Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 5 septembrie 2011

July 15, 2011July 15,  2011


Va sugeram sa acordati o atentie marita Presei voastre si a altor surse de stiri, deoarece printre stirile lor zilnice exista o schimbare de atitudine, care are loc, si adevarul autentic incepe sa iasa la suprafata. Va trebui sa va folositi totusi discernamantul, deoarece inca vor continua sa difuzeze jumatati de adevaruri, inca o vreme buna de aici incolo. Ceea ce se petrece este ca vibratiile inalte va inalta nivelele de constiinta si aceasta va intareste in a aduce adevarul la suprafata. Suflete brave, care au ceva de spus, isi atrag asupra lor mania Celor intunecati, deoarece acestea au verticalitate si sunt pregatite sa suporte consecintele. Trebuie sa avem in considerare karma pe care aceste suflete o au, insa acolo unde putem, puteti fi siguri ca ele se vor bucura de protectia noastra. Uneori acestea pot lasa impresia ca au dat gres in tentativele lor de a aduce lucrurile in atentia publica, insa adesea suficient ajunge sa fie realizat prin indicarea dovezilor de malpractica ori de-a dreptul a activitatii criminale. Prea multe s-au petrecut, cu care Illuminati par sa fi scapat. Totusi aceasta i-a facut sa fie neglijenti si sa se simta de neatins, cand de fapt ei sunt demascati pentru ceea ce ei sunt cu dovezile ferme ale crimelor lor. Noi va cerem sa continuati sa cercetati in continuare si sa faceti presiuni pentru ca adevarul sa fie adus la iveala, iar voi veti primi sprijin pana cand forta oamenilor va fi atat de puternica, incat ea nu va mai putea fi ignorata.

Dupa cum ar fi firesc in modul de constructie al dualitatii, voi v-ati astepta ca situatiile sa ofere posibilitati celor care exploateaza alti oameni. Aceasta este valabil de la un criminal de rand pana la organizatiile criminale inalt organizate, care au aproape putere nelimitata. Totusi, odata cu cresterea Luminii si cu trezirea care are loc si care este in continua crestere, energiile intunecate sunt diluate si nu mai sunt la fel de eficiente precum erau. Aceasta va da voua, celor ai Luminii, oportunitati mai mari de a inainta cu importanta voastra munca, si veti fi sustinuti si mai mult de alti Lucratori in Lumina din taramurile invizibile. Noi adesea aranjam ajutor prin ceea ce voi numiti coincidente favorabile (sincronicitati, n.t.), si voi nu veti stii ca noi am fost implicati. Desigur acestea sunt aspecte relativ minore, noi focalizandu-ne asupra evenimentelor cu mult mai importante.

Noi putem inspira oameni, sau putem sa plantam idei sau informatii in mintea subconstienta, care atunci cand ies la suprafata par sa fie ale lor. Intunericul incearca de asemenea sa va afecteze mintea, insa in mod normal aceasta nu se petrece direct decat in cazul in care acesta are de-a face cu voi personal. Drogurile care afecteaza mintea si controlul mental sunt folosite pentru a va domina si doar cei care au o minte foarte puternica le poate rezista sau infrange influenta. Ei folosesc metode subliminale de care voi nu sunteti constienti, si sunteti determinati sa ganditi si sa actionati intr-un anume mod, care aduce beneficii planurilor lor. Raspunsul este sa va inaltati nivelele de constiinta cat de repede puteti, si sa ramaneti puternic ancorati in credintele voastre, pentru ca Lumina voastra sa devina protectia voastra. Chemtrail-urile sunt mai mult un atac la sanatatea voastra, insa ele nu sunt lipsite de efecte inclusiv asupra mintii voastre (‘Minte sanatoasa in corp sanatos’, n.t.) Dupa cum am mentionat recent, acestea (Chemtrails-urile, n.t.) sunt curatate din atmosfera noastra (de catre Federatia Galactica, n.t.), astfel incat ele au un efect minor asupra voastra.

De dincolo de Pamant sunt puteri mai mari decat oricare putere existenta pe acesta si acestea emana constant Lumina catre voi, aspect care face parte din procesul vostru de inaltare. Deci puteti vedea ca in ciuda a ceea ce Cei intunecati directioneaza spre voi, raspunsul nostru este mai mult decat adecvat pentru a micsora efectele. In una din zilele ce vor veni, vibratiile voastre vor atinge un nivel atat de inalt incat energiile joase nu vor mai avea absolut nici un efect asupra voastra. Deja celulele corpului vostru se schimba si cand acestea vor deveni cristaline voi veti fi de neatins. Aceasta se va petrece atunci cand veti ascensiona, si nimic de genul bolilor nu va putea sa va afecteze in vreun fel. Veniti la bordul navelor noastre si veti vedea ca nu exista nici o dovada a existentei vreunui spital ori a doctorilor. Noi avem camere care vindica, insa la nivelul nostru ele au doar rolul de a ne echilibra energiile. Fiti siguri ca fiecare aspect al vietii voastre este luat in considerare si ingrijit atunci cand traiti in dimensiunile mai inalte. Peste tot in jurul vostru vor fi energii minunate, inaltatorare, care va aduc bucurie si fericire. Ca o mica gluma putem spune ca nu veti vedea niciodata fiinta Fiinta Spatiala (eng.” Space Being”, n.t.) care sa fie suparata sau deprimata. Vietile noastre sunt o expresie continua a iubirii, ce ne umple intrega noastra fiinta. Pe Pamant mintile voastre sunt ticsite cu atatea griji si probleme, incat aveti putine oportunitati de a avea acele momente de pace, atat de importante pentru voi. Urmariti sa va odihniti, mai ales acum cand sunt atat de multe presiuni facute asupra voastra, incat pana si energiile inalte pe care le asimilati pot genera oboseala.

Desigur ca stim ca voi aveti nevoie ca in final sa va ridicati (nivelul de vibratie, n.t.) spre a fi pregatiti de Ascensiune. Voi veti fi o persoana diferita deja atunci, mai aproape de versiunea divina si veti fi devenit cu adevarat o Fiinta de Lumina. Toate schimbarile pe care le veti experimenta vor fi intense si va vor lasa intr-o stare fericita, extatica. Veti fi voi cei adevarati, asa cum ati fost cu eoni de timp in urma si prin urmare nu vi se va parea deloc straniu. Voi veti fi ca si noi, acesta fiind motivul pentru care putem sa ne reunit ca Unul, si nu vom fi diferiti unii de altii. Voi veti reveni la statutul de Maestrii, impreuna cu toate capabilitatile si atributele ce vin odata cu aceasta. Noi stim ca nu va puteti imagina asemenea schimbari si totusi ele vor veni, dupa cum ati putea spune, fast and furious (« iute si furios »). Nu este nici o clipa de pierdut, insa suntem pe deplin pregatiti pentru sarcinile care se intrevad in viitor. Ele vor demara cu o intreaga furtuna de activitati, succezandu-se cu rapiditate una dupa cealalta.

Puteti vedea cat de aproape sunt lucrurile de deznodamnat, dupa cum unele schimbari majore sunt aproape de a se fructifica. Atunci cand ele vor incepe dorim ca ele sa decurga lin si fara probleme. Vom avea timp sa explicam ceea ce facem, insa, sa spunem asa, nu putem petrece foarte mult cu aceia care momentan sunt incapabili sa cuprinda semnificatia a toate cate se petrec. Vom avea programe educationale pentru acestia si oportunitati pentru acoperi orice intrebari ce pot apare. Planul nostru a acoperit toate situatiile posibile, deci ne asteptam ca lucrurile sa decurga fara piedici, spre satisfactia tuturora. Dupa cum va puteti reaminti, noi suntem cu mult dincolo de a fi etichetati ‘noi’ in fata unor asemenea situatii, deoarece am mai organizat procese de Ascensiune de multe alte ori in trecut.

De-a lungul unei perioade de timp noi am acoperit cam toate subiectele care au o oarecare greutate in viitorul vostru imediat. Voi ar trebui prin urmare sa fiti pregatiti pentru perioada care a mai ramas pana la finalul acestui ciclu. Greutatile sunt pe cale sa sa incheie curand, insa tineti minte ca exista multe persoane care au nevoie de o atentie urgenta si acestea vor fi prioritare pe lista noastra. Noi ne vom misca cu rapiditate si marimea masiva a Federatiei Galactice se va putea ocupa de toate acestea fara nici o problema. Vremuri extraordinare se apropie si voi veti fi bine informati asupra activitatilor noastre.

Sunt SaLuSa din Sirius si va trimit iubire in numele nostru au tuturora celor implicati in mare voastra inaltare.
 


Multumesc SaLuSa,
Mike Quinsey.
Traducere: Sorin


Originals and translations of Galactic Messages available onhttp://peacelovelove.blogspot.com/

http://galacticchannelings.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com