Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

miercuri, 12 octombrie 2011

SaLuSa, 12-Octobrie-2011


SaLuSa, 12-Octobrie-2011 



Nu exista nici un dubiu ca puterile voastre creatoare va deschid caile spre Ascensiune, care sunt extrem de puternice si acest proces accelereaza schimbarile. Acestea se petrec la mai mult de un nivel si aduc in fata prima dintre schimbarile preliminare, ce va pregati scena pentru ca schimbarile si mai importante sa aiba loc. Totul inainteaza bine si Cei intunecati au primit mesajul si anume ca nu mai suntem dispusi sa-i asteptam sa se dea la o parte. Noi vom da la o parte pe orice persoana care ne va obstructiona eforturile de a pune oamenii Pamantului in pozitiile in care ei sa poata demara intregul proces al Ascensiunii. Mult a fost deja facut pentru a pune bazele succesului si noi acum cladim pe aceste baze. Fiecare persoana poate ajuta la acest moment, prin a se concentra asupra Luminii si asupra a tot ceea ce este pozitiv. Poate ca nu stiti pana la ultimul detaliu ce va urma sa se petreaca, dar cunoasteti suficient pentru a putea fi capabili sa proiectati orice este ceea ce vizualizati si care va aduce Varsta de Aur (eng. The Golden Age, n.t.) la viata. Vedeti bucuria creata de eliberarea voastra din legaturile care v-au tinut prizonieri si reintoarcerea voastra la conditia de Fiinte Suverane. Simtiti noua libertate si inlaturarea tuturor acelor aspecte, care pana acum v-au restrictionat miscarile. Aflati ca cu timpul veti fi capabili sa calatoriti oriunde in lume cu ajutorul unei tehnologii, care face ca distanta sa nu mai impuna nici un fel de impediment. Viteza va fi un aspect important, care va ti atins prin utilizarea energiei libere, ce abunda in Univers.


Undeva pe aceasta cale, vor fi perioade de nesiguranta, pe masura ce vechiul este inlocuit de nou si aceasta se petrece deoarece unele schimbari, cum sunt cele de ordin financiar, nu pot fi implementate peste noapte. In mod similar, pot exista unele probleme de distributie, in ceea ce priveste realizarea de stocuri de hrana si momente de ciza pot apare in unele zone. Oricum, ocoliti panica, deoarece vom folosi mijloacele noastre pentru a depasi acele momente, astfel ca lucrurile sa revina in cel mai scurt timp posibil la normal. Daca locuiti in zone izolate, sunteti mai expusi la a intampina probleme, insa veti stii intuitiv cand ar trebui sa va pregatiti pentru ele. Mentionam astfel de posibilitati, pentru ca voi sa va ganditi la cum le veti aborda cu suficient timp inainte.


Evident, atunci cand vom avea acces liber la media, ne vom asigura ca veti fi bine informati de ce se va petrece in jurul vostru. In momentul prezent noi speram ca v-am ajutat pentru ca voi sa puteti face primele schimbari inainte ca anul sa se incheie. Oricum, trebuie sa fie deja evident pentru multi dintre voi, ca trebuie sa punem lucrurile in miscare in curand, fiind multe de facut intr-o perioada de timp chiar mai scurta. Noi putem face fata, insa ne gandim la impactul asupra voastra, multi oameni fiind inca inconstienti de ceea ce este pe cale sa intre in viata lor. Vor fi stiri minunate, dar fara indoiala este un soc sa iti vezi brusc viata intoarsa pe dos. Aici este nisa in care Lucratorii intru Lumina pot fi de un mare ajutor, prin a explica ce se petrece. Este important ca oamenii sa stie ca ciclul trebuie sa se incheie, aceasta fiind totodata si modalitatea de a trece pe o alta cale, ce va va inalta in dimensiunile mai inalte.


Dragilor, noi suntem cu adevarat atat de mandrii de eforturile pe care le faceti pentru a lucra cu noi si impreuna noi am realizat pasi mari, in ciuda rezistentei intampinate. Noi stim ca si mai multi dintre voi sunt nerabdatori sa isi ofere serviciile noua si Mamei Pamant si sansa voastra va veni in cele din urma. Fiti siguri ca de la inceput planul a fost sa va includem in proiectele noastre si de fapt intotdeauna v-am incurajat sa faceti aceasta. Rolul nostru nu a fost niciodata acela de a face toata treaba singuri si am putea sa va spunem ca este Pamantul vostru si responsabilitatea voastra de a indrepta inca o data lucrurile. Oricum, noi va vom asista in permanenta, deoarece sarcina va depaseste capacitatile voastre actuale.


Noi aproape ca am putea lua o pauza si sa va lasam sa va bucurati de saptamanile urmatoare, in care va deveni vizibil ca lucrurile se misca in mod indubitabil spre o forma de anunt. Aceia dintre voi care aveti surse sigure de informare, cum ar fi David Wilcock pe Internet, pentru a mentiona doar una, pot urmari evenimentele practic asa cum au loc. Oricum, va trebui sa va folositi propriul discernamand despre ce veti accepta, deoarece dezinformarea este inca amestecata cu rapoarte reale. Dincolo de asta aveti in fata vremuri emotionate si implinirea asteptarilor voastre. Anul 2012 se apropie cu repeziciune si ne-am aventura sa va sugeram ca el va incepe cu o serie de evenimente, care vor duce cu claritate la inceputul sfarsitului dualitatii si inceputul unei alte ere dedicate Luminii.


Acesta este momentul sa va bucurati de ceea ce se petrece, vazand dincolo de schimbarile imediate, spre telul final. Stiti ca “curatenia” este necesara intr-un mod esential pentru a face loc noului sa se manifeste. Desigur experienta va avea consecinte neplacute pentru unele persoane care sunt inevitabil implicate. Pentru unii vor fi motive karmice si daca credeti ca acesta este cazul, acceptati totul ca fiind o lectie din care trebuie sa invatati. Este adesea nimic legat de viata voastra prezenta, ci sunt conjuncturi aduse dintr-o viata anterioara. Exista tendinta de a va intreba ce ati facut pentru a merita aceasta, insa nu priviti la ceea ce vi se petrece ca la o forma de pedeapsa. Intreaga viata este o experienta continua si amintiti-va ca este si karma “buna”, care de asemenea este atrasa spre voi prin gandurile si actiunile voastre.


Nu pierdeti niciodata perspectiva a ceea ce se petrece in jurul vostru, chiar nefiind neaparat mereu constienti de motive. Totusi, intelegand procesul Ascensiunii veti fi capabili sa faceti loc schimbarilor necesare, care vor vesti sosirea a toate acelor aspecte care va vor inalta. Desi nu puteti “vedea” nivelele constiintei voastre in crestere, insa puteti simti nivelele mai inalte de energie din preajma voastra. Cu venirea lui 11.11.11, o chiar si mai mare schimbare va fi simtita si voi veti stii cu adevarat ca un mare pas inainte a fost facut.


Sunt SaLuSa din Sirius si activitatile noastre din jurul Pamantului se intetesc odata cu intentia noastra de a-i aduce pe cei intunecati sub controlul nostru. Abilitatea lor de a aduce probleme este ingradita si ei au invatat ca noi nu intentionam sa mai toleram actiuni prostesti din partea lor. Ei sunt in stare de soc, deoarece s-au crezut a fi invincibili si aroganta lor i-a condus pe o cale fara iesire. Lumina este suprema si continua sa se rapandeasca pe Pamant. Noi am castigat batalia si urmarim sa va ajutam in a stabili o noua guvernare pe aceasta planeta, una bazata pe Lumina si Iubire pentru toate Fiintele.


Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
  

 
http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012



Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles




Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies




Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com