Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

miercuri, 28 septembrie 2011

September 28, 2011  SaLuSa 28-Septembrie-2011


Nu exista nici un dubiu ca nu doar timpul se accelereaza, ci si evenimente importante, ce sunt necesare schimbarii, de asemenea ating un climax. Ele aduc previziuni pozitive pentru perioada urmatoare, care se afla sub influenta Valului de Iubire 11.11.11. Vestile bune calatoresc mai repede decat oricand printre Lucratorii intru Lumina si reteaua de informatii continua sa se expansioneze. Toate converg spre o perioada emotionanta, care se afla inainte, si spre implinirea aspiratiilor voastre. Energia schimbarii este de neoprit, iar noi ne vom asigura ca aceasta va curge neintrerupt de posibilele actiuni ale celor care i se opun. Ne aflam in contact periodic cu liderii vostri si chiar daca o oarecare ezitare se vede, ei in general coopereaza cu noi. Lumea se clatina pe marginea colapsului si ei realizeaza ca doar o abordare cu totul noua va aduce o cale de scapare. Cei intuecati au crezut ca ar fi fost in avantajul lor si tinta lor sa preia controlul, insa noi noi am rasturnat jocul lor pentru a-l aduce pe calea Ascensiunii.

Oamenii, dupa cum era de asteptat, s-au rasculat impotriva acelora care au mentinut conditiile, care v-au pastrat sub controlul lor. Acesta este uneori un proces dureros de schimbare, insa inevitabil, pe masura ce va eliberati de controlul lor asupra voastra. Noi nu ii lasam pe Cei intunecati sa foloseasca asemenea momente pentru a promova violenta si de a crea astfel o impresie gresita asupra demonstrantilor. Va observam ca sunteti foarte retinuti si va straduiti sa le pastrati pe cat de pasnice este cu putinta. Este dreptul vostru sa demonstrati, insa autoritatilor le este frica de asemenea opozitii aduse lor. Acesta este motivul pentru care ele incearca sa previna ca asemenea stiri sa fie facute publice. Totusi, aceasta nu va face nici o diferenta, deoarece miscarea pentru schimbare a avansat dincolo de puterea lor de influenta. Aceasta este de asemenea sustinuta de mari Fiinte, care isi folosesc influenta pentru a se asigura ca liderii acestor miscari sunt inspirati de motivele corecte. Fiti siguri ca este oferit un ajutor cu mult mai mare decat va dati voi seama.

Este o Lumina frumoasa raspandita peste Pamant, care leaga multe grupuri, care la randul lor atrag si mai multi oameni. In cazul celor care nu erau constienti de confruntarea dintre intuneric si Lumina, exista o agitatie interioara si multi acum se trezesc. Aceasta va ajuta la raspandirea puternicei izbucniri de energie pe care 11.11.11 o va aduce voua tuturora si Mamei Pamant. Nu mai este nici o cale de intoarcere si intr-adevar, de ce ati mai dori aceasta, cand un viitor atat de minunat va asteapta spre a va elibera din ciclul dualitatii. Pentru fiecare suflet viitorul ramane sa si-l decida si voua vi se va oferi libertatea de a alege. Fiti ghidati de intuitia voastra si ramaneti la intelegerea pe care o aveti asupra a ceea ce va asteapta pe toti in viitor. De la a fi foarte limitati pe durata vietii voastre pe Pamant, sunteti brusc pregatiti sa deveniti Cetateni Galactici. Priviti la noi si ceea ce vedeti este viitorul vostru, deoarece acesta este adevaratul vostru potential. Noi suntem Maestrii si voi sunteti de asemenea pe cale sa va ridicati multe nivele de constiinta peste cel actual, ceea ce va va readuce la statutul pe care l-ati avut. Multi se vor indoi de a fi capabili de aceasta, insa noi va asiguram ca acesta este destinul vostru.
Va cerem sa purtati mantaua Luminii in permanenta si sa fiti ceea ce sunteti, fara a mai astepta Ascensiunea. Ramaneti calmisi impacati in mijlocul nesigurantei si schimbarii din jurul vostru si astfel veti fi facut tot ceea ce se asteapta de la voi in aceste vremuri. Nu va mai fi mult pana ce viata va lua o alta intorsatura spre mai bine si voi veti stii cu siguranta ca fazele ultime, inainte de caderea cortinei, se petrec, in finalul acestui ciclu de dualitate. Da, multi experimenteaza vremuri dificile, dar voi puteti sa fiti imbarbatati stiind ca voi ati cunoscut faptul ca vremurile de pe urma vor fi foarte solicitante si ca voi ati stiut ca voi veti trece prin ele.

Evenimentele mondiale iau o asemenea forma incat vor inregistra un important pas inainte si acesta va ridica atmosfera de plumb, deoarece multe se pregatesc, despre care voi nu aveti habar. Noi nu ne facem publice intentiile noastre exacte, deoarece mai exista aceia care pot interfera cu munca noastra. Totusi, odata ce decidem sa trecem mai departe nu vom tolera interfererentele si acestea vor fi oprite. Calea noastra de actiune este astfel incat sa nu folosim violenta, ci persuasiunea pasnica, deoarece nu folosim niciodata amenintarile. Deci voi puteti acum sa priviti inainte asupra catorva saptamani de anticipatie inainte ca voi toti sa experimentati 11.11.11, si aceasta data va aduce cu ea o energie puternica, care ii va inalta semnificativ pe multi, multi oameni. Puteti sa vedeti acest moment ca un inceput al unei noi perioade de Lumina, care va indica deschiderea Caii spre Ascensiune.

Ati parcurs o cale lunga si ati experimentat multe pentru a va afla aici intr-un moment atat de semnificatv, a carui importanta vi se va revela in curand. Asteptati cu bucurie intalnirea cu noi si cu stramosii vostri din Pamantul Interior, a caror prezenta v-a fost ascunsa, alaturi de atata cunoastere care reveleaza adevarul asupra a ceea ce sunteti cu adevarat. Vremurile in care adevarul era ascuns au trecut, si in viitor voua vi se va oferi toata informatia ce tine de contactul vostru cu noi. Inarmati cu adevar, aceasta va disipa orice dubii care poate le mai pastrati cu privire la viitor.

Pe masura ce si mai multe suflete se trezesc din adancul lor somn, cunostiintele voastre vor fi de nepretuit, putand sa le oferiti acelora asigurari care ii va pune pe Calea Luminii. Pana aici a fost dificil sa aflati adevarul din spatele blocului de informatii false. Dupa multe secole, voi ati fost coplesiti de Biserica si de Stat, care s-au ocupat de educatia voastra si v-au pus intr-o pozitie in care ati fost dependenti de ei pentru intreaga cunoastere. Acum sunteti suficient inarmati cu adevar, pentru a cladi pe aceasta baza si pentru a va elibera din inclestarea pe care o au asupra voastra. Multi dintre voi aveti o intuitie extrem de puternica si va puteti masura credintele si pe cele ale altor suflete, care sunt impotriva ei, pentru a va ajuta sa decideti ce este adevarat si ce este fals. In adevar voi aveti cuprinsa intreaga cunoastere si ea nu este mai noua adevarurilor superioare, pe care le purtati in subconstient. Aveti incredere in voi in toate situatiile, insa simultan fiti mereu pregatiti pentru a va fi revelat un adevar si mai mare.Sunt SaLuSa din Sirius si sunt atat de placut impresionat ca progresul s-a accelerat, voi fiind rabdatori pentru atat de mult timp. Luptele finale dintre intuneric si Lumina au loc pe mai mult decat un nivel si la nivel fizic, aliatii nostri se dovedesc a fi invingatori, prevenind orice tentativa ascunsa de a crea haos. La nivelurile mai inalte batalia deja a fost castigata, Lumina inconjurand Pamantul si continua sa creasca foarte rapid. Totul este bine Dragilor si cei sensibili dintre voi pot simti schimbarile care stau sa vina, sunt aproape de manifestare. Mergem alaturi de voi toti in Iubire si Lumina.


 
Multumesc SaLuSa,
Mike Quinsey.
Traducere: Sorin

http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
 http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available onhttp://peacelovelove.blogspot.com/

http://galacticchannelings.com/

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com