Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

marți, 13 septembrie 2011

September 9, 2011  Septembrie 9, 2011


V-am reaminti despre cat de puternici sunteti ca si indivizi si cum voi aveti o mai mare influenta asupra conditiilor din jurul vostru, decat ati putea crede. Acesta este motivul pentru care va amintim mereu ca aveti nevoie sa va concentrati asupra a tot ceea ce este pozitiv. Intr-o perioada in care sunt multe predictii sumbre in jurul vostru, voi le puteti tine la distanta concentrandu-va asupra a tot ceea ce este pozitiv, ca de exemplu toate schimbarile benefice care sunt pe cale sa se manifeste.
Multi dintre voi incepeti sa realizati ca acolo unde va plasati energia este exact locul in care aceasta va lucra pentru a va aduce la manifestare dorintele. Problema este in cazul celor care se concentreaza asupra aspectelor negative, nerealizand ca astfel ei insisi le sustin si le hranesc. Poate suna ciudat pentru unele persoane, insa asa lucreaza Legea Atractiei. Ea nu are in vedere deznodamantul, ci pur si simplu hraneste orice este ceea ce aveti in minte.


Atunci cand acceptati si intelegeti pe deplin adevaratul vostru potential, veti afla ca aveti puteri nelimitate, iar unii dintre voi le folositi fara a va da seama. Un exemplu in aceasta directie este autovindecarea dupa o boala in care voi aveti nevoie sa va spuneti voua insiva ca sunteti deja vindecati. Prin afirmatia ca sunteti bolnavi si spunandu-va corpului vostru ca sunteti, aceasta perpetueaza conditia in care va aflati si aceasta din cauza ca Legea Atractiei nu pune intrebari asupra motivelor.

Atunci cand luati in considerare imaginea de ansamblu si Ascensiunea voastra care va urma, atunci in mod clar voi trebuie sa va concentrati cu fermitate atentia in acea zona. Ocoliti gandurile negative ale acelora care sunt ingrijorati de viitorul lor si stiu putin sau deloc despre ceea ce se petrece in acest cel mai important moment. Voi puteti de fapt da la o parte gandurile negative din jurul vostru si acolo unde este posibil ajutati-i pe ce ingrijorati exprimandu-va increderea in viitor.
Media se pregateste de aniversarea lui 9/11 si inca nu se simte libera sa discute doveziile evidente care indica faptul ca a fost o lucratura din interior. Ea va continua sustinand verdictul “oficial”, care este evident fals si astfel creat, pentru a-i proteja pe adevaratii criminali, care vor raspunde pentru crimele lor in Curtiile de Justitie.


Stiind ca justitia va fi infaptuita intotdeauna, nu trebuie sa aveti vreo grija despre care vor fi rezultatele finale ale oricarei crime impotriva Umanitatii. Procedand astfel, aceasta nu va face decat sa energizeze aceleasi frici din nou, ceea ce in mod clar trebuie evitat. Noi avem de fapt o atentie sporita asupra acestor aspecte, pe masura ce sunt multe vesti bune care circula despre minunatul viitor care va asteapta. Evenimentele sunt aproape de a se manifesta si aceasta va atrage imediat atentia oamenilor de la conditiile prezente.
Ele vor infuza multa speranta si anticipare asupra timpurilor bune care sunt pe cale sa vina. Lucratorii intru Lumina sunt foarte importanti in aceasta directie, pentru ca ei pot sa ii ajute si pe altii sa inteleaga telul a ceea ce va asteapta, aducand raspunsuri la problemele care i-au coplesit. Este prin urmare important sa impartasiti cunoasterea in lung si in lat, ea inaltandu-i pe cei care pana acum au stiut putin sau deloc.


Voi va aflati in vremuri exceptionale, care au adus tot ce era mai rau in Cei intunecati si tot ce era mai bun in energiile Luminii, care se amplifica mereu, aducandu-va calm. Ele vor creste zilnic si 11.11.11 va aduce un mare salt pe care multi dintre voi il veti experimenta. Va fi inceputul unei noi perioade, care va aduce si mai multe schimbari in nivelurile voastre de constiinta. Va continua si va va fixa si mai bine pe calea spre constiinta galactica. Pana la urma voi sunteti marete Fiinte de Lumina, care isi revendica locul de drept in Cosmos. Misiunea noastra este sa ne asiguram ca voi veti face aceasta si suntem pe cale sa deschidem calea finala spre Ascensiune si dincolo de ea.

Viata in mare masura continua ca si inainte, insa oamenii sunt inspirati sa vizualizeze viitorul, ceea ce va face tranzitia mult mai usoara. De asemenea multe suflete care au ajuns la maturitate sunt pregatite sa isi impartaseasca cunostiintele avansate cu voi. Cei intunecati nu vor mai putea sa suprime ideile si inventiile, care inalta calitatea vietii voastre. Cunoasterea a fost mereu menita sa fie impartasita pentru mai binele tututrora si, dincolo de ciclul dualitatii, asa se petrece. In energiile Iubirii si ale Luminii este cel mai natural lucru ce poate fi facut si ajuta pe toata lumea sa se bucure in comun de beneficii. Lacomia si egoismul sunt particulare dimensiunilor joase, unde propria persoana este pusa pe primul plan, inaintea a oricui altcuiva. Totusi, aceasta deja se schimba si multe suflete compasive si iubitoare asteapta doar oportunitatea de a-i servi pe ceilalti.

Multi dintre voi nu vor avea nici un dubiu observand ca ne-am aratat adeseori navele noastre adesea in numar mare acolo unde ele pot fi vazute de sute de oameni... Uneori aceasta se petrece doar pentru ca voi sa le vedeti, insa noi inca avem responsabilitatile noastre de a pastra atmosfera voastra curata si de a monitoriza activitatile de pe Pamant. Suntem in mod deosebit interesati de schimbarile de natura fizica si putem calcula rezultatul chiar foarte precis. Aceasta inseamna ca noi putem sa ne ocupam de actiunile care au cel mai probabil repercursiuni, si in acelasi timp sa ii permitem Mamei Pamant sa isi duca la implinire schimbarile necesare. Sunt cu siguranta vremuri interesante de a fi pe Pamant, si, dupa cum spuneti adesea, “the best is yet to come” (ceea ce este mai bun, urmeaza sa vina). Lasati deoparte grijile voastre despre cum marea inaltare va fi realizata, deoarece ea este bine planuita si supraveghem fiecare aspect al ei.

Toate cele care se petrec la acest moment in timp este intr-un fel conectat cu telul ultim de a va conduce in siguranta spre Ascensiune. Odata ce vom putea vorbi deschis cu voi, toate detaliile va vor fi date printr-o emisie (televizata (eng. “broadcast”), n.t.) la nivel mondial. Nu avem nimic de ascuns ori de retinut fata de voi si intr-adevar noi dorim cu drag sa impartasim aceasta mare aventura cu voi toti. Voi sunteti Unul si veti veni impreuna mai repede atunci cand adevarul va fi revelat. Diviziunea dintre voi a fost deliberat pusa acolo de catre Illuminati si de catre cei ce ii urmeaza, si mentinuta pentru a pastra un control complet asupra voastra. Toate acestea se vor schimba chiar repede si barierele deja incep sa se clatine. Cei care sunt luminati (in gandire, n.t.) pot vedea ca voi toti sunteti suflete care experimenteaza impreuna si ca religia, culoarea sau diferitele istorii si culturi nu fac nici o diferenta reala intre voi. Voi ati fost meniti sa va bucurati de diferente, ca si expresii a multelor voastre experiente.

Sunt SaLuSa, si sunt incantat sa vorbesc cu voi despre aspecte importante pentru voi pentru a le intelege si pentru viitorul vostru. Noi cei din Federatia Galactica va transmitem iubirea noastra voua tuturora.

 
Multumesc SaLuSa,
Mike Quinsey.
Traducere: Sorin


Originals and translations of Galactic Messages available onhttp://peacelovelove.blogspot.com/

http://galacticchannelings.com/

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on First Contact Radio.
The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com