Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

vineri, 7 octombrie 2011

SaLuSa, 7-Octobrie-2011SaLuSa, 7-Octobrie-2011 


Daca inca nu ati aflat pana acum ca acestea sunt ultimele zile ale Celor intunecati, veti afla foarte curand, deoarece unele dintre activitatile noastre de a le reteza tentativele de a ocoli justitia, sunt pe cale sa devina cunoscute in mod public. Fiti siguri ca avem un control deplin asupra acestor aspecte si ei nu vor pleca nicaieri fara acordul nostru. Nu se pune problema ca ei sa trebuiasca sa ne intrebe pe noi, doar ca noi le cunoastem toate intentiile si locatia lor in fiecare clipa, astfel ne putem asigura ca nu vor mai putea face rau. Dupa cum puteti ghici, atunci cand bestia este incoltita, ea izbucneste fara sa mai tina cont de consecinte. Pot sa mai existe incidente minore, insa grija noastra principala este sa oprim orice actiune (negativa, n.t.) atintita asupra voastra.


Fiecare proiect comun, in care suntem implicati, este la acest moment gata sa mearga mai departe si ne vom asigura ca odata ce vom da semnalul de inceput, intregul mecanism va intra in pozitie. O mare parte din munca de la sol a fost realizata de aliatii nostri, iar noi suntem prezenti pentru a-i supraveghea desfasurarea. Exista intr-adevar atat de multe lucruri care au loc in secret, dar uneori amploarea operatiilor este asa de mare incat sunt greu de ocultat toate care se petrec. Aceasta insemna ca veti descoperi unele detalii si veti putea avea o idee destul de corecta asupra implicatiilor acestora. Aveti propriile voastre surse demne de incredere si veti stii in cine sa va incredeti. Totusi, odata ce lucrurile vor incepe, nu va exista nici o indoiala asupra naturii lor, deoarece ati asteptat atat de mult timp, incat acum stiti la ce sa va asteptati.


Este incurajator pentru noi ca din ce in ce mai multa lume discuta despre noi fara a se simti stanjeniti, acum fiind ridiculizati pe aceasta tema destul de rar. Discutii inteligente sunt acum posibile, atat de multa informatie fiind acum accesibila despre noi. Intr-adevar, abia daca mai avem nevoie sa ne facem vreo introducere atunci cand va veni momentul dezvaluirii. Abia asteptam sa fim alaturi de voi, acela urmand a fi un moment de mare sarbatoare. Oricum, vom intalni multe suflete care deja ne cunosc, insa au uitat legaturile pe care le au cu noi. Multe fac parte din familii din Federatia Galactica, fiind in realitate Fiinte din Spatiu (eng. Space Beeings, n.t.), care servesc aici pe Pmanat.


Ascensiunea nu este un eveniment intamplator, care sa aiba o recurenta aleatoare. Aceasta a fost prevazuta si planuita de eoni de timp si va aduce incheierea dualitatii, asa cum ati experimentat-o pana acum. Este asa o splendoare faptul ca intregul Univers priveste la ce se petrece pe micul vostru Pamant. Ei vad o expresie a Luminii prin prezenta voastra, dragi suflete, care v-ati regasit Adevaratul Sine, in ciuda extraordinarelor dificultati pe care le-ati intampinat in a iesi din intuneric. Puteti sta drepti (senini, n.t.) si ne puteti permite sa va felicitam pentru minunatele voastre reusite. Va spunem aceasta nu pentru a va hrani ego-urile, ci pentru a va face constienti de cat de mareti sunteti in realitate cu totii si ii includem aici chiar si pe aceia care inca se lupta impotriva tuturor asteptarilor (parand inca coplesiti de intuneric, n.t.). Nici unul dintre voi nu este un rebut si fiecaruia i se va acorda sansa unei linii a vietii, care sa va aduca din nou pe linia de plutire. Va iubim foarte mult si vom face tot ceea ce ne sta in putiinta pentru a ne asigura de un final fericit si plin de bucurie al perioadei voastre in dimensiunile joase.


Situatia financiara in lumea voastra continua sa se deterioreze rapid si, desi nu dorim ca voi sa intruniti greutati, realitatea este ca trebuie sa aiba loc un colaps, pentru a forta implementarea noului sistem, care este mai sigur. Dupa cum veti afla, noi am anticipat de mult aceasta si totul este pregatit de a fi pus la locul sau. Va fi o noua abordare la o veche problema, cu care v-ati confruntat de multe ori inainte. Vechile modalitati, care au permis lacomiei si profitului excesiv sa infloreasca, au avut vremea lor si prosperitatea lumii urmeaza a fi redistribuita. Extremele pe care le-ati experimentat au servit spre a va ilustra aceasta maladie din ce in ce mai grava a excesului in aspectele financiare, care a adus o prosperitate masiva a acelor catorva familii care au controlat sistemul bancar. Toate acestea se vor schimba pentru totdeauna si niciodata nu va mai exista posibilitatea de a jefui veniturile oamenilor. Mai mult, din moment ce pacea mondiala va fi instaurata odata cu aceste schimbari, pierderile masive legate de razboaie vor inceta de asemenea.


Drepturile voastre Divine va indreptatesc la a duce o viata linistita, cu o mutime de oportunitati de a va folosi calitatile si talentele voastre, in moduri in care sa aduca beneficii tuturora. Cel mai important este ca veti avea timp pentru a va urma aspiratiile. Voi nu ati fost meniti sa fiti sclavii muncii voastre, iar aceasta va deveni inutila, deoarece tehnologii avansate vor lua locul muncitorilor si supercomputere vor gestiona toate celelalte activitati.Orasul de Lumina din Sedona, ce va apare in curand, va fi un exemplu a ceea ce se poate realiza prin metodele Noii Varste.


Permiteti-va vise utopice si vizualizati ceea ce este de neasteptat, deoarece veti fi uimiti de progresul enorm ce va urma, odata ce Illuminati si suporterii lor vor fi fost inlaturati din orice pozitie, care sa le permita sa aiba vreun control asupra voastra. Nu va ingrijorati de nici un aspect al vieti voastre actuale, intentia este se le ridicam astfel incat sa nu va mai doriti nimic. Credeti-ne Dragilor, Creatorul doreste ca voi sa fiti repede pregatiti pentru noua viata, care va va permite sa lasati experientele actuale in urma. Noi va trezim la a vedea perspectiva ce se ilustreaza inaintea voastra, prin multitudinea de detalii, pe care vi le oferim noi si alte canale. Pastrati in campul vostru mental asemenea imagini si incepeti sa le traiti si veti simti astfel aroma imenselor schimbari care deja se manifesta.


Acum sunteti atat de aproape de anul tuturor anilor, care este 2012, aflati ca el va incepe cu un semn pozitiv, care va va indica directia pe care acest an o va avea. Pe atunci nivelurile de constiinta vor fi crescut si mai mult si vibratiile joase vor avea un efect din ce in ce mai slab asupra voastra. Veti fi suficient de puternici sa pasiti fiind inconjurati de Lumina voastra si sa le ignorati, ele nemaiputandu-va atinge atunci cand sunteti autoprotejati. Ca si civilizatie voi ati facut ce era mai greu, creandu-va calea de Lumina direct spre Ascensiune. Zi de zi, ea este intarita de introducerea unei cantitati colosale de Lumina, ce vine asupra voastra din toate partile Universului. Deci voi veti intra in curand in noul an, pe deplin pregatiti pentru ultimele ajustari, ce va vor conduce pana la atingerea cu succes a Ascensiunii.


Sunt SaLuSa din Sirius si simt ca misiunea noastra, care s-a prelungit peste mai multi ani, s-a dovedit a fi una de un foarte mare succes. Noi nu suntem singurii responsabili de trezirea voastra, dar cu toate acestea suntem mandri de a fi asociati cu acest succes.


Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
  

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian
Originals and translations of Galactic Messages available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com