Followers

Nu mai avem NIMIC de pierdut, divulgînd publicului TOT ceea ce stim!!!

The HAARP Report

vineri, 22 aprilie 2011

SaLuSa 22-Aprilie-2011


Ca si indivizi, voi nu puteti face acest pas cuantic in dimensiunile mai inalte, decat daca ati depasit prejudecatile si judecata si decat daca puteti sa ii transfigurati pe ceilalti in Iubire si in Lumina.

Voi aveti atata experienta si talente pentru a oferi celorlalti, si fiti siguri ca ele sunt cunoscute si vor fi folosite. Daca inca nu ati fost chemati sa va oferiti ajutorul, asteptati sa va vina randul si voi nu veti pierde oportunitatea voastra. Chiar se ajunge intr-o situatie in care sa fie nevoie de toata lumea («“all hands on deck” situation», eng., n.t.). Fiecare contributie este binevenita si amintiti-va ca fiecare dintre voi este unic si nimeni nu poate face exact ceea ce faceti voi, in particular.
SaLuSa 22-Aprilie-2011

Acum, ca ati inceput sa vedeti faptul ca voi manuiti o putere imensa, vedem inceputul multor miscari ce va vor orienta pe directia schimbarilor referitoare la modul in care sunteti guvernati. Autoritatile sunt de multa vreme speriate de intentia voastra colectiva de a face lucrurile asa cum voi doriti. Aceasta este evident de multi, multi ani, chiar si demonstratiile pasnice fiind interzise. Astazi voi ati concluzionat, ca decat daca luati lucrurile in propriile maini, este putin probabil sa va vedeti intrunite aspiratiile. Pacea a fost un aspect foarte important pe agenda voastra de atat de multa vreme, insa ea a fost ignorata de catre Cei intunecati, care s-au folosit de razboaie pentru a va inrobi. Acum, cand rabdarea voastra s-a sfarsit, nivelele de constiinta sunt de asa natura incat ele rascolesc oamenii, care se apropie de punctul de “fierbere”. Ceva trebuie sa se petreaca foarte curand, iar noi vom fi in urma voastra, sustinandu-va, deoarece incheierea tuturor razboaielor si a ostilitatilor trebuie sa se petreaca. Nu exista loc in viitor pentru energii atat de joase, si cu siguranta nu in dimensiunile mai inalte, adevarul fiind ca acestea nu pot exista in acele dimensiuni. Cu banii si energiile ce au fost irosite pe razboaie, ati fi putut in schimb sa aveti o lume fericita si multumita, plina de oameni care sa fi trait in siguranta si bucurandu-se cu totii de avutia acestei lumi. Acea experienta va deveni curand realitatea voastra, pe masura ce actiunea de purificare, care are acum loc, inlatura energiile joase, ce au hranit monstrul razboiului.

Oamenii sunt predispusi la iesiri emotionale, insa starea lor de spirit naturala este una de co-existenta pasnica. Au fost Cei intunecati cei care au perpetuat o stare de separare si divizare a oamenilor, unii impotriva celorlalti. Acum voi realizati cum ati fost pacaliti de eoni de timp, si ati realizat ca inamici au fost creati acolo unde ei nu au existat inainte. La nivelele voastre voi ati luat initiativa si urmariti sa reconciliati relatiile dizarmonioase, calatoriile in jurul lumii deschizndu-va ochii la cat de usor este sa va intelegeti unii cu ceilalti. Toleranta diferentelor dintre voi a depasit barierele culturale si cele de credinte religioase. Pentru multi judecata a fost lasata deoparte, mai ales acolo unde respectivii au realizat ca prin incarnari repetate, ei au experimentat viata in multe tari diferite. Dragilor, aceasta nu este decat oportunitatea pe care viata v-o ofera de a reunii intreaga omenire, aceasta realizand Unicitatea a toate cate exista. Ca si indivizi, voi nu puteti face acest pas cuantic in dimensiunile mai inalte, decat daca ati depasit prejudecatile si judecata si decat daca puteti sa ii transfigurati pe ceilalti in Iubire si in Lumina.

Ascensiunea nu vi se ofera pe tava, ea trebuind sa fie meritata prin aplicarea Legilor Universale. Cu aceasta vine o rafinare a energiilor voastre si voi sunteti in sfarsit pregatiti sa parasiti nivelele vibrationale, care nu mai intrunesc nevoile voastre. Este o progresie naturala, care vine la cei care urmaresc inaltarea, simtind ca Pamantul nu este adevarata lor casa. Intr-adevar, voi ati putea intreba a cui casa este el, la inceput voi toti venind de pe nivele mai inalte. In cea de-a treia dimensiune Pamantul este casa voastra temporara, pe durata acestui ciclu, care dupa cum stiti este pe cale de a se incheia. Multi vor ramane cu Mama Pamant dupa Ascensiune, in timp ce alti isi vor reintalni din nou familiile lor reale. Ei vin din multe civilizatii raspandite peste tot in Univers. Voi ii veti regasi in Federatia Galactica, si adesea ei sunt tocmai aceia care au avut o contributie in evolutia voastra. Deci veti vedea ca noi suntem departe de a va fi straini voua.

Realizati voi ca sunteti influentati de legaturile voastre din Spatiu si ca subconstient, de exemplu, voi copiati vopsirea parului in rosu si verde, culori ce nu sunt in mod normal intalnite pe Pamant. Acelasi lucru se aplica si in cazul culorilor pielii, moda si muzica. Voi sunteti un adevarat amestec de Fiinte Galactice, care cu claritate v-au influentat preferintele. Atunci cand vom atinge faza in care sa puteti accepta diferite feluri de Fiinte, voi veti fi chiar intrigati de aspectul acestora. Tineti minte ca diferitiele forme si marimi sunt uneori rezultatul direct al unor factori cum ar fi gravitatia. Dupa cum se si petrece, voi sunteti asemanatori cu multe Fiinte Galactice, desi exista tendinta din partea lor de a fi mai inalte putin. Unele pot fi definite ca barbati ori femei, insa nu intr-o directie strict fizica, asa cum voi o intelegeti. De fapt, nu este neobisnuit pentru Fiintele Mai Inalte sa fie androgine. Va fi minunat atunci cand veti intalni Prietenii vostri Galactici si unul dintre aspectele cele mai izbitoare pentru voi va fi iubirea specifica pe care acestia o emana. Este foarte real si ei sunt cel mai probabil aceia care au atins starea de Constiinta Cristica.

Indiferent de sacrificiile pe care voi simtiti ca le faceti acum, fiti convinsi ca fiecare farama de efort va merita cu prisosinta. Voi sunteti atat de aproape de a ascensiona si doar in cat ai clipi din ochi, aceasta va fi la voi. Noi am spune ca ea este cu mult mai extraordinara decat va imaginati, si viteza cu care schimbarile vor avea loc va fi remarcabila. Noi vrem sa punem deoparte curatirea Pamantului si sa ne concentram in a va pregati pentru Ascensiune. Noi stim ca voi sunteti obositi sa asteptati, insa majoritatea dintre voi suntei acum aici special pentru aceasta perioada, si ati fost de acord sa participati la munca in numele Luminii, pentru a-i ajuta pe altii sa ascensioneze. Multi sunt vindecatori, insa voi sunteti ceruti la toate nivelele diferite, deci sunteti in locul potrivit, in momentul potrivit pentru a ajuta. Cum altfel sa fi venit pe Pamant in vremuri atat de memorabile, daca nu pentru a lua parte la aceste emotionante schimbari ce va asteapta in viitorul apropiat. Voi aveti atata experienta si talente pentru a oferi celorlalti, si fiti siguri ca ele sunt cunoscute si vor fi folosite. Daca inca nu ati fost chemati sa va oferiti ajutorul, asteptati sa va vina randul si voi nu veti pierde oportunitatea voastra. Chiar se ajunge intr-o situatie in care sa fie nevoie de toata lumea («“all hands on deck” situation», eng., n.t.). Fiecare contributie este binevenita si amintiti-va ca fiecare dintre voi este unic si nimeni nu poate face exact ceea ce faceti voi, in particular.

Perseverati si nu lasati garda jos. Cei intunecati poate ca au pierdut batalia, insa influentele lor raman in continuare si se vor atasa oricarui suflet, care este deschis si care nu este chiar cu totul al Luminii. Furia este inca o energie foarte daunatoare si ati face bine sa nu va deteriorati campul vostru auric, permitandu-i acesteia sa va scape de sub control. Ganditi-va de doua ori inainte sa izbucniti intr-un acces de furie, si aflati ca aceasta va raneste pe voi cat si pe oricine altcineva. Parasiti confruntarea si nu fiind lasi, ci micsorand orice sansa ca aceasta sa devina ceva serios. Chiar mai bine, lasati ca iubirea voastra va neutralizeze orice sansa ca energiile negative sa devina periculoase. Frumusetea unei asemenea situatii este de a putea sa va realizati munca, fara a atrage atentia asupra voastra.

Sunt SaLuSa din Sirius si este atat de placut sa ma pot adresa voua intr-o maniera care este prietenoasa si informala. Va Binecuvantez pe voi Toti cu Lumina si Iubire.

Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.

Traducator: Sorin

The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEW

Originals and translations of Galactic Messages available on

miercuri, 20 aprilie 2011

20–Aprilie-2011


Voi chiar asteptati ca la nivelul nostru sa mai spunem altceva decat adevarul? Ma indoiesc, voi fiind suficient de evoluati in a recunoaste adevarul in ceea ce va transmitem. Noi suntem mentorii vostri intr-o dimensiune in care voi urmeaza in curand sa va ridicati si in care nu exista altceva decat adevar. Astfel incat adevarul este spus in mod firesc in toate directiile si chiar daca am putea spune altceva, aceasta ar fi imediat recunoscut pentru ceea ce a fost.

Voi aveti o expresie despre “A merge pe vorbele Voastre” (“Walking your Talk”, eng., n.t.) si aceasta este essential daca doriti sa va transformati intr-o Fiinta de Lumina. Ar trebui sa stiti la acest moment incotro va indreptati, si cum sa ajungeti acolo. Deci dedicati-va cu un foarte mult optimism si veti primi tot ajutorul de care aveti nevoie.
SaLuSa 20–Aprilie-2011


Dragilor, Michael se intreaba daca eu voi mentiona ceva de atacul facut asupra mea si asupra lui Matthew, si o voi face, deoarece vi s-ar parea ciudat sa nu o fac. Intr-un fel asemenea dispute nu au nevoie de nici un raspuns, orice Lucrator intru Lumina putand fi supus atacurilor din partea Celor intunecati. Este important ca ceilalti oameni sa isi foloseasca judecata, pe cand multi dintre voi, cei care urmariti mesajele de la sursele de Lumina, deja va folositi abilitatile intuitive. Prin urmare n-ar mai fi nevoie de refuzul acestor agumente de catre mine, argumente gandite pentru a va insufla frica si indoiala in mintile voastre. Canalele folosite pentru a transmite asemenea mesaje pot sa perceapa ca ele chiar transmit mesaje din Lumina, insa ele, ca oricine altcineva, sunt expuse la a atrage surse inferioare, care urmaresc sa le foloseasca, pentru telurile lor proprii. Canalelor si celor ce citesc, in aceeasi masura, li se cere intotdeauna sa verifice ceea ce primesc, si nu sa accepte pur si simplu.


Pe masura ce vremurile de pe urma se apropie de sfarsit, Cei intunecati sunt disperati sa faca un ultim gest de sfidare. Deci fiecare dintre voi trebuie sa fie prudent la mesajele ce par a fi complet desincronizate de cursul a ceea ce urmariti. Voi aveti capacitatea de a merge in voi insiva si de a vorbi cu Sinele vostru Suprem, si veti primi sfaturi ori veti avea un sentiment puternic in ce directie sa o luati. Nu este modul nostru de a opera, acela de a senzationaliza mesajele noastre, si vorbind la modul general, ele sunt stabile si constante in maniera in care va sunt transmise. Mai este si faptul ca voi va aflati la nivele de intelegere diferite, si prin urmare interpretarea voastra adusa mesajului poate sa fie una diferita. Deci uneori voi ajungeti sa fiti ori nu de acord, si in aceasta nu e un motiv de a va dezbina. Exista pana la urma doar Un singur Adevar, si totusi el poate fi exprimat in cateva moduri diferite, acestea toate fiind perfect acceptabile. Pana la urma trebuie sa urmariti sa va paziti de la a incerca sa fiti prea precisi in intelegerea voastra, si sa lasati loc pentru a accepta faptul ca poate voi nu aveti toate raspunsurile.


Voi chiar asteptati ca la nivelul nostru sa mai spunem altceva decat adevarul? Ma indoiesc, voi fiind suficient de evoluati in a recunoaste adevarul in ceea ce va transmitem. Noi suntem mentorii vostri intr-o dimensiune in care voi urmeaza in curand sa va ridicati si in care nu exista altceva decat adevar. Astfel incat adevarul este spus in mod firesc in toate directiile si chiar daca am putea spune altceva, aceasta ar fi imediat recunoscut pentru ceea ce a fost. Aceasta va fi o lectie la care voi puteti lucra acum, oamenii fiind predispusi la a transmite sau a prezenta adevarul intr-o maniera cu greu reconoscibila. Exersati pana ce va va intra in reflex, deoarece este clar ca nu este usor sa schimbati brusc obiceiurile pe care le-ati dezvoltat. Amintiti-va de asemenea ca in dimensiunile mai inalte este imposibil ca o minciuna sa treaca nedetectata, intrucat gandurile voastre pot fi citite. Este mai usor sa fiti sinceri odata ajunsi acolo si veti afla ca nimeni nu judeca pe nimeni, deoarece Iubirea Neconditionata nu cauta sa condamne sau sa gaseasca defecte.


Este un subiect interesant la care s-a ajuns si se refera la abilitatea de a discerne si la a o dezvolta pentru a deveni experti in a estima corect o situatie. In dimensiunea voastra este greu “sa nu vedeti raul” (“see no evil”, eng., n.t.), deoarece cu intelegerea voastra, voi il vedeti in jurul vostru, insa aceasta este specific celei de-a treia dimensiuni si a dualitatii. Totusi nu va ingrijorati, deoarece nivelele voastre de constiinta continua sa creasca, voi veti atinge o faza in care veti gandi doar ganduri pure. Cat de frumos va fi atunci cand toti cei din jurul vostru vor fi ai Luminii, si traind dupa legile ei in permanenta. Aceea va fi adevarata armonie, care nu poate fi atinsa in circumstantele in care va aflati. Perfectiunea va asteapta si va va duce mai departe spre nivelul de Fiinta Galactica. Toate acestea se vor petrece chiar repede, si voi va veti uita in urma cu raritate, daca va veti mai uita vreodata in urma, la aceasta perioada de timp. Este doar o experienta pe calea inapoi catre Sursa, ea fiind totusi foarte importanta, cat timp va aflati in ea.


Haideti sa trecem la momentul prezent si care este definit de actiunea pe care noi o avem de realizat in a va conduce cu fermitate pe calea spre Ascensiune. Unii dintre voi deja avanseaza pe aceasta cale si voi sunteti Cei care Deschideti Calea si care ati venit pe Pamant in acest scop. Adeseori voi nu trebuie sa spuneti nimic, actiunile voastre deja vorbind mai puternic, decat ar fi putut-o face vorbele voastre. Oamenii tind sa aibe o mentalitate de turma si sa urmeze un lider. Aceasta este bine, in cazul in care liderul da un exemplu bun si este stiut ca ceea ce se aseamana, se aduna. Se petrece adesea ca unei decizii subconstiente sa i se acorde putina, sau deloc, filtrare constienta. Atunci cand voi va manifestati in Lumina voastra, ea ii atinge pe cei ce sunt in preajma voastra. Voi puteti inalta si atrage oamnenii spre voi. Copiii (posibila referire la bebelusi, n.t.) sunt in mod particular sensibili la energie si adesea ei inca au abilitatea de a va vedea aurele. Ei pierd de obicei aceasta abilitate, pe masura ce cresc, desi unii o dezvolta mai departe de-a lungul vietii, devenind buni clarvazatori. Copiii vostri speciali, cum sunt copiii Indigo se afla in aceasta grupa, si ei vor continua sa isi dezvolte chiar si mai multe capacitati. Tinerii sunt adesea foarte talentati si poarta intelepciune cu mult peste cea specifica varstei, acestia avand un cadru in viitor, in care ei o vor putea folosi.


In acest moment, cei mai multi dintre voi, ar fi trebuit sa fi luat decizia de a dori ori nu sa ascensioneze. Sinele vostru Suprem va va aminti daca aceasta face parte din planul vietii voastre, aceasta fiind o oportunitate ce se va mai repeta peste foarte mult timp. Acest fapt a fost intr-adevar decis inainte de a va incarna, atunci voi va bazati intr-o anumita masura pe Sinele vostru Suprem pentru ajutor. El este acea voce ce vine din interior si care adesea va opreste de la a face greseli care va pot retine pe calea voastra. Acesta este un sfat de care trebuie tinut cont, insa uneori egoul vostru nu il ia in considerare, deoarece raspunde la actualul vostru cadru mental. Ganditi-va la aceste lucruri, ele fiind importante atunci cand urmariti sa aruncati mantia voastra pamanteana si sa va ancorati cu totul in Lumina.


Voi aveti o expresie despre “A merge pe vorbele Voastre” (“Walking your Talk”, eng., n.t.) si aceasta este essential daca doriti sa va transformati intr-o Fiinta de Lumina. Ar trebui sa stiti la acest moment incotro va indreptati, si cum sa ajungeti acolo. Deci dedicati-va cu un foarte mult optimism si veti primi tot ajutorul de care aveti nevoie. Nimeni nu vrea sa vada vreun suflet ratand Ascensiunea, si fiecare efort este realizat pentru a asigura ca toata lumea este constienta de aceasta. Atunci cand noi vom putea sa ajungem la milioane de oameni simultan, misiunea noastra va fi mai usoara si asteptam oportunitatea noastra de a face aceasta. Cu siguranta totul se apropie de sfarsit si noi putem preconiza o perioada foarte incarcata inaintea noastra.


Sunt SaLuSa din Sirius si sunt mai fericit si mai emotionat decat oricand, pe masura ce valul se ridica si Lumina inunda Pamantul. Este o imagine extraordinara de observat din Nava noastra Spatiala si este o indicatie a succesului pe care l-ati avut in a inlatura intunericul.


Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.


Traducator: Sorin


The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEWOriginals and translations of Galactic Messages available on

marți, 19 aprilie 2011

18-Aprilie–2011


Fiti increzatori si curajosi si daca aveti o sursa de incredere, folositi-va de ea ca o masura impotriva a orice ea abordeaza. Aceste vremuri sunt atat de importante pentru voi si pentru viitorul vostru imediat, prin urmare concentrati-va atentia asupra ceea ce va doriti si speram ca acesta va fi Ascensiunea. Noi va trimitem Iubire tuturora, pentru a va asista in fazele finale ale calatoriei voastre spre Era de Aur.
SaLuSa 18-Aprilie–2011


Nu va lasati niciodata intr-o stare de uimire, atunci cand urmariti desfasurarea planului Ascensiunii, spre ultimul ei capitol. Sunt perioade dificile pe cale sa se manifeste, insa ele vor fi urmate de schimbari ce vor fi benefice pentru voi toti. Planul a fost modificat la nivelul vostru timp de multi ani, si a fost adaptat in concordanta cu diferitele situatii ce au aparut. O parte a acestora vine dintr-o mai buna intelegere a nevoilor voastre si pentru a ne ocupa de schimbarile in circumstantele in care voi va aflati. Pe cat de ciudat poate sa para, noi trebuie sa aratam ingaduinta fata de actiunile Celor intunecati, deoarece, in anumite limite, ei au de asemenea liber arbitru. Totusi, timpul lor s-a scurs, ei incercand sa ne intarzie sau sa ne opreasca activitatile noastre. Ei stiu ce este pregatit pentru voi, deoarece noi i-am informat si am facut pentru ei clar aspectul ca nu vom tolera nici un grad de interferenta cu aliatii nostri, din partea lor. Acestia sunt protejati si ghidati de noi pentru a-si duce la bun sfarsit actiunile, ce vor revela schimbarile mult asteptate.


Diferite aspecte ale schimbarilor ce sunt intentionate sunt destul de avansate si dupa cum ele ating si se refera la intreaga lume, intelegeti de ce sincronizarea in timp este cruciala. Este in mod particular relevanta pentru schimbarile financiare, ele necesitand sa fie acceptate si sa aiba suportul deplin, daca este ca acestea sa fie implementate cu rapiditate. Rezultatul final va fi acela ca banii vostri vor fi in siguranta si nu vor mai fi supusi la atat de multe schimbari in valoare. Speculantii care ii devalorizeaza prin talharii nu vor mai avea aceasta optiune si in cele din urma investitiile vor deveni sigure. O noua moneda de schimb este pregatita a fi introdusa si pe viitor ea isi va pastra valoarea, aceasta fiind asigurata de metale pretioase. A imprima bani fara a avea aceasta acoperire, nu va mai fi permisa. Acordul pentru aceste schimbari este in general pozitiv, aceatsa fiind singura cale de iesire din incurcatura produsa de iresponsabilele banci. Au existat multe practici ilegale si aceia care au pierdut din cauza lor, vor fi recompensati. Odata cu reglarea acestor situatii, veti vedea ca bogatia monetara va fi distribuita in mod just, pentru ca toti sa se bucure de prosperitatea ce va rezulta.


Scena trebuie aranjata, pentru ca pe masura ce va apropiati de Ascensiune, deja sa incepeti sa va bucurati de beneficiile ce va asteapta. Dupa cum v-am informat adesea, viata voastra va deveni atat de diferita de cea pe care o aveti acum. Bucuria pe care o cautati si confortul la care aveti tot dreptul, vor deveni ale voastre chiar repede. Acestea vor micsora diferenta ce exista acum, conducandu-va de la lipsuri la abundenta, pe toate planurile. Aspectul cel mai imbietor este acela de a avea timp, mai mult decat suficient, pentru a va urma propriile cautari. Nu va mai exista distinctie intre clasele sociale, dupa cum era pana acum cu “cei care au” si “cei care nu au”, deoarece fiecare persoana va fi considerata egala atunci cand va veni momentul de a imparti rezultatele muncii voastre. Cea mai mare parte a muncii voastre va fi atat de automatizata si computere atat de avansate vor fi implicate in proces, incat voi de-abia daca veti fi implicati. Timpul liber si pentru interese creative va va mai mult decat satisface dorinta de a va dezvolta capacitatile personale. Chiar si ceea ce veti descrie in termeni de “munca” va fi o activitate satisfacatoare si in care veti gasi bucurie, si in nici un caz nu va fi corvada si plictiseala, pe care le experimentati in prezent.


Deci Dragilor, pastrati-va atentia asupra viitorului si nu va necajiti pentru orice pierdere, pe care o experimentati acum. Totul va va fi dat inapoi, astfel incat pana la final veti fi cu mult mai bucurosi si mai siguri pe viitor, decat ati fost pana acum. Tinerii vor fi crescuti si ingrijiti in asa maniera incat sa primeasca exact ceea ce este necesar pentru dezvoltarea lor. Zilele in care ei sunt pusi prin acelasi sistem vor trece, in favoarea unei educatii mai personalizate. De fapt ingrijirea lor se va desfasura in concordanta cu planul vietii lor. Tendinta va fi de a urma nevoile individuale si nu de a urma o educatie obligatorie. Chiar si metodele se vor schimba, astfel incat timpul sa fie folosit cu eficienta, fara a petrece ore in sir in care sa se “toceasca” ori sa se dea examene. Informatia nu va fi “alimentata” fiecarui student, pentru ca apoi sa fie imediat rememorata de acesta. Trebuie sa tineti cont ca pe masura ce timpul trece si nivelele voastre de constiinta se vor expansiona cu rapiditate, deci educatia va trebui sa tina pasul cu aceasta.


Atunci cand va ganditi ca dupa sute si mii de ani traiti prin prisma experientelor de pe Pamant, voi veti fi eliberati din dimensiunile joase este o ocazie de bucurie si fericire. Implinirea voastra este in dimensiunile mai inalte, care sunt adevarata voastra casa. Oamenii vorbesc de Iad, insa in realitate el a fost partial creatia voastra si el a existat pe Pamant. Acum voi il puteti lasa deoparte, el nemaiputand sa va atinga, odata ce vibratiile voastre s-au ridicat. Prin Legea Atractiei, voi sunteti atrasi spre Noul Pamant si faceti de asemenea parte din energiile creatoare care il aduc in manifestare. Atunci cand Ascensiunea are in sfarsit loc, in anul 2012, numai aceia dintre voi care au o vibratie inalta vor putea sa se inalte cu noul Pamant. Acele suflete, care din diferite motive au decis sa ramana in dimensiunea a treia, vor ramane sa isi continue evolutia. Intr-o zi din viitorul acestora oportunitatea de a ascende le va reveni si lor, si asa continua ciclurile vietii.


Peste tot in Univers, viata, in diferitele ei forme, evolueaza si nimic nu ramane neschimbat pentru mult timp. Dupa cum ati invatat, schimbarea este singura constanta care exista, inclusiv respiratia “Inauntru si In Afara” Sursei. Creatorul a facut regulile si prin experientele voastre, tot ceea ce se manifesta in cadrul creatiei. Misterele vietii sunt prea greu de inteles pe deplin atunci cand va aflati intr-o stare de constiinta limitata. Totusi, cu timpul, trecand din ce in ce mai sus prin dimensiuni, veti atinge o faza de deplina comprehensiune si intelegere. Voua va este dat ceea ce este considerat corespunzator pentru stadiul vostru de recuperare, si reveniti la stadiul in care va aflati inainte de a intre in dimensiunile joase.


Deci voi nu sunteti straini de adevar si pe masura ce il veti cunoaste, veti gasi ca acesta rezoneaza cu voi. Desigur aveti nevoie de o minte deschisa si trebuie sa fiti pregatiti sa treceti peste unele credinte, pe care le considerati atat de pretioase. In viata majoritatii oamenilor exista perioade, cel mai adesea in “anii de invatare”, in care va sunt date cunostiinte si care sunt acceptate, deoarece voi aveti incredere in superiorii vostri. De fapt, ca rezultat, voi puteti cu usurinta dezvolta un mod de gandire rigid, care este foarte greu de penetrat. Fiti increzatori si curajosi si daca aveti o sursa de incredere, folositi-va de ea ca o masura impotriva a orice ea abordeaza. Aceste vremuri sunt atat de importante pentru voi si pentru viitorul vostru imediat, prin urmare concentrati-va atentia asupra ceea ce va doriti si speram ca acesta va fi Ascensiunea. Noi va trimitem Iubire tuturora, pentru a va asista in fazele finale ale calatoriei voastre spre Era de Aur.


Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: www.treeofthegoldenlight.com
Traducator: SorinThe Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEWOriginals and translations of Galactic Messages available on

luni, 18 aprilie 2011

15-Aprilie-2011


Sunt SaLuSa din Sirius si cu toate evenimentele care au loc pe Pamant; suntem chiar ocupati pentru a tine lucrurile in sah. Noi dorim desigur sa trecem la schimbarile majore in care suntem implicati si suntem inca in masura sa le realizam la timp, spre beneficiul vostru.

Noi nu suntem niciodata in asteptare, deoarece exista resurse atat de mari in Federatia noastra. Tema pe care o avem este formidabila, insa ea este clar in puterile noastre si desigur ca noi avem si tehnologia avansata, care sa o acompanieze. Exista de asemenea tehnologie avansata folosita deja in mod secret pe Pamant, si o parte din aceasta va iesi la suprafata si va ajunge la voi inaintea tehnologiei noastra.
SaLuSa 15-Aprilie-2011
Ar fi chiar correct sa numiti acest an “Anul Devenirii”, deoarece cu toata munca pe care ati depus-o pentru a ajunge aici, sunteti gata sa o convertiti in rezultate. Voi ati castigat atat de multa experienta, de-a lungul atator vieti, incat nivelele voastre de constiinta s-au ridicat. Acum voi puteti sa atingeti urmatoarea oportunitate de a va inalta inca si mai sus, pe masura ce va pregatiti de Ascensiune. Urmatorul moment cheie va fi 11.11.11, care poate fi privit ca un punct inalt, cand unii dintre voi veti aprofunda latura perceptiilor parapsihice si veti fi mai senzitivi la energiile din jurul vostru. Pentru unii dintre voi capacitatile voastre telepatice vor deveni active, si veti afla ca veti putea comunica atat cu oamenii, cat si cu animalele. Intrand in 2012, care va fi anul de incheiere, si abilitatile voastre vor creste, si la momentul Ascensiunii veti fi pregatiti a va lua locul ca Fiinte Galactice. Aceasta reprezinta un mare pas inainte de unde va aflati acum, si vine cu schimbarea de la corpurile voastre bazate pe carbon, la cele care sunt cristaline.

Dupa cum veti intelege, atat de multe au loc, pentru a ne asigura ca voi veti fi pregatiti la timp pentru Ascensiune. Voi sunteti priviti ca niste Fiinte foarte speciale, care sunt pregatite sa plece la Frumusetea si spelndoarea dimensiunilor mai inalte. Ati fost pe cale sa va “pierdeti” si apoi v-ati regasit pe voi insiva si de asemenea legatura imuabila, care o aveti cu Dumnezeu. Realizand aceasta, experientele pe care le-ati avut v-au permis sa evoluati atat de mult intr-o perioada atat de scurta si in acelasi timp cunoasterea poate fi folosita de orice suflet, care doreste sa intre in vibratiile joase. Voi ati primit provocarea din iubirea voastra de Dumnezeu si din dorinta voastra de a fi de folos celorlalti. Aceasta este ceva chiar normal si in cazul nostru, serviciile noastre fiind oferite prin activitatile Federatiei Galactice. Functie de cat de mult ati evoluat si functie de ce abilitati v-ati dezvoltat, exista multe alte grupuri si numeroase consilii carora voi va puteti alatura. Viata va fi extrem de placuta si nu va fi niciodata lipsa de oportunitati de a va urma propriile aspiratii. De exemplu, daca tu esti artist, inca iti vei putea urma chemarea. Totusi, o vei gasi cu mult mai implinitoare, fiind capabil sa incorporezi puterile tale creatoare. Totul este literalmente viu si va va raspunde.

Atunci cand simtiti ca problemele va coplesesc si ca necazurile se aduna, intariti-va cunoscand cat de mult va asteapta in viitorul cel mai apropiat. Timpul continua sa se accelereze si nu a mai ramas mult pana veti ajunge sa il vedeti materializandu-se in fata voastra. Deja vechile modalitati, cu care ati fost obisnuiti, se schimba, dar inca nu vedeti ce urmeaza sa le ia locul. Voi ati fost desigur informati de ceea ce este pus deoparte pentru voi, insa chiar si asa este greu sa exprimam exact cum va fi. Cele mai mari schimbari vor avea loc in interiorul vostru, viata devenind o fericire absoluta fara munca neplacuta si lipsita de satisfactie, pe care o experimentati acum. In cele din urma toate acele griji pentru supravietuire, a avea suficiente mijloace pentru a trai confortabil si a avea o viata lipsita de stresuri vor fi ale voastre. Voi urmeaza sa va revendicati drepturile ce v-au fost negate pentru atat de mult timp, viata devenind exact ceea ce a fost intentionat sa fie.

Revenind in zilele voastre prezente, voi experimentati ultimele tentative ale Celor intunecati de a intarzia progresul si de a cauza cat mai mult haos. Din fericire noi suntem constienti de planurile lor, si pe cand nu ii putem neaparat opri din ceea ce fac, putem preveni ca actiunile lor sa escaladeze. Exceptia va fi atunci cand vom fi autorizati sa impunem termenul limita, ce va incheia pentru totdeauna actiunile lor. Dupa cum va puteti astepta, acel termen se apropie chiar repede si va fi o ocazie de o mare insemnatate. Noi credem totusi ca i-am convins pe Cei intunecati sa se retraga inainte ca acel moment sa vina, dupa cum stiti ca intotdeauna cautam prima data sa gasim o solutie pasnica. Chiar si atunci, noi ne impunem autoritatea intr-o maniera non-agresiva si avem capacitati foarte persuasive. Acesta este motivul penrtu care avem reguli stricte, in ceea ce priveste aterizarea in masa, deoarece nu dorim sa cauzam confruntari. Conditiile trebuie sa fie juste si momentul ales astfel incat voi sa fiti constienti de sosirea noastra si aceasta sa fie binevenita. Unele persoane obiecteaza ideea, insa acestea fac aceasta mai mult din frica, decat in urma unui act de gandire rezonabil. Noi ne asteptam ca la acea data multe contacte deja sa fi avut loc si prezenta noastra, impreuna cu motivele noastre de a ne alatura voua vor fi fost deja cu claritate explicate.

Incet dar sigur oamenii se trezesc realizand inutilitatea razboailor si miscarea in urma careia sa se puna punct pentru totdeauna acestora, prinde anvergura. Desigur, nu poate sa se petreaca peste noapte, insa atunci cand suficienti dintre voi va ridicati la acel nivel de constiinta, un raspuns se va materializa. Noi v-am spus de multe ori despre puterea pe care voi o aveti atunci cand mai multi dintre voi vin impreuna in gand si in vorbe. Deci directionati-va atentia asupra schimbarilor pozitive si vizualizati un deznodamant incununat de succes. Cu atat de multe promisiuni ce vi s-au facut este inutil sa mantineti starea de frica, noi supervizand mereu orice se va petrece. Noi suntem acolo pentru a opri ca lucrurile sa scape de sub control si adesea noi ne facem treaba nevazuti si neauziti. Intr-o buna zi veti invata multe despre activitatile noastre si despre cum v-am urmarit progresul de mii de ani. Nu este nimic nou in ceea ce facem acum pentru voi si, ca politieni Galactici, noi avem multe responsabilitati in Universul vostru.

Dragilor, voi ati indurat multe greutati, de-a lungul multor vieti, insa voi ati stiut intotdeauna subconstient ca acestea vor ajunge sa se sfarseasca. Acele vremuri mult sperate sunt aici si curand, voi veti experimenta zile mai bune, experimentand o viata care sa va faca fericiti si multumiti. Va fi o mica parte, care va fi avanpremiera a ceea ce va urma si niciodata nu va veti mai intoarce la vremurile din trecut. Totul este bine planuit si noi nu putem rata finalizarea cu succes a misiunii, deoarece avem in spatele nostru reprezentanti ai multor mari civilizatii, care ne ofera sustinerea lor atunci cand noi avem nevoie de ea. Printre acestea se afla multe cele mai ilustre Fiinte de Lumina, care ne ghideaza pe noi si care garanteaza ca destinul vostru este asigurat. Noi credem ca voi de abia incepeti sa va intelegeti starea voastra de indumnezeire si adevarata voastra natura spirituala. Acea constientizare va continua sa creasca si cu ea va veni si o conceptie mai echilibrata, pana aici latura fizica fiind mult prea dominanta.

Sunt SaLuSa din Sirius si cu toate evenimentele care au loc pe Pamant; suntem chiar ocupati pentru a tine lucrurile in sah. Noi dorim desigur sa trecem la schimbarile majore in care suntem implicati si suntem inca in masura sa le realizam la timp, spre beneficiul vostru. Noi nu suntem niciodata in asteptare, deoarece exista resurse atat de mari in Federatia noastra. Tema pe care o avem este formidabila, insa ea este clar in puterile noastre si desigur ca noi avem si tehnologia avansata, care sa o acompanieze. Exista de asemenea tehnologie avansata folosita deja in mod secret pe Pamant, si o parte din aceasta va iesi la suprafata si va ajunge la voi inaintea tehnologiei noastra.

Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.
Website: www.treeofthegoldenlight.com
Traducator: SorinThe Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEWOriginals and translations of Galactic Messages available on
miercuri, 13 aprilie 2011

13-Aprilie-2011


Sunt SaLuSa din Sirius si asemenea tovarasilor mei de calatorie suntem emotionati ca suntem atat de aproape de voi. Da, pot sa mai fie inca multe luni pana vom avea permisiunea de a face un zbor de recunoastere in masa, insa contactul cu voi a avut loc de multi ani si va deveni mai deschis in viitorul imediat.

Exista cerinte care trebuie intrunite de ambele parti inainte ca aceasta sa se petreaca si va trebui sa existe o intelegere asupra momentului oportun pentru dezvaluire. In a face existenta noastra recunoscuta oficial, aceasta ne va permite sa va contactam intr-o maniera mai deschisa. Aceasta ar trebui sa conduca in punctul in care delegatiile noastre sa intalneasca autoritatile voastre.
SaLuSa 13-Aprilie-2011


Reamintim din nou ce suflete minunate sunteti si admiram daruirea voastra de a trece incercarile care au fost puse inaintea voastra. Fiind separati de Sinele vostru Suprem prin valul uitarii, voi inca ati gasit Lumina interioara si ati urmarit sa va regasiti calea catre trezirea deplina a constiintei. Aceasta v-a permis sa faceti un pas imens inainte si sa va pregatiti pentru Ascensiune. Odata cu aceasta vine si abilitatea de a discerne cu privire la informatii, voi veti fi capabili sa discerneti adevarul cu privire la mesajele mai dubioase ori dezinformarea clara. Luati ceea ce rezoneaza cu voi si daca gasiti informatie autentica, puteti fi siguri ca o veti mai intalni. In realitate, voi deja aveti intregul spectru de informatii in voi insiva. Aceasta inseamna sa lasati deoparte credintele in care ati fost crescuti, pentru a permite adevarului sa fie inteles. Chiar mai bine, incepeti propria voastra cautare a adevarului cu o pagina complet alba. In acest fel, ghizii vostri pot avea acces la voi si va pot indruma in directia corecta. Fiti siguri ca pentru fiecare suflet, multe Fiinte Inalte lucreaza pentru a-l ilumina.


Viata nu trebuie sa fie complicata, insa oamenii au devenit egotici si adesea s-au concentrat doar asupra propriei persoane. Voi nu puteti avansa in aceasta maniera, fara aparitia multor batalii, care conduc la confruntari, relatiile pasnice fiind greu de stabilit. Problema este ca fiecare doreste sa il controleze pe celalalt, iar aceasta este o reteta pentru disensiuni. Atunci cand ati atins o treapta in care sa ii tratati pe ceilalti ca pe egalii vostri, in care sa gasiti iubire in sufletele voastre pentru ei, veti putea gestiona asemenea situatii cu rabdare, calm si intelegere. Ia timp sa rezistati asalturilor verbale si tentativelor de a va controla, dar este cu putinta sa le lasati sa va treaca pe deasupra capetelor, fara a avea orice fel de reactie emotionala negativa. In timp voi veti ajunge sa nu intampinati nici o problema in a atinge o asemenea stare de calm, si aceasta merge mana in mana cu a-i trata pe toti cu Iubire Neconditionata. La inceput totusi, voi trebuie sa invatati sa va controlati emotiile, si sa recunoasteti ca nu trebuie sa amenintati pentru a va impune punctul de vedere. Oamenii, in mod uzual, actioneaza prima data si apoi isi pun intrebari, gandesc, fiind adesea prea tarziu pentru a mai putea evita consecintele.


Dragilor, noi stim ca noua ne este usor sa discutam de asemenea subiecte cum ar fi autocontrolul, insa aceasta este o faza pe care voi o veti atinge pe masura ce nivelele constiintei voastre se vor eleva. Cu cat mai multa lumina absorbiti, cu atat mai calmi veti deveni si insasi prezenta voastra va aduce pace celor din jurul vostru. Imaginati-va ce energie frumoasa si inaltatoare este emanata, atunci cand mai multe suflete cu o aceeasi stare se intalnesc. Unii dintre voi ati experimentat aceasta si cunoasteti cat de puternica aceasta energie poate sa fie. Pe masura ce multe grupuri cresc ca si numar peste tot in lume, ele sunt legate unelele de celelalte pana ce o retea de Lumina este formata. Cu cresterea cantitatii de energie ce este trimisa spre Pamant, ea se expansioneaza exponential si ridica rapid vibratia. Aceasta inseamna ca deja va aflati cu un picior in dimensiunea a patra, si lasati dimensiunile joase in urma. Daca va concentrati asupra ascensiunii, nu veti fi avut nici o alta asemenea oportunitate de aur sa faceti aceasta.


Cu greu veti gasi chiar si un singur mesaj despre Ascensiune care sa nu mentioneze Iubirea si Lumina, si aceasta deoarece ele sunt esentiale pentru succesul si abilitatea voastra de a reveni in planurile mai inalte. Fiecare suflet este al Luminii, cu toate ca acesta este ingenuncheat si are potentialul de a se exprima ca o mareata Fiinta de Iubire si Lumina. Atunci cand priviti o alta persoana, uitati-va dincolo de eul ei fizic si constientizati ca, asemeni oricarui alt suflet, ea contine o scanteie divina. Voi sunteti legati inte voi si este adevarat ca ceea ce faceti unuia, faceti tuturor celorlalti. Colectiv sunteti responsabili pentru unde va aflati astazi. De-a lungul multor vieti, voi ati vizualizat viitorul vostru si ati creat calea catre el. A depins de voi indiferent ca a fost greu ori usor, insa Omul a fost in ultimele vremuri complet cuprins de energiile intunecate si aproape a pierdut legatura cu Lumina. Din fericire aceasta legatura nu poate fi niciodata complet distrusa si ea s-a ridicat din intuneric, pentru a arata inc o data calea. Acum ea a devenit forta majoritara pe aceasta planeta si inlatura rapid energiile joase, ce nu pot exista simultan alaturi de o asemenea forta. Dupa cum vedeti acum foarte clar, schimbarile se accelereaza si uneori ele creaza haos, insa acesta va fi de scurta durata.


Noi, cei din Federatia Galactica facem ceea ce putem pentru a aduce o incheiere pasnica in Orientul Mijlociu, insa energiile intunecate au fost atat de ancorate in acea zona, aceasta nu este o munca usoara nici macar pentru noi. Noi nu ne putem impune asupra oamenilor, insa lucram pentru a aduce pace si stabilitate situatiei. Daca am fi invitati s participam, aceea ar fi fost desigur altfel, totusi este in multe directii cu mult mai bine daca voi sunteti vazuti ca depasind singuri problemele proprii. Totusi, noi raspundem de asemenea Dumnezeului acestui Univers si purtam poruncile Lui Dumnezeu in ceea ce va primeste. Dumnezeu v-a dat liber arbitru si nu va interfera cu deciziile voastre, decat daca efectele merg dincolo de Pamant, afectand alte planete si forme de viata. Incheierea acestui ciclu al dualitatii si Ascensiunea au loc deoarece Dumnezeu a decretat ca este timpul pentru a cest ciclu sa se incheie si ca urmatoarea faza in evolutia voastra ar trebui sa inceapa.


Noi facem prin urmare, asemenea voua, parte dintr-un Plan Maret ce se extinde la scara intregului Univers, in care fiecare planeta este impicata. Totul se inalta in vibratiile mai inalte si este un eveniment magnific si chiar o ocazie de mari sarbatoriri. Si voi de asemenea va veti bucura de ea si micul vostru Pamant va fi un punct asupra caruia se va focaliza multa atentie, voi fiind binecunoscuti pentru reusitele voastre minunate pe care le-ati avut in rastimpul in care v-ati aflat pe el. Voi ati putut fi in carantina, insa dezvoltarea si succesul vostru in a depasi fortele intunecate, este cunoscuta in mod general. Odata ce avem permisiunea de a ateriza in mod deschis pe Pamant, voi veti ajunge sa vedeti reprezentantii multor tipuri de civilizatii. Multe vor fi umanoide, insa mai sunt si altele care sunt chiar diferite, toate avandu-si originea in Sursa A Tot Ceea Ce Este.


Sunt SaLuSa din Sirius si asemenea tovarasilor mei de calatorie suntem emotionati ca suntem atat de aproape de voi. Da, pot sa mai fie inca multe luni pana vom avea permisiunea de a face un zbor de recunoastere in masa, insa contactul cu voi a avut loc de multi ani si va deveni mai deschis in viitorul imediat. Exista cerinte care trebuie intrunite de ambele parti inainte ca aceasta sa se petreaca si va trebui sa existe o intelegere asupra momentului oportun pentru dezvaluire. In a face existenta noastra recunoscuta oficial, aceasta ne va permite sa va contactam intr-o maniera mai deschisa. Aceasta ar trebui sa conduca in punctul in care delegatiile noastre sa intalneasca autoritatile voastre.


Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.


Traducator: Sorin


The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEWOriginals and translations of Galactic Messages available on

11-Aprilie-2011


Pe masura ce nivelele voastre de constiinta se eleveaza, voi veti face de asemenea un pas inainte in a intelege cum voi, voi cei reinoiti, veti trai in viitor. Acea viata va fi atat de diferita si va avea o mica asemanare cu ceea ce traiti in acest moment.

Cel mai important este ca va exista o mai buna intelegere a puterilor creative jurul vostru si voi va veti armoniza cu acestea. Pe atunci voi veti fi invatat deja cum sa lucrati corect cu aceste energii si veti fi devenit o Fiinta Galactica.

Voi veti deveni de asemenea si Fiinte Cristice, capabile sa exprime pe deplin intreaga lor Iubire si Lumina. Fiti siguri ca sunteti destinati sa deveniti mari Fiinte de Lumina si veti trece in acel mod de manifestare pe masura ce va veti ridica prin dimensiunile mai inalte.
SaLuSa 11-Aprilie-2011


Mentineti-va principiile si urmati-va intuitia, deoarece credintele si gandurile voastre sunt bombardate de atat de multe surse diferite, ce sustin ca stiu viitorul. Unele sunt pur si simplu nechibzuite, dar cele care par acceptabile sunt uneori materiale de dezinformare bine gandite. Tineti minte ca Cei intunecati stiu bine despre Ascensiune si de evenimentele care conduc catre ea, ei urmarind sa orchestreze un scenariu care se potriveste in mare masura credintelor voastre. Totusi, ei urmaresc in mod intentionat sa creeze confuzie in mintile voastre, si odata ce indoiala a patruns, ei si-au atins scopurile. Desigur exista si unele surse care sunt autentice, insa au o alta parere despre modul in care se vor desfasura vremurile de pe urma. Abordarea lor poate fi influentata de ceea ce ei doresc sa se petreaca, si aceasta este mai probabil in cazul credintelor religioase. Daca sunteti satisfacuti ca aveti o sursa de veridica voi puteti, la modul general vorbind, sa acceptati ceea ce va este transmis. Totusi, inca puneti intrebari pana in punctul in care sunteti satisfacuti si ceea ce primiti se pliaza pe structura voastra mentala si aceasta este de o natura pozitiva. Adevarul in mod normal implica un sentiment de bine, unde declaratiile dubioase adeseori va fac sa va simtiti nelinistiti.


De multi ani voi ati fost pacaliti si mintiti pentru ca guvernele sa poata realiza actiuni fara ca voi sa stiti aceasta. De atunci vremea in care sa credeti orbeste tot ceea ce vi se spune a trecut de mult, dar din cauza confuziei deliberate si a mesajelor incarcate cu frica poate sa va fie greu sa determinati unde se afla adevarul. Din nou, facem apel la puterile voastre intuitive si daca va bazati pe ele, in mare nu va veti insela prea tare. Increderea trebuie sa fie castigata insa atat de putini politicieni au fost complet sinceri, dar atunci cand sunt, cuvintele lor sunt remarcate si ele poarta insemnul adevarului. Dartorita acestor probleme, se planuieste o reorganizare a intregului aparat politic si in cele din urma eliminarea patidelor politice. Prea mult timp se pierde in confruntari si decizii luate pentru castig politic, in loc sa se faca ceea ce este cel mai bine pentru toti oamenii. Schimbarile vor asigura ca doar acei politicieni care doresc cu sinceritate sa isi daruiasca timpul pentru binele poporului lor, vor fi numiti in pozitii ale noului guvern.


Momentul pentru o reanaliza a sistemelor si politicilor care afecteaza oamenii va veni in curand, si totul face parte din planul de recastigare a suveranitatii voastre. Pe masura ce o noua civilizatie se naste, voi veti fi tratati cu respect si nevoile voastre vor fi plasate in capul listei. Marile bogatii, care se gasesc in mainile a celor putini, vor fi redistribuite pentru ca toti sa imparta intre ei in abundenta. Zilele elitelor sunt numarate, insa ei vor fi tratati corect, ca si toti ceilalti. Asemenea schimbari vor pava calea spre Ascensiunea voastra in cele din urma, care mai departe va conduce la o perioada in care banii nu vor mai fi necesari. Atunci cand veti putea crea pentru voi insiva tot ceea ce aveti nevoie pentru a exista, voi nu veti mai fi dependenti de altii pentru bunastarea voastra. Experimentul numit dualitate v-a pus pe unii impotriva celorlalti si a avea succes in situatii competitive a depins pana la urma de cine a fost mai puternic. Aceasta situatie de asemenea va inceta in favoarea co-operarii si a impartirii echitabile a tuturor bogatiilor Pamantului. In aceasta directie Mama Pamant va fi onorata si tratata ca o minunata gazda iubitoare, care este pentru Fiintele care calatoresc alaturi de ea.


Pana in acest moment vi s-a permis sa o exploatati pe Mama Pamant pentru materiile voastre prime, insa chiar si asa voi ati distrus multe locatii, fara sa va ganditi prea mult la mediul inconjurator. Lectiile au fost invatate de atunci si trebuie sa fie inteles ca ea este o Fiinta pe deplin constienta, care are nevoie de iubirea si de deplina voastra consideratie pentru bunastarea ei. Lipsa de intelegere de pana acum a facut ca Mama Pamant sa trebuiasca sa ia propriile ei masuri de a curata Pamantul, si de a-l readuce in starea lui ideala. In consecinta ea duduie si se zgaltaie, impreuna cu schimbarile ce apar ca rezultat din cutremure si a altor evenimente. Noi cei din Federatia Galactica urmarim constant situatiile de acest gen si facem tot ceea ce este necesar pentru a minimaliza efectele acolo unde voi va aflati in pericol. Munca noastra este in mare masura nevazuta, insa asteptam ziua in care sa actionam la vedere si adeseori avand co-operarea voastra. Din punct de vedere karmic putem merge doar pana aici, deoarece este important ca voi sa constientizati efectele actiunilor voastre. Vorbim aici nu doar de distrugerile directe, ci de ceea ce a fost declansat ca rezultat al energiilor negative produse de Omenire. Acestea au rezultat adesea din razboaie si au penetrat adanc Pamantul cauzand dezechilibre ale armoniei energiilor naturale.


Pe masura ce nivelele voastre de constiinta se eleveaza, voi veti face de asemenea un pas inainte in a intelege cum voi, voi cei reinoiti, veti trai in viitor. Acea viata va fi atat de diferita si va avea o mica asemanare cu ceea ce traiti in acest moment. Cel mai important este ca va exista o mai buna intelegere a puterilor creative jurul vostru si voi va veti armoniza cu acestea. Pe atunci voi veti fi invatat deja cum sa lucrati corect cu aceste energii si veti fi devenit o Fiinta Galactica. Voi veti deveni de asemenea si Fiinte Cristice, capabile sa exprime pe deplin intreaga lor Iubire si Lumina. Fiti siguri ca sunteti destinati sa deveniti mari Fiinte de Lumina si veti trece in acel mod de manifestare pe masura ce va veti ridica prin dimensiunile mai inalte.


Noi avem incredere ca voi veti intelege nevoia de a va detasa de dependenta de achizitii materiale si cunoasteti ca cu timpul nu veti avea nevoie de absolut nimic, voi fiind capabili sa va creati singuri toate cele necesare. Oamenii devin foarte atasati de posesiunile lor materiale, insa odata cu trecerea de la viata in corp fizic, acestea nu pot fi luate cu voi. Totusi, in Planurile Astrale, voi puteti recrea prin puterea gandului orice obiect care v-a apartinut pe vremea in care va aflati pe Pamant. Urmeaza ca dupa Ascensiune voi nu doar veti avea capacitatea de a crea, dar veti avea si talente mai extinse decat inainte. Luati de exemplu placerea de a va imbraca, si aflati ca voi puteti “gandi” aducand in existenta orice veti dori si il veti putea schimba pe atat de des pe cat doriti. Ceea ce poate fi creat poate fi si “necreat” la fel de usor, deci nu exista nici un fel de reziduri. Cu cat mai departe mergeti in dimensiunile mai inalte, creatiile devin si mai perfecte si emana lumina peste tot in jurul lor. Culoarea si sunetul merg mana in mana, aducand un aranjament de frumusete si perfectiune nemaigasit pe Pamant in prezent.


Sunt SaLuSa din Sirius si plasez in mintile voastre concepte si idei, care va vor pregati pentru a fi gata pentru Ascensiune si dincolo de ea. Noi vom face mai multe pe masura ce timpul se scurge si va vom acompania mult dincolo de el. Noi Suntem cu Totii Unul in aceasta mareata aventura Galactica, care tocmai incepe. Dumnezeu sa va Binecuvinteze pe Voi Toti.


Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.


Traducator: Sorin


The Galactic Federation by Mike Quinsey
http://www.galacticchannelings.com// - All languages stated below
http://gfswedish.blogspot.com// - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com// - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck
http://gfinlatvian.blogspot.com// - Latviešú/Latvian
http://gfinbulgaria.blogspot.com// - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinpolish.blogspot.com// - POLSKA/Polish - NEW
http://gfinrussia.blogspot.com// - РОССИЯ/Russian – NEW
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian – NEW
http://gfinhungary.blogspot.com// - MAGYAR/Hungarian – NEW
http://gfinnorway.blogspot.com// - NORSK/Norwegian – NEW
http://gfinslovak.blogspot.com// - SLOVENSKY/Slovakian - NEW
http://gfkorean.blogspot.com// - KOREAN/Korean - NEWOriginals and translations of Galactic Messages available on


PUTIN WORLD ORDER
2017.07.08 - Putin Conference after G20 Summit - RO from Roberto Petitpas on Vimeo.BOTH VIDEOS AVAILABLE IN ENGLISH,FRENCH, ROUMANIAN, AND PORTUGUESE


nave lenticular

INVOC

Vă rugăm să faceţi clic pe pătratul din dreapta, în partea de jos a paginei videou-lui, pentru a obţine subtitrarea.

O INVOCARE

14:02:2014 - 09:00H BRISBANE, AUSTRALIA

14:02:2014 – 01:00H BUCHAREST, ROMANIA

http://24timezones.com/

sorin

gtc

Telepathy Event - First Contact with ETs - Live!

de
Berlin
Saturday, 9:00 a.m.
uk
London
Saturday, 8:00 a.m.
es
Madrid
Saturday, 9:00 a.m.
ru
Moscow
Saturday, 12:00 p.m.
fr
Paris
Saturday, 9:00 a.m.
se
Stockholm
Saturday, 9:00 a.m.
at
Vienna
Saturday, 9:00 a.m.
usdv
Denver
Saturday, 1:00 a.m.
usla
Los Angeles
Saturday, 12:00 a.m.
usmp
Memphis (TS)
Saturday, 2:00 a.m.
usny
New York
Saturday, 3:00 a.m.
ussf
San Francisco
Saturday, 12:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Saturday, 5:00 a.m.
ca
Vancouver
Saturday, 12:00 a.m.
tr
Istanbul
Saturday, 10:00 a.m.
za
Kapstadt
Saturday, 10:00 a.m.
id
Jakarta
Saturday, 3:00 p.m.
cn
Shanghai
Saturday, 4:00 p.m.
au
Sydney
Saturday, 7:00 p.m.
il
Tel Aviv
Saturday, 10:00 a.m.
jp
Tokyo
Saturday, 5:00 p.m.

Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!

General InformationExchange experiences of participants
• Website: CzechCzech• Facebook: fcdeErstkontakt - Live Telepathie Event
• Website: FrenchFrench• Facebook: fcusFirst Contact - Live Telepathy Event
• Website: ItalianItalian• Facebook: fctrİlk Temas / Telepati
• Website: DutchDutch
• Website: PortugalPortugueseImportant! - Information for first participation - Introduction
• Website: RussiaRussian• Video + Tutorial: DeutschGerman
• Website: TurkishTurkish (Facebook)• Video + Tutorial: EnglishEnglish
Video transcript incl. tutorial for telepathic contact
• Tutorial: trusEnglish
• Tutorial: tritItalian
• Tutorial: trtrTurkish (Facebook)

Petition

Dezvãluirea pe deplin a prezentei ET pe Pãmînt, de cãtre Guvern

Full government disclosure of ET presence on Earth

https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

De ce este important

Prezenta de civilizatii extraterestre pe Pãmînt si în jurul lui, a fost declaratã public de sute de martori în prima mînã, inclusiv oficiali militari, astronauti si piloti de aviatie civilã.

A fãcut obiectul unei acoperiri timp de mai mult de 60 de ani, de acord cu mãrturiile date de aceste persoane, fãcute publice în cadrul Proiectului Dr. Steven Greer, si al documentarului recent, SIRIUS, precum si prin Audierea Cetãtenilor despre Dezvãluire=Audientele cetãtenilor despre Divulgare, care a avut loc în National Press Club, în Washington DC, în Aprilie/Mai 2013.

Aceastã ascundere(acoperire), folosind dezinformarea mediaticã si farsele, a împiedicat Omenirea de la un contact deschis cu cetãtenii galactici binevoitori si foarte avansati, capabili sã facã cãlãtorii interstelare, mai rapide decît viteza luminii. În acest sens, liderii mondiali au privat aceastã planetã de tehnologii de propulsie si energie avansate, care puteau sã fi transformat complect civilizatia omeneascã, ridicîndo-a la un nível înalt de bunãstare globalã, inter-relationamente si sãnãtate ambientalã, cu care foarte putini pot chiar visa.

Planeta noastrã, poate doar, sã se îndrepte cãtre o crizã mai profundã, sub controlul complexului militar-industrial, si al corporatiilor de combustibile fosile, care trag de sforile guvernului, prin alternative întîrziate, care puteau duce la nãruirea puterii lor, împreunã cu cabala de interesse investite.

Recunoasterea deschisã de cãtre guvernele de pe Pãmînt, a popoarelor extraterrestre avansate, este pasul necesar, pentru a începe urmãtorul capitol al Umanitãtii, si al planetei noastre. Claritatea este vitalã, în cazul în care Umanitatea se va conecta cu succes cu ET, si se va apropia cu bunãvointã, diferentiatã în prezent, prin reprezentarea comunicatiei mass-media, de cãtre entitãtile negative, sau agentiile omenesti posibile, care utilizeazã nave în scopuri de energie inversã, cu obiective necunoscute. Lipsa de transparentã, creeazã confuzie, si un potential pentru actiuni distructive.

Trebuie sã luãm o atitudine de compasiune si libertate ACUM, si sã chemãm Natiunile Unite si toate guvernele lumii, pentru a da un pas înainte, a recunoste adevãrul contactului binevoitor cu Pãmîntul, si sã începem sã ne angajãm în mod deschis cu vecinii nostrii galactici, pentru a vindeca lumea noastrã.


https://secure.avaaz.org/en/petition/Full_government_disclosure_of_ET_presence_on_Earth_now/?cHQipcb

2012Apasă pe butonul cc pentru a alege traducerea in limba dorită.

Click the video button CC to choose your language subtitles
Declaratia Libertatii Umane


Fiecare fiinta este un suflet divin si etern, care traieste intr-un corp temporar. Fiecare fiinta a fost vie inainte de a se naste si va continua sa traiasca dupa ce moare.


Fiecare suflet intra in viata fizica cu scopul de a experimenta si de a se educa, putand, de-a lungul multor vieti, sa invete adevarata sa identitate ca parte din Divin.


Viata insasi este un proces constant de evolutie spirituala si de desfasurare, bazata pe libera alegere, care continua pana in momentul in care noi realizam adevarata noastra natura si ne reintoarcem la Divin, din care am venit.


Niciun suflet nu intra in viata pentru a servi pe un altul, cu exceptia alegerii acestei experiente, ci pentru a servi propriul scop si acela al Divinului din care a venit.


Intreaga viata este guvernata de legi universale, care preced si cantaresc mai mult decat legile umane. Aceste legi, asa cum sunt si legea karmei, legea atractiei si legea liberului arbitru, sunt decretate de catre Dumnezeu, pentru a ordona existenta si pentru a asista orice persoana in a-si atinge scopul vietii ei.


Niciun guvern nu ar trebui sa supravietuiasca, in conditiile in care el isi sustine existenta din supunerea fortata a poporului sau, ori in conditiile in care acesta neaga poporului sau drepturile si libertatile de baza.


Viata este miscare dintr-o existenta in alta, in diferite locatii prin univers si in alte universuri si dimensiuni ale existentei. Noi nu suntem singuri in univers, ci il impartim cu alte civilizatii, marea parte a acestora fiind iubitoare a pacii, multe dintre acestea sunt mai avansate decat suntem noi, unele dintre ele fiind vizibile cu ochii nostri, iar altele nefiind vizibile.


Dovada celor cinci simturi ale noastre nu reprezinta dovada finala a existentei. Oamenii sunt fiinte atat spirituale, cat si fizice, iar partea spirituala a vietii o transcende pe cea fizica. Dumnezeu este un Spirit si ultima sa manifestare ca Adevar al Lui Dumnezeu nu este fizica, ci este de natura spirituala. Adevarul se gaseste inlauntrul nostru.


Dumnezeu este Unul si, astfel, sufletele sunt numai Unul. Acestea formeaza o Unitate. Ele sunt menite sa traiasca in pace si armonie impreuna, intr-o "unitate comuna" sau comunitate. Folosirea fortei pentru a incheia disputele este impotriva legilor naturale. Fiecare persoana ar trebui sa aiba dreptul de a-si realiza propriile actiuni fara forta, atat timp cat alegerile acesteia nu ranesc alte persoane.


Nicio persoana nu va fi obligata sa se casatoreasca fara sa-i fie respectat liberul arbitru. Nicio femeie nu va fi obligata sa ramana insarcinata, daca aceasta nu e dorinta ei. Niciunei persoane nu-i vor fi impuse viziuni sau crezuri, care se impotrivesc propriilor conceptii. Nimic vital existentei nu va fi tinut ascuns, atat timp cat comunitatea are posibilitatea de a darui.


Fiecare persoana va avea dreptul de a gandi, de a vorbi, de a se comporta dupa voia inimii atat timp cat nu-i raneste pe ceilalti. Fiecare persoana are dreptul de a alege, de a studia, de a-si urma cariera aleasa, fara niciun fel de impediment, atat timp cat nimeni nu este ranit.


Nimeni nu are dreptul de a ucide. Nimeni nu are dreptul de a fura. Nimeni nu are dreptul de a se impune sub nicio forma.


Orice guvern care-si raneste cetatenii, care ii priveaza de bunuri sau de drepturi, fara permisiunea acestora, sau care porneste razboi impotriva vecinilor sai, indiferent de posibilele justificari, isi pierde legitimitatea. Niciun guvern nu poate exista fara permisiunea poporului sau. Toate guvernele au sarcina de a se preocupa de bunastarea cetatenilor sai. Orice guvern, care-si obliga cetatenii sa actioneze in propriul sau beneficiu, in timp ce interesele lor sunt abandonate, isi va pierde legitimitatea.


Barbatii si femeile trebuie sa se bucure de vieti fericite, lipsite de nevoi, oriunde doresc si in conditiile pe care si le doresc, cu conditia ca alegerile lor sa nu-i raneasca pe ceilalti si sa fie realizabile.


Copiii trebuie sa traiasca sub protectia binefacatoare a tuturor, fara a fi exploatati, bucurandu-se de respectarea tuturor necesitatilor vietii, educatiei si sanatatii.


Toate formele de exploatare, asuprire si persecutie sunt impotriva legilor universale si naturale. Orice neintelegeri se vor rezolva pe cale amiabila.


Orice lege umana, care e impotriva legilor universale si naturale, este invalida si ar trebui sa dispara. Punerea in aplicare sau executarea oricarei legi umane, care sta impotriva legilor naturale si universale, aduce consecinte de netagaduit, in aceasta viata sau intr-o alta. Daca cineva poate scapa de justitia timpului sau, de Justitia Divina nu scapa nimeni.


Toate rezultatele vin in slava lui Dumnezeu si in Dumnezeu cautam implinirea nevoilor noastre de Iubire, Pace si Intelepciune. Asa sa fie. Amin.

The ET Presence on Earth (Panel discussion with Richard Dolan and European ....

The Galactic Federation through Wanderer of the Skies
Click the link:
http://wandererodtheskies.blogspot.com