Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 5 septembrie 2011

July 18, 2011July 18,  2011


Cu atatea lucruri care asteapta sa vina in vietile voastre pentru a o face mai buna, puteti vedea orice tentative de a interveni ca fiind inutile. Totul este pregatit si noi asteptam semnalul care ne va permite sa inaintam in pas accelerat. Credinta voastra in noi si in aliatii nostri nu este una in van, iar noi dupa cum voi spuneti “vom livra” (eng. “we will deliver the goods”, n.t.). Noi ne-am aflat intr-o stare de a fi gata de actiune inca de o lunga perioada de timp inainte, realizand in continuu ajustari care sa tina cont de schimbarile ce aveau loc pe Pamant. Chiar si in acest an, pana acum, voi ati vazut evenimente remarcabile in ceea ce priveste demascarea activitatilor Celor intunecati. Aceasta va continua si de aceasta data cei care sunt arestati vor fi adusi in fata justitiei. Spre deosebire de multe alte ocazii precedente, oamenii nu vor mai fi capabili sa isi cumpere scaparea din aceasta situatie, iar aceasta va servi ca un semnal de alarma pentru altii care se tem pentru libertatea lor. Suntem pe deplin constienti asupra cine sunt principalii jucatori aflati de partea intunecata si activitatile lor sunt monitorizate indeaproape de catre noi. Nu exista absolut nimic care sa se fi petrecut pe Pamant, care sa nu poata fi “reluat” (eng. “replayed”, n.t.) daca se va ivi ocazia. Aceasta este modalitatea prin care cei care parasesc Pamantul, dupa ce si-au parasit corpurile fizice la moarte, pot avea o retrospectiva a vietii lor. Privind din exterior se poate avea adesea o perspectiva obiectiva, oamenii parand sa aiba o vaga apreciere a modului in care ei apar celorlalti.

Ascensiunea va fi in fapt acoperita de Legea Gratiei in ceea ce priveste situatiile karmice si orice ati avut nevoie sa experimentati pentru a va elibera ar fi trebuit deja sa fi avut loc. Vietile voastre actuale este posibil sa determine karma imediata, spre deosebire de trecut, permitandu-va sa va eliberati de ea. Incheierea ultimei voastre vieti in dualitate ar trebui sa va permita sa accedeti la Ascensiune fara nici un bagaj karmic prea greu. Aceasta nu insemna ca in taramurile mai inalte nu exista karma, dar aceasta ar fi rara si este mai mult vorba de judecati/principii decat de actiuni deja realizate. Tineti minte ca in acele taramuri voi veti avea o constiinta deplina (eng. “full consciousness”, n.t.), si veti fi o Fiinta de Lumina. Activitatea criminala va fi cu total straina de acel peisaj, deoarece nu ar avea nici un rost, voi nedorindu-va nimic, deoarece banii nu exista. In orice caz acele suflete care in alte conjuncturi ar lua parte la activitati de natura negativa, ele nu ar avea vibratia suficient de inalta pentru a atinge un nivel atat de inalt.

Doar pe Pamant puteti gasi o asa multitudine de suflete, toate la diferite nivele de constiinta. Acesta este motivul pentru care a trai printre ele in dualitate este asa o mare incercare, si de ce exista mereu un pericol ca voi sa fiti trasi in jos. Este ego-ul cel care adesea se opune, bogatia si conjuncturile astrale (eng. “stardom”, n.t.) care sunt adesea cauza. Uneori va nasteti in asemenea circumstante, chiar din motivul de a fi testati daca va puteti descurca fara a mai fi plini de propria voastra importanta. Multi dintre voi visati la bogatie, insa aceasta poarta o cu mult mai mare responsabilitate decat va puteti imagina. Asemenea vise nu mai sunt necesare in dimensiunile mai inalte, deoarece toate nevoile voastre sunt fie cu usurinta intrunite, fie va puteti folosi propriile capacitati creatoare in aceasta directie. Vietiile voastre ar fi putut sa fie cu mult mai satisfacatoare si pline de recompense, daca nu ar fi fost Illuminati si servitorii acestora. Saracia, moartea si distrugerea au fost intotdeauna prietenii lor apropiati (eng. “bed fellows”, n.t.), si voi ati fost cu severitate tinuti la pamant. Oricum, aceasta se va schimba curand, si deja influenta lor se sterge foarte repede.

Daca toate decurg bine ar trebui sa va aflati la doar cateva luni distanta de un important progres, care ar putea cu adevarat sa demareze lucrurile. Nu ne referim la 11.11.11, desi si acesta este un eveniment major, care va afecta fiecare suflet de pe Pamant. El ar putea fi la fel de bine prima data cand multi dintre voi vor experimenta cu adevarat o inaltare. Reprezinta un alt motiv pentru care destinul vostru este asigurat si ilustreaza doar cat de mult ajutor va este acordat. Ar putea fi privit ca un real inceput al Ascensiunii, si ca declansator pentru multe alte evenimente planuite pentru a va conduce mai departe. Noi ne asteptam sa fim cu mult mai activi in acea perioada, care va fi precursoare unei alte perioade captivante in care dorintele voastre vor incepe sa se implineasca. Acea pace mondiala, care tot scapa printre degete, ar trebui sa fie cu mult mai aproape, chiar si acum putini mai au inca pofta sa continue razboaiele ce vuiesc in prezent. Dincolo de aceasta decizie sunt nivelele in crestere ale constiintei oamenilor, care au declarat tare si raspicat ca ce-i de ajuns, e de ajuns.

Noi stim ca Lucratorii in Lumina isi intetesc eforturile pentru a pregati oamenii pentru ceea ce urmeaza curand sa se petreaca, si putem spune ca multi dintre ei realizeaza posibilitatea care exista a schimbarilor spre mai bine. In loc sa vada schimbarile ca aducatoare de dezastre, ei citesc printre randuri si accepta ca din toate acestea veti iesi cu bine. Purificarea trebuie sa continue si prezenta noastra pe Pamant va accelera activitatile, spre bucuria voastra. Pentru prea mult timp oamenii au trait printre ruinele cauzate de agenda Celor intunecati. Inceputul este o cale spre sfarsit, care va depasi anticiparea voastra si voi veti fi foarte multumiti de rezultate.

Dragilor, noi acoperim multe care fac parte din vremurile ce vor veni, repetand adesea mesajul nostru, insa aceasta este necesar pentru a asigura ca el este tinut minte. Oamenii pot cu usurinta sa isi piarda increderea si optimismul atunci cand lucrurile din viata lor merg prost sau acestea nu le intrunesc necesitatile. Noi stim cu exactitate ce va inalta, si aceasta va asteapta gata pentru voi si va va apartine cat de curand va fi un moment propice. Mentineti-va ocupati si priviti la Cei intunecati ca suflete care incep sa se retraga, ele stiind ca timpul lor s-a sfarsit. Da, ei inca fac galagie si incearca sa se impuna cu ultimele lor eforturi, insa le va fi de nici un folos. Ei nu se pot pune cu masele de Fiinte de Lumina ce le inconjoara. A venit randul lor sa afle cum este sa traiasca in frica, si sa nu vada nici un viitor pentru ei insisi. Planurile lor desfasoara ultimele lor clipe si ei inca traiesc iluzia, dar aceasta este cu total diferita de cea a celor care merg pe Calea de Lumina spre Ascensiune.

Voi sunteti Fiinte de Iubire si Lumina infinite si noi doar va rugam sa le folositi cu marinimie si cu egalitate catre toate sufletele neconditionat. Aminiti-va ca la un nivel mai inalt voi veti afla ca toti sunteti Unul si, la un moment dat, veti fi impreuna din nou. Facem uneori unele eforturi pentru a explica faptul ca voi sunteti conectati unii cu altii si ca ceea ce i se petrece unuia, se petrece tuturor Fiintelor. Procedati asa cum ati face in cazul fiecarui suflet ce are nevoie sa fie adus inapoi la Lumina – daruiti Iubire Neconditionata.

Sunt SaLuSa din Sirius, asigurandu-va ca sfarsitul este in campul vizual si evenimentele vor demara in scurta vreme.

 
Multumesc SaLuSa,
Mike Quinsey.
Traducere:Sorin


Originals and translations of Galactic Messages available onhttp://peacelovelove.blogspot.com/

http://galacticchannelings.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com