenea ale Luminii si va veti minuna de aparenta nesfarsita existenta a vietii inteligente. Varsta credintei ca Pamantul a fost centrul Universului si ca voi erati singurele fiinte evoluate din el a trecut de mult. Pe masura ce incepeti sa intelegeti, in unele privinte voi va aflati printre cele mai putin avansate forme de viata. Dar aceasta desigur se schimba la acest moment, si din acest motiv voi veti avea multe de invatat de la acele Fiinte avansate care se indreapta spre Pamant. Noi la randul nostru ne aflam printre acele fiinte si ne aflam acolo unde voi va veti afla in curand. Noi Suntem cu Totii Una si la nivelul la care vedem intreaga viata ca si o parte din noi si noi vom face pentru altii ceea ce am face pentru noi. Exista o mare bucurie si satisfactie in a servi si aceasta se va adauga experientei si progresului vostru ca si Fiinta Spirituala.

Totul se misca atat de repede acum si chiar in timpul in care transmitem acest mesaj, vedem oportunitatea unei schimbari financiare devenind si mai sigura. Haul care s-a format este acum atat de mare incat nu mai puteti sa il acoperiti si este imposibil sa mai pastrati actualul sistem financiar pentru inca mult timp. Liderii vostri si familiile bancare sunt constiente de aceasta si realizeaza ca zilele lor se apropie rapid de sfarsit. Banii inseamna putere si ei nu mai au posibilitatea de a-si sustine programul de guvernare mondiala. Deci noi va percepem entuziasmul si consideram ca salvarea voastra este aproape, dar percepem totusi si disperarea celor care vad doar haosul si degradarea, ei nefiind la curent de abaterea voastra la o alta cale, ce aduce succesul si victoria asupra Celor intunecati. Va dura ceva vreme pana ce acest lucru va fi unul implinit, insa voi veti fi inaltati atunci cand veti vedea semnele schimbarilor pozitive.

Ceea ce am dorit cu totii sa vedem a luat mult timp pana la venirea in manifestare, insa noi am aprecia ca a meritat pe deplin asteptarea. Este, a fost si inca este o asumare uriasa de a trece o intreaga civilizatie intr-o noua directie, in timp ce va “schimbati casa” (eng. “moving house”, n.t.), asa cum ati spune voi. In nici un caz nu este un tur usor de forta, insa ne aveti pe noi de partea voastra, pentru a asigura ca totul va merge pe cat posibil fara piedici. Fiti siguri ca voi toti va veti afla la locul potrivit pentru vremurile de pe urma si urmati-va intuitia daca simtiti o dorinta puternica de a va re-loca. In asemenea momente este chiar posibil ca voi sa simtiti dorinta de a fi aproape de familia voastra, si daca acesta este cazul procedati in consecinta, daca puteti. Multe familii vor ascensiona impreuna, desi nu se va aplica pentru toti, deoarece vor trebui sa fie facute exceptii pentru liberul arbitru al fiecarui suflet. Notati ca ne referim aici la grupuri de suflete diferite, care se alatura cu scopul de a-si aprofunda evolutia. In cadrul lor vor fi mereu plecari si veniri si foarte putine suflete vor ramane in permanent contact de la o viata la alta. Fiti multumiti de toate acele contacte pe care le-ati facut, fie ca au fost scurte sau altfel, deoarece ele au fost menite ca parte din experienta voastra, si fiecare este valoroasa in felul ei.

Sunt SaLuSa din Sirius si va pot asigura ca va impartasim emotia la cat de aproape evenimente de importanta mondiala sunt probabil sa se petreaca.

 
Multumesc SaLuSa,
Mike Quinsey.
Traducere: Sorin


Originals and translations of Galactic Messages available onhttp://peacelovelove.blogspot.com/

http://galacticchannelings.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com