Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

vineri, 14 octombrie 2011

SaLuSa, 14-Octobrie-2011


SaLuSa, 14-Octobrie-2011 Poate va intrebati uneori de ce diferite surse, care fac channeling, uneori aduc propriile lor date pentru anumite evenimente si mai mult, nu au obiectii la datele date de celelealte surse, si care sunt diferite de ale lor. Desi exista o retinere in a da date, uneori circumstantele dicteaza ca o data ferma sa fie recunoscuta, sa zicem o data care a fost data in mod divin. Motivul pentru aceasta este ca exista mai multe linii temporale pentru majoritatea evenimentelor, insemnand ca mai mult de un deznodamant este posibil, deci data finala “corecta” pentru voi este partial dependenta de alegerea voastra. Prin urmare am fi reticenti la a nega alegerea altcuiva, deoarece facand aceasta am putea afecta procesul respectiv si se poate cataloga drept interferenta. Deci in cazul in care sunt doferite mai multe date pentru aproape toate evenimentele importante, noi v-am sugera sa va concentrati pe aceea care va satisface intelegerea voastra.


Evenimentele financiare vor umple primele pagini ale ziarelor si cu fiecare ocazie se pare ca lucrurile se inrautatesc mai mult, decat sa se imbunatateasca. Nu putem spune ca sutem surprinsi, eforturile fiind orientate pentru a pastra vechiul sistem in picioare, in loc de a aborda problemele dintr-un complet alt unghi. Motivul de baza al acestei dezbinari este inteles de catre o parte din oameni, insa acestia nu se afla neaparat intr-o pozitie in care sa poata influenta ceea ce se petrece. Schimbarile care vor matura totul si care sunt necesare vor avea loc doar atunci cand se va recunoaste faptul ca vechile cai nu mai sunt functionale. Aceasta este o directie in care ii sustinem pe aliatii nostri, pentru a avea rezultate cat mai curand posibil. Gradul de cooperare pe care il primim in diferite tari este incurajator si el va atinge un punct in care va exista o majoritate covarsitoare, care va sustine schimbarile necesare si aceia vor merge mai departe.


Cei intunecati nu mai au nici o indoiala de seriozitatea noastra si invingerea lor este doar o chestiune de timp. Cei Luminati sunt rabdatori si isi dau seama ca alegerea unei sincronizari temporale corecte va face posibila o trecere usoara de la vechi la nou. Cu energia si nevelurile de constiinta de pe Pamant care cresc in continuu, nu poate exista nici un dubiu ca schimbarile sunt iminente. Putem vorbi de saptamani, mai mult decat de luni si aceasta reflecta increderea pe care noi o avem in viitor. Oricum, am prefera ca voi sa va folositi propria voastra intuitie si veti fi surprinsi de cat de des aceasta este capabila sa surprinda adevarul. In unele cazuri datele exacte nu sunt atat de importante, deoarece atunci cand un eveniment este pe cale sa se petreaca, voi veti fi constienti de aceasta oricum.


In prezent suntem ocupati cu a pastra in permanenta un ochi asupra evenimentelor de pe Pamant, fie ele cauzate de om, fie naturale, pentru a ne asigura ca nimic nu scapa de sub control. Ne aflam pe cerurile voastre din motive diverse si in mod regulat participam la curatirea Chem-Trails-urilor (darele de chimicale nocive pentru sanatatea umana, ce sunt eliminate de unele avioane. Contrails sunt darele de condensare, cele care dispar foarte repede dupa ce avionul a trecut ; pe cand ChemTrails sunt darele nocive care persista foarte mult dupa ce avionul din care au fost emise a trecut si care ajung sa aiba aparenta unei cete (daca e mai aproape de sol) / nor transparent, n.t.) si pentru echilibrarea tiparelor meteorologice astfel incat anotimpurile sa poata fi pastrate. Pe termen lung ele vor fi mai moderate si mai temperate, si odata ascensionati ele (anotimpurile) nu vor mai fi un factor necesar pentru productia hranei. Schimbarile dimensionale vor fi in cele din urma atat de ample incat conditiile vor fi constante. Intr-adevar, in corpul vostru mai rafinat voi nu veti mai fi supusi la ravagiile timpului, ale bolilor sau ale altor factori degenerativi. Ascensiunea asa cum o intelegeti acum, este in desfasurare si ea doar incepe cu incheierea ciclului in Dualitate.


Pe cat am incerca noi sa va transmitem ce va rezerva viitorul, cuvintele chiar sunt insuficiente uneori. Pentru a intelege frumusetea, armonia si echilibrul din dimensiunile mai inalte voi trebuie sa fiti acolo si cum ar putea cineva sa descrie cu adevarat modul in care energia te dezmiarda si te face sa te simti atat de minunat. Oboseala este ceva ce experimentati pe Pamant pe masura ce corpul vostru ajunge sa fie secatuit de energie, pe cand in dimensiunile mai inalte aceasta nu se petrece niciodata, deoarece voi veti absorbi in permanenta energie din jurul vostru. Toate acele probleme legate de a avea un corp fizic nu vor mai exista deloc. Oricum, noi am sarit inainte, dar toate acele schimbari va asteapta la momentul potrivit.


Pentru oamenii mai in varsta care se afla printre voi si care ascensioneaza aceasta va insemna mult, deoarece asa cum se petrece cand treceti de la moarte in Nivelurile Astrale, voi veti fi rapid capabili sa va “ganditi” la voi insiva ca avand un trup mai tanar, unul eliberat de efectele varstei inaintate. Puteti sa va formati gradat o imagine despre cum va fi sa ascensionati, si poate cel mai important castig este acela de a “vorbi” cu oricine in mod telepatic indiferent de distanta. Acest proces este experimentat de voi uneori si acum fara a va da seama, atunci cand se pare ca propria voastra voce vorbeste cu voi. Un alt dispozitiv care va face viata cu atat mai mult mai usoara va fi translatorul de voce, care va va permite sa ascultati orice limba, ca si cum ar fi a voastra. O parte din tehnologia noastra este atat de avansata incat ea este considerata de voi doar ca o posibilitate, deoarece voi inca nu aveti cunostiintele de a o reproduce voi insiva. Acela este momentul in care vom face posibil pentru voi sa faceti un salt cuantic inainte, care va va aduce la nivelul nostru de existenta.


Continuam sa vorbim despre vremurile pline de schimbari uimitoare care vor veni in viitor si consideram ca ele va vor elibera de robia care trebuie sa fie astfel. Oricum, nu este doar ca inlocuiti o experienta a vietii cu o alta, ceea ce o face cu mult mai superioara. Este un stil de viata pe care l-ati lasat in urma cu eoni de timp in urma, pentru a experimenta timpul si spatiul in Dualitate. Voi v-ati castigat cu adevarat dreptul de a iesi din ea si ca si civilizatie ati reusit in sfarsit sa depasiti atractia energiilor joase. V-a luat mult timp, dar toate acestea vor fi uitate chiar repede, pe masura ce le veti lasa in urma si va veti bucura de noua voastra viata.


Sunt SaLuSa din Sirius si as mentiona ca unele dintre Navele noastre Mama mai mici sunt pozitionate putin mai aproape de Pamant, permitandu-ne sa ajungem la voi cu navele noastre de cercetare mai repede. Nevoia de a-i urmari pe Cei intunecati si activitatile lor este vital in aceste faze de sfarsit, care duc la inlaturarea lor. Astfel ii putem opri de la a mai atenta inca un nou incident major menit sa mai intarzie sfarsitul lor. Noi consideram ca ei sunt suficient de lipsiti de putere pentru a preveni astfel un incident, dar ramanem vigilenti si concentrati asupra responsabilitatilor pe care le avem fata de voi. V-am ghidat si v-am protejat de multi, multi ani si este foarte satisfacator pentru noi sa stim ca v-am ajutat sa va atingeti telul. Am avut grija de voi ca si cum am fi avut grija de familia noastra si nu am stat niciodata departe nicicand. In curand noi vom fi chiar si mai aproape, pana la Primul Contact, cand vom fi cu adevarat printre voi. Va lasam cu gandul ca daca ati ales sa ascensionati, nu va conta daca va aflati pe Pamant sau nu, pentru a experimenta aceasta, voi inca veti face aceasta. Fiecare suflet are o alegere de facut si in curand cu totii vor intelege pe deplin implicatiile acesteia.


Multumesc SaLuSa
Mike Quinsey.


Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Sorin
  

First Contact Radio

Every Monday night from 8 to 8:55 pm
channelings and related matters are being discussed on
First Contact Radio. The show is hosted by Dutch lightworker Maarten Horst and is presented in English.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com