Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

miercuri, 5 octombrie 2011

SaLuSa 5-Octobrie-2011


SaLuSa 5-Octobrie-2011




Veti ajunge intr-o clipa magicul moment 11.11.11, atunci cand fiecare suflet va fi inaltat, fie ca va fi sau nu constient.
Aceasta va ajuta in calmarea situatiilor cauzatoare de griji, deoarece noi nu dorim sa vedem o accelerare a conflictelor in Orientul Mijlociu. Ce s-a petrecut este rezultatul faptului ca oamenii se trezesc la a vedea cum au fost manipulati si folositi pentru a sustine viata celor care conduceau peste ei. Aceasta energie a schimbarii matura lumea si cu intentia oamenilor, va fi ca un val care va spala totul in calea sa. In Vest asemenea miscari gradat castiga moment si autoritatile incearca sa le domoleasca impactul. Ei (cei care protesteaza, n.t.) nu pot fi ignorati pentru inca mult timp, iar oamenii vor castiga aceasta batalie.

Nimanui nu ii place ideea de a demonstra, insa este tipul de energie ce se gaseste in generatiile mai tinere, care sunt neinfricate in aceasta directie. Aceste generatii sunt cele care inteleg ca vechile cai nu mai sunt acceptabile si vor continua sa protesteze pana la atingerea succesului. Multi dintre acestia sunt suflete care s-au incarnat special cu acest scop, dar de asemenea poarta raspunsul la problemele ridicate, avand un nivel de constiinta mai ridicat decat acela al celorlator oameni. Totul face parte din planul mai mare, ce urmareste eliberarea voastra de sub cei intunecati si de sub stransoarea lor asupra voastra. De o bucata de timp voi ati invatat despre ce va rezerva viitorul, acesta urmand sa schimbe fata societatilor voastre, dincolo de a mai putea fi recunoscute. Totusi, multi prefera sa ramana in a treia dimensiune, dar odata ce vor deveni constienti de beneficiile aduse de schimbari, ei vor realiza ca au atat de multe de castigat in comparatie cu ce au de pierdut.

Toata lumea doreste sa fie fericita, bucuroasa si sa duca o viata pasnica, si aceasta este ceea ce va asteapta, si in cele din urma chiar si acele suflete care nu sunt pregatite pentru Ascensiune vor parasi Pamantul. Va exista o triere inevitabila la plecare, bazata pe vibratia sufletelor si aceasta va permite acelora care au o vibratie mai inalta si un nivel de constiinta ridicat sa vina laolalta. Ei vor fi aceia care au trecut pe buna dreptate de sfera dualitatii, lectiile acesteia fiindu-le deja insusite. Dupa cum v-am informat chiar adeseori, sunteti voi cei care alegeti care este nivelul la care va veti regasi, fie ca sunteti sau nu constienti de aceasta. Veti intelege din aceasta ca veti urma o cale ce este absolut potrivita pentru voi. Nu ar exista nici un castig daca v-ati regasi pe un nivel la care sa nu veti putea face fata.


Noi stim ca unii dintre voi sunteti suflete blande si decente, fiind ingrijorate ca din unele motive este posibil sa nu fiti pregatiti pentru Ascensiune. Raspunsul nostru pentru voi este ca daca duceti o viata in care evitati sa-i judecati pe ceilalti si daca puteti recunoaste in adancul inimii voastre ca puteti sa iubiti toate sufletele, nu aveti nimic de care sa va ingrijorati. Nu tine de a fi religios, de a merge la anume cursuri sau de a va cumpara accesul in Ceruri. Ceea ce conteaza este ce sunteti voi inlauntrul vostru si daca traiti in conformitate cu adevarul vostru atat cat va este posibil; atunci sunteti bine ancorati pe calea spre Ascensiune. Amintiti-va ca Ghizii vostrii va cunosc cu adevarat si daca este aspiratia voastra de a ascensiona, ei va vor ajuta sa ajungeti acolo. Cerurile se bucura de fiecare data cand un suflet se reintoarce la Lumina, si nu exista cale de intoarcere odata ce ati ajuns la aceasta decizie.

Este greu sa intelegeti ca viata pe Pamant este o iluzie, insa daca puteti sa o vedeti astfel si daca va puteti raporta la ea doar ca la o faza trecatoare a experientei, va avea un impact mai slab asupra voastra. Este chiar asa cum era Puntea Holografica (eng. Holographic Deck, n.t.) din serialul Star Trek, cu exceptia ca foarte putini dintre voi isi dau seama de adevar. Inainte sa intrati in viata voastra prezenta, voi ati stiut care vor fi obiectivele voastre, dupa cum acestea erau cunoscute de toti ceilalti, care fac parte din aceasta viata voastra acum. Liberul arbitru este inca al vostru, dar este putin probabil sa ratati oportunitatile care vi se arata si care fac parte din contractul vietii voastre. A avea o tinta este a experimenta intr-o maniera care va accelereaza evolutia, si prin urmare experientele sunt alese cu grija pentru a avea un beneficiu maxim de pe urma lor.

Dupa o perioada atat de lunga in dualitate voi percepeti o oboseala mentala si apasarea vibratiilor joase. Pentru noi aceasta este extrem de greu si dezgustator si noi intelegem efectele asupra voastra. Acesta este motivul pentru care noi avem o atat de mare admiratie pentru aceia dintre voi care sunteti capabili sa va ridicati din ele. Aveti un grad uimitor al intentiei si rezistenta voastra impotriva tuturor asteptarilor este binecunoascuta. Sunteti cu adevarat eroii momentului si recompensele voastre pentru o atitudine atat de puternica urmeaza in curand sa se menifeste. Sunteti suflete minunate iar noi ingenunchiem la picioarele voastre, recunoscand astfel Lumina si Iubirea voastra.

Indiferent de credintele voastre, nu exista nici un dubiu ca schimbarile sunt percepute practic de catre toata lumea. Exista de asemenea o anticipare a ceea ce se afla imediat inaintea voastra si pe masura ce timpul se accelereaza stiti ca nu va mai dura muta vreme pana ce un eveniment major va avea loc. Atunci veti experimenta o intreaga serie de evenimente, care va vor duce repede inainte in “taramul fagaduintei”. Aveti deja o idee destul de buna despre ce urmeaza sa se petreaca, insa chiar si asa evenimetele va vor surprinde placut prin domeniul lor de aplicare. Vorbim de schimbari la nivel mondial, fiecare suflet impreuna cu Mama Pamant fiind implicat.

Veti observa fara indoiala ca spre deosebire de predictiile de bezna si rele (eng. doom and gloom, n.t.), Mama Pamant a fost relativ tacuta si nu a existat acea distrugere la scara larga, de proportii catastrofale. Totusi, exista schimbari fizice necesare si atunci cand vor avea loc noi le vom monitoriza urmarind sa tinem la minim efectele acestora. Pentru aceia dintre voi care va aflati in zone cunoscute pentru activitatea seismica sau a eruptiilor vulcanice, urmati-va intuitia despre cand si daca este nevoie ca voi sa va mutati din acea locatie. Primele semne sunt adesea vizibile in Natura si animalele au o reactie mai sensibila la variatiile energetice. Ele vor pleca inaintea evenimentului propriu zis (a se vedea exemplul elefantilor, care au perceput tsunami-ul si s-au indepartat de tarm, n.t.), deci actiunile lor sunt demne de luat in seama.

Sunt SaLuSa dinSirius si pot sa va spun ca Federatia Galactica este gata să susţină aliaţii noştri de pe Pamant, atunci când vor avansa cu eliminarea Illuminati-lor şi a acoliţilor lor. Noi toti trebuie sa fim siguri ca acestia impreuna cu puterea lor au fost inlaturati, inainte ca noi sa lucram deschis cu voi. Perioada critica se apropie si urmarim sa facem miscarea noastra fara nici o alta intarziere. Ramaneti fermi pe calea spre Ascensiune si nu veti avea nimic de care sa va faceti griji – totul este la fel de bine ca intotdeauna si noi va suntem alaturi pana la capat.

Iti multumesc SaLuSa.Mike Quinsey.
Traducere: Sorin
  

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012



Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles




Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies




Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com