Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 5 septembrie 2011

July 20, 2011July 20,  2011


Oriunde v-ati afla bucurati-va, deoarece schimbarile sunt pe cale sa treaca pe un nivel superior. Voi deja puteti simti ceea ce se petrece si pentru Cei intunecati ceea ce era de neconceput, se petrece. Ei credeau ca sunt invincibili, insa acum afla ca ei se destrama chiar sub ochii lor si asa va continua pana ce activitatile lor vor fi aduse cu totul in lumina. Noi deja stim intreaga poveste si daca este necesar avem dovezi care sa arate ce s-a petrecut de mult, mult timp. Fructele eforturilor lor ajung sa ii urmareasca si nu exista nici o posibilitate ca ei sa scape de responsabilitatile lor. Pentru moment justitia nu reprezinta grija principala, desi aceasta este inevitabila. Dorim sa vedem libera calea pentru ca vechiul sistem sa fie inlocuit, de tot ceea ce in mod gresit v-a fost negat. Este pregatit si nici o secunda nu va fi pierduta, odata ce putem incepe.

Oamenii, care nu sunt la curent in legatura cu schimbarile, pot fi deranjati de acestea. In ciuda haosului, este pierderea a tot ceea ce a devenit familiar acestora si care le cauzeaza neliniste. Noi va vom asigura desigur ca activitatile noastre sunt anuntate si in curand se va putea vedea ca ele sunt spre binele tuturora. Pentru oamenii care sunt legati de Ascensiune va fi cu siguranta important ca ei sa fie asigurati ca ei pot ascensiona si sa stie ca noi ne aflam aici pentru a ajuta si nu pentru a ingreuna acest proces. De fapt Ascensiunea incununata de succes este telul Federatiei Galactice si protectia noastra va va acompania pe voi toti pana la capat.

Experimentand vibratiile joase noi insine, suntem uimiti de abilitatea voastra de a ramane cu fermitate dedicati telulilor voastre atunci cand adesea experimentati oboseala si extenuarea. Hotararea voastra nu cunoaste egal si este ceva ce ati invatat de-a lungul a multe vieti, pentru a va asigura supravietuirea. Acum aceeasi mare putere de atentie va va ajuta sa treceti prin ultimele incercari pe care dualitatea inca le mai are pentru voi. Cei care vor fi afectati depinde partial de zona in care locuiti, deoarece unele zone ale lumii vor fi mai active decat altele, acolo unde schimbarile la nivel fizic sunt asteptate. Noi inca supraveghem aceste evenimente si telul nostru este de a ajuta la diminuarea lor. Mamei Pamant trebuie sa i se permita sa isi urmeze propriile conditii, ea stiind cel mai bine ce trebuie schimbat.

Energii negative atarna asupra Pamantului si noi vom ajuta la ruperea atasamentelor care hranesc vibratiile joase. Acele suflete implicate vor trebui sa fie curatate pentru a fi inaltate, daca e sa aibe vreo sansa la a fi pregatite sa ascensioneze. Voi pur si simplu nu veti putea intra in vibratiile mai inalte daca nu veti renunta la atasamentele voastre. Nu este cazul sa spunem ca v-ati abatut de pe calea voastra pentru a vi le insusi, insa aceasta este o acumulare de-a lungul a multor vieti, care voi nu ati fost capabili sa o abandonati. Odata cu perioada prezenta in care atat de multa Lumina este directionata catre Pamant, nu veti mai avea niciodata o asa ocazie minunata de a va elibera de ele. Daca va hotarati in inima voastra sa faceti aceasta, voi imediat veti atrage spre voi ajutorul multor Lucratori ai Luminii. Fiti siguri ca Dumnezeu doreste sa vada pe cati mai multi dintre voi cu putiinta, reintorsi la Lumina, inainte ca sfarsitul vremurilor sa vina.

Egoul vostru poate sa va fie cel mai bun prieten daca este controlat, altfel el actioneaza ca fratele vostru mai mare care va dirijeaza atentia spre a se asigura ca veti fi pe primul loc. Cu siguranta noi promovam ideea auto-prezervarii si iubirea propriei fiinte, insa nu pe spezele altor suflete. In vremuri de mult apuse egoul vostru v-a asigurat supravietuirea, insa aceasta nu mai este necesar, intrucat este Lumina voastra cea care va protejeaza acum. Cu cat mai mult ganditi si actionati in Iubire si in Lumina, cu atat mai mult le veti atrage, plasandu-va astfel dincolo de atentia Celor intunecati. Poate ca puteti vedea cum civilizatia voastra se divide in doua tabere, si va aflati intr-o perioada in care acestea doua se vor departa si mai mult una de cealalta. Chiar si modul vostru de a gandi devine chiar diferit atunci cand permiteti Luminii sa preia comanda. Dintr-o data sunteti Una cu intreaga viata chiar si atunci cand diferentele ajung sa fie exagerate, si in ceea ce priveste oamenii puteti sa ii vedeti asa cum ei sunt dincolo de carapacea exterioara.

Pastrati-va calmul si aveti incredere in cei care tin viitorul vostru in mainile lor, deoarece perioada voastra finala in dualitate se va incheia foarte repede iar voi veti inainta in concordanta cu planul vietii voastre asupra caruia ati cazut de acord in prealabil. Voi inca nu aveti nivelul de constiinta care sa va permita cunoasterea deplina a asemenea detalii, insa in mod firesc va veti simti confortabil cu ceea ce simtiti subconstient, cunoasterea fiind inlauntrul vostru. Ea poate avea legatura cu cei care simt ca au venit pe Pamant pentru a lucra pentru Lumina, insa nu au aflat exact ce trebuie sa faca. Noi am spune sa fiti atenti la ce se petrece in jurul vostru si atunci cand se vor ivi oportunitati, acceptati-le, chiar daca ele nu corespund cu ce v-ati imaginat. O deschidere poate conduce la alta, care sa fie mai pe placul vostru si oricare ar fi acesta, fiti siguri ca fiecare farama conteaza.

In viitorul apropiat calitatile organizationale vor fi la mare pret, deoarece multa activitate va veni din partea oamenilor la a-si ajuta comunitatile lor sa lucreze si sa se adapteze la schimbari. Noi cunoastem abilitatile voastre si puteti fi siguri ca atunci cand ele vor fi necesare, vor fi folosite. Contactul cu voi va avea loc regulat, mai ales in cazurile in care vom lucra impreuna. Aveti deja niste minti sclipitoare pe Pamant, si ele se afla acolo deoarece vom avea nevoie de cei ce vor putea intelege cu rapiditate tehnologiile avansate. De exemplu am fost capabili sa influentam asemenea minti, care in schimb gandesc in termeni ce deja inteleg noile dispozitive care va vor fi accesibile voua. Unele, cum ar fi energia libera, au fost deja proiectate si patentate si noi ne vom asigura ca ele vor fi repede aduse pe pietele voastre. Noi stim ca aceasta va va multumi, deoarece voi experimentati costurile crescande ale energiei. Universul abunda de energie libera, iar voi va veti putea folosi de ea.

Urmatoarele trei pana la patru luni sunt destinate sa va deschida ochii si voi veti stii cu siguranta ca schimbari majore sunt pe cale sa se petreaca. Dupa toate anul se accelereaza si inainte sa stiti veti fi in magicul an 2012. Deci pregatiti-va sa va puneti centurile si bucurati-va de calatorie. Ea poate fi vazuta pe atat de buna ori rea pe cat voi doriti ca ea sa fie, deci concetrati-va atentia asupra telului propus si nu asupra manierei in care el va fi atins. Tot ceea ce trebuie sa stiti este ca toate vor converge catre ceea ce v-a fost promis. Va fi o perioada incredibila in care surprizele se vor succede una dupa alta si celebrari vor avea loc.

Sunt SaLuSa din Sirius si va spun ca navele noastre se aduna pentru marele anunt, care ne va permite sa aterizam pe Pamantul vostru in urma invitatiei.

 
Multumesc SaLuSa,
Mike Quinsey.
Traducere: Sorin


Originals and translations of Galactic Messages available on

http://peacelovelove.blogspot.com/

http://galacticchannelings.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com