Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

marți, 13 septembrie 2011

September 7, 2011  Septembrie 7, 2011


Vedem atat de multi dintre voi creind o atmosfera de calm in jurul vostru si aceasta este foarte necesara intr-o vreme de confuzie. Voi aveti avantajul de a stii ca orice va ameninta pacea, un final satisfacator, dupa cum a fost promis, se va manifesta. Pe masura ce va apropiati de perioada finala a haosului, aflati ca el doar atat poate sa mearga inainte pana cand influenta si autoritatea noastra sa isi intre in drepturi. Suntem cu mult mai activi decat in orice alta perioada precedenta, pe masura ce ne coordonam aliatii in pozitiile lor finale, din care ei isi vor lansa preluarea de la Cei intunecati. Este posibil sa nu ne vedeti pe noi in primele astfel de confruntari, dar fiti siguri ca noi vom fi alaturi de ei.

Pozitia noastra puternica este un instrument pentru a castiga cooperarea liderilor vostri, mai ales deoarece aducem raspunsuri ce pot rezolva problemele mondiale, care sunt atat de imense, incat ei nu au nici un raspuns la adresa lor. Avem solutiile si sustinerea Creatorului si acestea reprezinta mijloace puternice de convingere. Deoarece noi venim in pace, aceasta nu insemna ca putem fi ignorati, in ultima instanta putem sa fim chiar foarte fermi, fara a recurge la nici o forma de intimidare. Vom fi curand anuntati ca si Federatia Galactica si rolul nostru in Universul vostru va fi explicat pe deplin.

Dupa cum poate ca v-ati dat seama, rolul nostru nu este acela de a interfera cu karma care se desfasoara la acest moment. Multi dintre voi v-ati asumat chiar mult in aceasta viata si nu este locul nostru in a-i schimba cursul. Cu Ascensiunea in campul vizual, aceia dintre voi care au ales acea cale, evident ca doresc sa mearga mai departe, ei eliberadu-se deja de orice fel de karma notabila. Stiind aceasta ar trebui sa fiti imbarbatati in a va aborda (karma, n.t.) cu o incredere absoluta, deoarece daca o abordati gresit ea va crea, cel mai probabil, si mai multa karma. Va rog permiteti-le celorlalti sa isi rezolve singuri problemele in cazul in care nu vi se cere sfatul si evitati sa fiti atrasi in ele in mod inutil.

Avem nevoie de voi ca si purtatori ai Luminii mai mult ca niciodata, voi adaugandu-da vocea voastra acelora care raspandesc frica, nu intentionat ci prin lipsa intelegerii. Chiar daca nu sunteti la curent cu programarea exacta a evenimentelor, voi puteti ajuta suficient pentru a-i linisti pe cei confuzi. Punctul important este ca vechile sisteme sunt inadecvate pentru noul ciclu, care este pe cale sa se manifeste din plin. Deci schimbari majore sunt esentiale pentru a elibera calea pentru ca Noua Varsta sa inceapa. Aceasta va duce in final la Era de Aur care este dincolo de imaginatia voastra prezenta. Am putea sa asemuim cu situatia in care Omul Pesterilor incearca sa inteleaga viata pe care o duceti voi in prezent. Minunile si frumusetea sunt abia atinse pe Pamant si energiile care abunda peste tot sunt emotionante si mereu inaltatoare. Pe atunci nivelurile voastre de constiinta vor fi de asemenea ridicate la inaltimi, care vor fi catalogate ca si Galactice. Voi urmeaza sa fiti treziti la adevar si nimic nu va va fi ascuns, spre deosebire de momentul prezent, cand atat de putini dintre voi abia daca ati avut o clipire asupra lui.

Voi sunteti Fiinte emotionale, care au schimbari ale starilor de spirit intr-o clipa si acestea fac parte din experientele pe care voi invatati sa le controlati. Acest aspect al vietii voastre a dus la multa suparare si regrete, insa va ridica nivelul de constienta. Raspunsul este sa traiti mereu in Lumina voastra atunci cand este posibil si daca o puteti mentine, veti afla ca Iubirea poate depasi toate problemele. Atunci cand intelegeti cine sunteti cu adevarat si care este scopul vostru in viata, va deveni oarecum mai usor sa faceti fata incercarilor vietii. Sunt vremuri zbuciumate, insa noi stim ca voi puteti fi egali in fata lor daca ramaneti calmi. Urmatoarele cateva luni ofera oportunitatea ca schimbari pe termen lung sa poata fi facute si voi trebuie sa stati alerti si gata sa traiti ca si exemple ce arata calea. Aveti Lumina de partea voastra, deci nu aveti nimic de care sa va fie frica.

Energiile continua sa se inalte pe Pamant si aceasta ajuta la a micsora impactul schimbarilor fizice ce trebuie din necesitate sa isi urmeze cursul. Intr-o buna zi va veti uita in urma la aceasta perioada din viata voastra si va veti minuna de curajul pe care l-ati avut atunci cand v-ati avantat in dualitate. Si cu toate acestea veti fi multumiti ca ati facut-o, deoarece ea v-a marit nivelele de constiinta intr-un mod extraordinar. Viata oriunde veti merge in Univers, cu toata castiga experienta, insa cea mai rapida cale este sa va aflati la acele niveluri care cu adevarat va pun la incercare.

 
Multumesc SaLuSa,
Mike Quinsey.
Traducere: Sorin


Originals and translations of Galactic Messages available on

http://peacelovelove.blogspot.com/

http://galacticchannelings.com/

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com