Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

luni, 17 octombrie 2011

SaLuSa, 17-Octobrie-2011


SaLuSa, 17-Octobrie-2011  
Nu trece o zi fara ca noi reusite sa fie inregistrate de catre aliatii nostri si aceasta scurteaza perioada in care unele miscari pozitive vor putea opri activitatile Celor intunecati. Deja ei sunt slabiti prin pierderea controlului asupra bazelor lor de comanda si noi vom continua sa ii sustinem pe aliatii nostri pana ce nu mai exista nici o amenintare pentru voi. Variate echipe sunt pregatite a se ocupa de diferitele probleme cu care va confruntati si fiti siguri ca totul decurge conform planului. Infrangerea nu este un cuvant pe care cei intunecati sa il contemple, ei considerandu-se invincibili. Oricum, ei trebuie sa faca fata pierderii inevitabile si a colapsului care va urma. Noi le oferim o cale de iesire si noi credem ca o vor accepta, atunci cand va deveni vizibil ca nu mai pot evita plasa care se inchide asupra lor.


Modificarile rapide la putere depind de tarile care s-au reunit pentru a lupta impreuna cu ultima cabala si pentru a-i preveni planurile insidioase de a anihila cea mai mare parte a civilizatiei voastre. Acel pericol a fost acum depasit si oricum el nu ar fi fost permis. Ati reusit sa va treziti atat de mult in vremurile recente, incat v-ati castigat dreptul de a incheia acest ciclu odata cu Ascensiunea. Posibilitatea oricarui alt rezultat a fost de mult depasita si interventia divina a asigurat ca voi veti parcurge in siguranta distanta care va mai desparte de vremurile de pe urma. Deci nu exista nici un loc pentru frica, noi urmand in curand sa preluam comanda asupra activitatilor de pe Pamant, iar voi va veti bucura de beneficiile a toate cele care v-au fost promise.


Oamenii isi muta mereu locul in care locuiesc, insa in aceste vremuri aceasta actiune are o mai mare importanta atasata ei, voi trebuind sa fiti exact acolo unde trebuie sa fiti, pentru ultima suta de metrii spre Ascensiune. Majoritatea dintre voi sunteti stabiliti acolo unde va aflati in prezent si desi poate va ganditi sa va mutati aceasta nu este in interesul vostru si nu se va petrece. De fapt intreaga voastra viata este supusa planului vietii voastre, pana la locul unde munciti si prietenii pe care vi-i faceti. Poate parea ca voi sunteti mereu in control si ca va exercitati liberul arbitru, dar voi stiti la nivel subconstient deciziile pe care trebuie sa le luati in conformitate cu planul vostru. Voi deja ati luat decizia cea mare, daca doriti sa ascensionati, chiar daca nu sunteti inca siguri de intentiile voastre la acest moment. Liberul arbitru are inca ultimul cuvant in aceasta directie, dar voi in mod normal nu ati merge in afara a ceea ce v-ati propus. De asemenea Ghizii vostrii vor face tot ce le sta in putiinta pentru a va indica ce este cel mai bine atunci cand veti lua decizia voastra.


Multora li se va parea ciudat si posibil dificil sa accepte ca viata este atat de bine organizata, dar tineti cont ca aceasta este necesar, daca este ca ea sa aiba un efect benefic. Pana la urma, telul experientelor voastre este de a va avansa evolutia, astfel incat sa va ridicati nivelul de vibratie si sa parasiti dualitatea. Multi, multi dintre voi au facut aceasta si deja se afla departe pe calea spre Ascensiune. Aceasta face trecerea prin aceasta perioada mult mai usoara, insemnand ca veti putea fi pe acest Pamant, dar nu al sau. Voi puteti pastra o stare de calm in jurul vostru fara nici o urma de frica si oriunde mergeti raspanditi Lumina. Prezenta voastra si a mii si mii asemenea voastra, paveaza calea pentru ca multi altii sa o urmeze. Sunteti atat de importanti in viziunea mai larga a lucrurilor si veti fi chiar si mai mult odata ce anunturile vor fi facute, cele care vor recunoaste prezenta noastra. Oamenii vor avea multe intrebari de pus si serviciile voastre vor fi foarte apreciate.


Uneori veti fi intimidati de ceea ce se petrece, cum va fi de exemplu momentul in care noi, cei din Federatia Galactica, si oamenii din Pamantul Interior vom veni sa va intalnim si Ghizii si maestrii vostrii va vor fi facuti cunoscuti. Vor fi vremuri extraordinare, care vor fi atat de diferite de orice ati experimentat pana acum, fiind unele de o inaltare continua si bucurie. Odata ce schimbarile vor incepe ele se vor succede foarte repede si va fi un parcurs de mari perioade de activitate, pentru a va aduce beneficiile care v-au fost promise. Deja puteti vedea incotro se indreapta lucrurile si stim ca urmariti cu interes deznodamantul problemelor financiare, ce au adus lumea in pragul colapsului. Este chiar evident ca nu va mai puteti intoarce la vechile cai si aliatii nostri asteapta pregatiti oportunitatea de a interveni cu o cu totul noua abordare.


Va promitem ca oricare ar fi problemele si nevoile voastre personale, cu timpul voi toti veti fi ridicati la noi nivele de prosperitate. Cand parasiti dualitatea va fi dupa cum voi spuneti « on a high » (pe val), deoarece veti fi facut pe atunci un pas cuantic spre inainte. Noi deja va vom fi intalnit si navele noastre vor fi la fel de familiare pe cerurile voastre, cum sunt acum celelalte (avioanele comune, n.t.). Deoarece voi v-ati obisnuit cu ideea prezentei noastre, sosirea in mijlocul vostru a devenit mai facila. Expunerea noastra va fi prin mass media si noi vom avea multe prezentari pentru a va face cunostinta cu sarcinile care ne vor sta inainte si de asemenea pentru a va da o intelegere asupra planetelor noastre de bastina si a culturilor, pe care le veti gasi ca nu sunt atat de rupte de ale voastre. Nu este ca nu ati avut absolut nici o cunostiinta, deoarece de-a lungul anilor au fost facute multe contacte cu voi. Unele persoane de contact au fost suficient de norocoase si au fost invitate la bordul navelor spatiale si au facut o calatorie destul de departe de granitele Pamantului vostru.


Noi credem ca va veti contopi cu usurinta printre noi si vom lucra impreuna pana la Ascensiune. Dincolo de acel moment voi veti deveni mai mult asemenea noua si multi dintre voi se vor alatura Federatiei Galactice si vor calatori prin Univers alaturi de noi. Voi veti fi devenit Fiinte Cosmice cu un nivel avansat de constiinta si chiar diferite de ceea ce sunteti acum. Este atunci cand veti realiza ca sunteti Fiinte la fel de marete precum noi v-am informat adesea ca sunteti. Nu va fi nici o distinctie intre barbati si femei, si in fond voi veti deveni fiinte androginale, cu un echilibru perfect intre cele doua genuri. Aceasta va veni cu modificari corporale si rafinarea lor, avand un nivel de vibratie cu mult mai ridicat. Corpurile voastre de fapt se modifica incet acum si vor continua sa faca aceasta pe masura ce vibratiile voastre sunt ridicate.


Credeti-ne Dragilor, intrati intr-o perioada dintre cele mai minunate si veti avea experientele cele mai emotionante, care va vor face sa lasati in curand trecutul in urma voastra. Desigur, unele experiente pamantesti sunt frumoase si le veti pastra in amintirile voastre. Totusi cele din viitor le vor depasi pe toate acestea, viata devenind o mare binecuvantare plina de o pura fericire, bucurie si implinire. Voi veti intelege mai bine Iubirea care patrunde tot ceea ce este in jurul vostru, locul vostru in raport cu Dumnezeu si va veti intelege originile si directia inspre care veti merge in viitor. Religia nu va interveni in toate acestea, voi gasindu-va Dumnezeul vostru chiar inlauntru vostru, impreuna cu intreaga cunoastere.


Sunt SaLuSa din Sirius si nu m-am simtit niciodata atat de aproape de voi, pe masura ce Lumina noastra se imbina cu a voastra. Spre acolo unde ne indreptam cu totii, totul exista in Lumina si in armonie absoluta. Poate ca trebuie sa simtiti toate acestea pentru a le crede, insa va va taia rasuflarea atunci cand o veti face. Nu va veti mai simti separati de Sursa a Tot Ceea Ce Este. Multi dintre voi sunteti deja pregatiti pentru ce va asteapta si traiti acum viitorul. Va iubim pentru ceea ce vedem, dar privim dincolo de corpul fizic pentru a va vedea cu adevarat.Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
  

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com