Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 5 septembrie 2011

August 8, 2011August 8, 2011


Dupa cum puteti vedea, situatia financiara in lume a iesit de sub control si mai devreme decat mai tarziu aliatii nostri vor trebui sa intre in cadru pentru a implementa noile politici. Nu este nevoie de un geniu pentru a intelege ca prin crearea de datorii si mai mari nu se vor rezolva problemele si iertarea datoriilor este singura cale sigura de iesire. Cu dezordinea generala, care are loc, oamenii realizeaza ca o cu totul noua abordare este necesara, daca este ca voi sa mergeti mai departe. Ceea ce este necesar pentru ca voi sa faceti, face parte din planurile noastre; dezbinarea societatilor voastre a fost anticipata si permisa de catre noi. Asteptam momentul potrivit pentru a ne indemna aliatii nostri sa mearga mai departe, stiind ca oferta noastra de a va ajuta prin aceasta perioada va fi acceptata. Odata ce vom fi recunoscuti si acceptati de majoritate, vom putea atunci trece la a revela misiunea pe care o avem de a va trece si a va pregati pe voi si pe Mama Pamant pentru Ascensiune.

Avem compasiune pentru liderii vostri, ei lucrand acum la modelul vechi, care este acum defunct. Ei nu au puterea sau vointa de a aborda problemele in maniera in care noi intentionam, si evident aceasta nu ar putea functiona fara cooperarea tuturor tarilor. Din moment ce voi credeti in supravietuirea celui mai puternic, voi veti avea in permanenta inegalitate si mari diferente intre bogati sa saraci. O masura a cum ii vedeti pe ceilalti este evidenta prin raspunsul vostru la serioasa foame din Somalia si la nevoile urgente ale oamenilor suferinzi si muribunzi. Suntem placut surprinsi sa observam ca voi, publicul, raspunde la aceasta, si fac acest act in conditiile in care voi insiva sunteti sub presiune. Pentru prea mult timp v-ati aflat sub influenta Celor intunecati, care ignora in cea mai mare parte pe cei aflati la ananghie si nu au nici un fel de compasiune sau iubire in inimile lor.

Voi intrebati de ce nu va venim in ajutor acum, dar va rugam sa va amintiti ca toate sufletele implicate la momentul prezent in suferinta, au accepat deja aceasta la un nivel mai inalt al experientelor lor. Dupa cum adesea indicam, in asemenea circumstante interventia noastra ar fi vazuta ca o interferenta si o negare a oportunitatii lor de a experienta ceea ce si-au asumat. Nu inseamna ca nu puteti ajuta; si reactia celorlalti la situatia in care ei se afla, face de asemenea parte din experienta lor. Urmariti sa nu judecati situatiile fara a cunoaste toate aspectele, deoarece nu puteti stii ce se afla in spatele deciziilor pe care alte suflete le fac. Dualitatea prin natura sa va testeaza si va pune in situatii dificile si adesea va ramane voua sa gasiti modalitati de a iesi din ele. Fiti siguri ca planul vietii voastre va va duce oriunde va avea nevoie pentru a se implini.

Din fericire experientelor mai putin dezirabile li se opun promisiunea unor schimbari extinse, ce sunt pe cale sa se petreaca acum, doar ca voi nu sunteti capabili sa le vedeti. De asemenea cu Ascensiunea apropiindu-se foarte repede voi nu aveti nevoie sa ramaneti in a cantari ce se petrece acum pe Pamant, pe masura ce curatirea continua si cu sosirea noastra, ea se va accelera. Un lucru e sigur, si aceasta este ca Pamantul nu va fi distrus in cea mai mare parte, dupa cum unii prezic. El nu va fi lovit de o cometa sau de un alt proiectil si noi ne vom ocupa de orice asemenea amenintari. Da, sunt schimbari fizice inevitabile, care au avut loc mereu de o vreme acum, dar noi le monitorizam.

Treaba voastra Dragilor, este ca intotdeauna de a ramane concentrati pe viitor si sa nu fiti distrasi de alte tentative menite sa va insufle frica. Exista desigur inca frica in atmosfera, insa aceasta vine in mare masura dintr-o lipsa de intelegere asupra a ce se petrece in Universul vostru. Totul se afla intr-o stare de schimbare si in mainile unor Fiinte exceptional de puternice, care vor asigura ca intreaga actiune se incheie In concordanta cu Planul divin. Aceste fiinte supravegheaza activitatile noastre si noi avem o incredere completa si totala in ele. Noi ne supunem instructiunilor lor la litera si stim ca astfel mergem pe calea cea mai buna pentru toti cei implicati.

Daca voi ati fi stiut cat de mult interes exista in Ascensiunea voastra, voi nu v-ati fi facut nici o grija despre nici una dintre aspectele care v-ar fi putut implica. Fiecare dintre voi este acompaniat de un numar de Ghizi si Fiinte Angelice si ele se afla cu voi pentru a va proteja si a asigura ca voi veti realiza Ascensiunea, daca aceea este dorinta voastra. Unii dintre voi sunteti constienti de prezenta lor si voi toti puteti comunica cu ele si intr-adevar ar trebui sa o faceti daca este ca ele sa fie pe deplin constiente de nevoile voastre. Adesea singurele momente in care oamenii se adreseaza lor este atunci cand ei se afla in pericol si aceasta este in perfecta regula si ele vor “auzi” chemarea voastra. Totusi, aminiti-va ca ele se afla de asemenea acolo ca si ajutoare si mentorii vostri spirituali. Ele sunt incantate atunci cand voi le recunoasteti existente si va angrenati in contact mental cu ele.

In timp va veti intalni Ghizii si invatatorii, pe masura ce evolutia voastra se desfasoara si face aceasta non stop cu Ascensiunea. Totusi, odata ascensionati, nivelele voastre de constiinta vor fi astfel incat veti avea nevoie de mai putine ajutoare si asistenta. A fi pe deplin constient este ceva ce trebuie sa experimentati pentru a intelege limitele intelegerii voastre, comparand cu starea voastra netrezita prezenta. Valul care v-a tinut in aceasta stare cade, voi atragand si mai multa Lumina asupra voastra pentru a va mari gradul de constienta. Cu aceasta vine si asigurarea ca voi va puteti gestiona propria dezvoltare spirituala. De fapt voi nu incetati niciodata sa invatati si axioma conform careia cu cat stii mai mult cu atat realizezi cat nu stii, este cat se poate de adevarata.

In prezent voi cititi mult, participati la prelegeri sau urmariti materiale video in cadrul procesului vostru de invatare. Din nou in viitor veti fi capabili sa absorbiti intreaga cunoastere a unei carti odata, prin noile metode de invatare si informatia poate fi literalmente descarcata (eng. downloaded, n.t.) in creierul vostru. Metodele laborioase pe care le folositi in prezent vor fi inlaturate de diverse tehnologii noi, inclusiv implanturi. Scolarizarea asa cum o cunoasteti nu va mai fi necesara si voi va veti alege materiile pe care doriti sa le urmati si care prin urmare sunt de interes pentru voi. Va va fi cunoscut care sunt subiectele de care aveti nevoie sa le urmati pentru a urma calea prevazuta, timpul nemaifiind pierdut cu exercitii inutile, precum in prezent. Multi dintre voi va veti alatura unei constiinte de grup si aceasta va va ridica instant nivelul vostru de constiinta, prin impartasirea care are loc.

Sunt SaLuSa din Sirius si sunt multumit ca noi putem sa va dam unele idei asupra ce va rezeva viitorul. Pana acum voi veti vedea cu pana la urma ca aveti atat de multe pe care sa le asteptati de la viitor si absolut nimic de care sa va fie frica. Intr-adevar, toate schimbarile sunt menite sa va aduca in intr-o existenta pasnica si fericita.

 
Multumesc SaLuSa,
Mike Quinsey.
Traducere: Sorin


Originals and translations of Galactic Messages available onhttp://peacelovelove.blogspot.com/

http://galacticchannelings.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com