Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

marți, 11 octombrie 2011

SaLuSa, 10-Octobrie-2011



SaLuSa, 10-Octobrie-2011 


Aveti o vorba care spune ca multe drumuri duc la Roma si, evident, multe cai duc spre Ascensiune. Putini daca au avut exact aceeasi calatorie (spre Ascensiune, n.t.) si aceasta este rezultatul propriilor voastre alegeri. Voi ati fost indrumati despre care este cea mai buna cale pentru a va asigura continuitatea evolutiei, dar in final a fost decizia voastra despre directia pe care ati mers si mergeti. Prin urmare sunteti voi cei care sunteti responsabili pentru punctul in care va gasiti in acest moment in timp. Si numai faptul ca va aflati acum aici este alegerea voastra si trebuie sa vedeti ce va invata viata pe care o aveti. Cu siguranta ati venit cu o anume karma, iar aceasta in parte a determinat calea pe care a luat-o viata voastra. Daca cititi acest mesaj sansele sunt ca sunteti printre cei care au ales sa ascensioneze si veti avea o viata mai incarcata decat de obicei, urmarind sa va eliberati de karma ce inca va tine in acest plan. Cata karma va asumati este in mod normal acceptat de catre voi insiva (inainte de a va incarna, n.t.), deci indiferent de cum va percepeti viata pe care o aveti, aceasta a fost alegerea voastra. Multi considera ca au o viata ce nu li se cuvine, insa nu este asa si lucrurile trebuie analizate si intelese de la un nivel mai inalt.


Uneori cele mai grele teste sunt pastrate pana in momentul in care ati progresat suficient in intelegerea voastra pentru a le putea trece. Deci, dupa cum va puteti imagina, aceasta perioada din viata oamenilor poate fi una foarte incarcata, lucrurile succesandu-se rapid, unul dupa altul. In focul evenimentelor puteti ajunge sa va considerati ratati, dar tineti minte ca din punct de vedere spiritual nu exista asa ceva. Totul este experienta si ceea ce invatati din ea este lucrul cel mai important. Veti stii instinctiv ce este adevarat, deci nu va pierdeti timpul si energia ingrijorandu-va de ce ati fi putut face diferit. A va ridica pe voi insiva nu ar trebui sa fie un lucru dificil si nimeni nu isi face in mod deliberat viata mai grea decat ea este nevoie sa fie. Voi desigur puteti sa va faceti viata mai usoara intelegand de ce treceti printr-o anume faza si aceasta intelegere vine din a nu face din nou si din nou aceleasi greseli. Dupa cum va indicam adesea, voi aveti multe suflete care va ajuta si, in realitate voi nu abordati nimic singuri, sfaturi intelepte fiind acolo pentru voi, doar sa aplecati urechea spre a le asculta.


Pe masura ce nivelele voastre de constiinta se inalta, voi va apropiati de Ghizii vostri si lor le este mai usor sa va insufle viziunea lor. Unele probleme, in special cele cu alti membrii ai familiei sau cu prietenii apropiati, sunt rezolvate in perioadele in care sunteti in afara trupului, in perioadele de timp in care dormiti. In mod normal nu va veti aminti nimic dupa ce va treziti, insa subconstient raspunsurile sunt retinute de voi si de ceilalti, cei care sunt implicati. Nu ati avut momente in care sa adormiti cu o problema in minte si dimineata sa va dati seama ca raspunsul la acea problema se afla in voi? Iata cum functioneaza, deci din nou va reamintim ca mereu vi s-a oferit ajutor atunci cand l-ati cautat.


Noi cei din Federatia Galactica suntem de asemenea, in termeni mai generali, Ghizii vostri si influenta noastra este directionata asupra celor in pozitii de putere si autoritate. Si acum, noi ii ajutam pe aceia care aspira sa va scoata din perioada actuala de haos. Nu este usor pentru asemenea suflete, deoarece cabala intunecata are inca acolitii ei peste tot in lume si acestia sunt obstacole in a duce lucrurile la implinire. Unul care a experimentat aceasta fateta este presedintele Obama, Cel Luminat, care este la acest moment depasit de cei care i se opun in ceea ce urmareste sa faca. Oricum, noi luam masuri ce diminueaza rapid puterea pe care au avut-o de milenii de timp. Deja abilitatea lor de a ne opri progresul a fost mult diminuata si aliatii nostri sunt gata sa dea lovitura fatala. Suntem perfect pregatiti pentru miscarile noastre viitoare, care vor duce la a-i vedea pe Cei intunecati inlaturati.


Indurati totul cu mult calm, deoarece ca si Lucratori intru lumina voi aveti avantajul de a intelege ce se petrece. Voi puteti vedea cu mult peste reactiile imediate si scopul acestora. Prin focalizarea asupra viitorului, voi ajutati la crearea unei cai ferme catre el. La urma urmei voi va rupeti legaturile cu ceea ce nu va mai serveste si care nu va mai exista dupa ce schimbarea (eng. the shift, n.t.) va fi avut loc. Semnele sunt clare in fata voastra si va indica incotro va va conduce viitorul. Odata ce ne vom putea adresa voua prin media, nu va exista nici un dubiu in mintile oamenilor despre ce este vorba. Vrem sa facem clar motivele pentru care ne aflam aici si aceasta va aduce un oftat de eliberare celor care in prezent nu sunt la curent ca noi lucram alaturi de voi in ceea ce priveste schimbarile.


Unii oameni intreaba daca trebuie sa isi schimbe planurile, stiind ca schimbari majore in viata voastra vor avea loc. Va vom raspunde prin a va sugera sa va continuati activitatile ca de obicei, pana in punctul in care va fi necesar sa procedati altfel. Schimbarile de ordin financiar doar va vor trece la o noua metoda, care va fi de departe cu mult mai satisfacatoare si va asigura faptul ca veti fi protejati de orice taxe nedrepte si ilegale, pe care acum le platiti. Banii vostri vor avea valoare reala si vi se va lua mai putin sub forma de taxe si nimic nu ar trebui sa vi se ia la sursa. Cu ajutorul prosperitatii se inlatura problemele care rezulta din lipsuri, viata va deveni mai putin stresanta si mai satisfacatoare.


Relele facute impotriva voastra prin Lege vor fi inversate si, acolo unde va fi necesar, Legea va fi schimbata. Pe masura ce progresati prin dimensiunile mai inalte vor fi necesare mai putine Legi, deoarece nivelele de constiinta trec mintea unui suflet dincolo de contemplarea a orice este impotriva lor. Pe Pamant saracia este o mare cauza a activitatii criminale si stresul vietii de zi cu zi de asemenea se acumuleaza pana la a depasi limita autocontrolului. Lucratorii intru Lumina, care sunt prin natura lor mai calmi si isi controleaza emotiile, sunt putin probabil influentati in aceasta maniera.


Urmeaza sa fiti laudati pentru crearea conditiilor care ne vor permite a duce lucrurile mai departe cu ajutorul nostru, in a preveni pe Cei intunecati de la a continua in a interfera cu procesul vostru de Ascensiune. Nu e un sentiment ciudat faptul ca in acest an veti sarbatori pentru ultima data Craciunul in modul traditional. Anul viitor va exista un concept cu totul diferit in ceea ce priveste sarbatorile si acestea vor lua o directie mai spirituala,iar interesul comercial se va transforma spre o directie mai serioasa. Sarbatoriti din plin, dar pastrati-va atentia asupra adevaratului motiv pentru care ele au loc.


Sunt SaLuSa din Sirius si sunt din ce in ce mai emotionat pe masura ce trece fiecare saptamana si noi ne apropiem de contactul deschis cu voi. Abordarea preliminara a fost deja realizata si cele mai multe guverne sunt pregatite sa se intalneasca oficial cu noi. Aceea va fi intr-adevar o mare ocazie pentru civilizatia voastra si cere o celebrare pe masura.


Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
  



http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER




2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.



BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012



Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles




Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies




Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com